Victor Публикувано на вчера в 06:45 Report Сподели Публикувано на вчера в 06:45 🎼 Музика: Ронела Хаяти, Илия Георгиев ✍️ Текст: Ронела Хаяти, Илия Георгиев 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 TSAK TSAK Цак-цак-цак Хайде, ела при мен, любими... Аман, амани, аман, аман, амани, губя се в очите ти. Амане, аман, аман, амане, аман, не мога без тях аз. Света обиколих, за секунди те видях, полудявам от мъка, че не съм до теб сега. Душата ми гори да те видя, бейби. Та-та-та. Та-та, та-та-та, та-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Та-та, та-та-та, ta-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Километри броя, не искам клубове. Само за теб умирам, само теб аз искам. Старите си номера за теб изтрих ги. Няма смисъл за мен живота, ах, без теб в този свят. Света обиколих, за секунди те видях, полудявам от мъка, че не съм до теб сега. Душата ми гори да те видя, бейби. Та-та-та. Та-та, та-та-та, та-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Та-та, та-та-та, ta-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Света обиколих, за секунди те видях, полудявам от мъка, че не съм до теб сега. Душата ми гори да те видя, бейби. Та-та-та. Та-та, та-та-та, та-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Та-та, та-та-та, ta-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.