Victor Публикувано на Сряда в 17:29 Report Сподели Публикувано на Сряда в 17:29 Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “VECHNO ZHIVI " С теб от виждане едно се превърнахме във цяло, без да знаем защо — с теб сме като огледало. Няма друг в живота мой, като теб да ме допълва. Моля те, до мене стой, колкото и да ти струва. Вечно живи с теб ще бъдем, щом сме едно, а душите ни ще бъдат наш’то гнездо. Вечно живи — и светът ще бъде за нас, наш’то място най-прекрасно всеки ден и час. Вечно живи с теб ще бъдем, щом сме едно, а душите ни ще бъдат наш’то гнездо. Вечно живи — и светът ще бъде за нас, наш’то място най-прекрасно всеки ден и час. Не е истина, нали, как обичаме се двама? Чак от обич да боли — мисълта, че нас ни няма. Ще те нося вечно в мен, в тебе вечно ти носи ме. И когато дойде ден — във отвъдното спаси ме. Вечно живи с теб ще бъдем, щом сме едно, а душите ни ще бъдат наш’то гнездо. Вечно живи — и светът ще бъде за нас, наш’то място най-прекрасно всеки ден и час. Вечно живи с теб ще бъдем, щом сме едно, а душите ни ще бъдат наш’то гнездо. Вечно живи — и светът ще бъде за нас, наш’то място най-прекрасно всеки ден и час. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.