xroflx9 Публикувано вчера в 00:09 Report Сподели Публикувано вчера в 00:09 преди 57 минути, Emanuela.Carey каза: Коментирам че си лека жена! 🎯🎯🎯 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа @xroflx9 мило, казах на моя че спирам да го търся и да ме потърси той когато иска и вече седмица не ми е писал!!!!!!!! искам го !!!! утре вечер имам уговорка с друг да ме изтряска,дано ми помогне да го забравя!!!!!!!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа преди 6 минути, fengergana каза: @xroflx9 мило, казах на моя че спирам да го търся и да ме потърси той когато иска и вече седмица не ми е писал!!!!!!!! искам го !!!! утре вечер имам уговорка с друг да ме изтряска,дано ми помогне да го забравя!!!!!!!!!! Мило,нали ти казах за онзи грозничкия фотограф??? Без да съм го последвала или писала,а само му гледах сторитата няколко пъти и ме е блокирал в Инстаграм???? Явно приятелката му е разбрала,че ако ми падне ще му изсмуча и водата от коляното!!!!!! Между другото искам да ме мачка и шефа на Таушанов!!!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.