Victor Публикувано на преди 5 часа Report Сподели Публикувано на преди 5 часа 🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Big Problem" автор: Герго Милов Забрави ме, но не щеш. Остави ме да съм скреж. Ще ми липсваш в други ден. Ти си прикачен за мен. Мале, ква сме излагация! С теб сме като на пробация. Искаме се, не съвсем. Имаме със теб проблем. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся аз. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся аз. Забрави ме, ама не. Остави мече да съм лед. Мале, ква сме излагация! С теб сме като на пробация. Искаме се, не съвсем. Имаме със теб проблем. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся аз. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся аз. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся аз. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.