FikLena Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 Да питам и тук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 @fengergana мило,още не си ми казала с кои мъже от Игри на волята би развратничила!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 1 минута, xroflx9 каза: @fengergana мило,още не си ми казала с кои мъже от Игри на волята би развратничила!!!! не го гледам от години,мило в момента се прибирам унижена от моя,който за поредна нощ само ме използва!!!!! сдобрил се е с неговата, пуйката явно му е повярвала че съм просто приятел СМЕШНИЦА 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 32 минути, fengergana каза: не го гледам от години,мило в момента се прибирам унижена от моя,който за поредна нощ само ме използва!!!!! сдобрил се е с неговата, пуйката явно му е повярвала че съм просто приятел СМЕШНИЦА Много съм обидена,че още не си ми го показала!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 11 Author Report Сподели Публикувано Септември 11 @Sunlight как мина днес? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 11 часа , xroflx9 каза: Много съм обидена,че още не си ми го показала!!!!!! мило,нали знаеш че имаме и такива които ни е срам да ги покажем!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 37 минути, fengergana каза: мило,нали знаеш че имаме и такива които ни е срам да ги покажем!!!!!!!!!!!!!! Или се притесняваш,че вече съм го опукала??????? Не мисля че точно този ни е направил баджаначки!!!!!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 13 часа , xroflx9 каза: @fengergana мило,още не си ми казала с кои мъже от Игри на волята би развратничила!!!! A теб кой те кефи от Игрите освен зъболекаря? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 7 минути, Bunn каза: A теб кой те кефи от Игрите освен зъболекаря? Високия градинар,нищо че ми се струва малко кривоглед. От жените-никоя,всички са ми безлични засега. А ти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 15 минути, xroflx9 каза: Високия градинар,нищо че ми се струва малко кривоглед. От жените-никоя,всички са ми безлични засега. А ти? Ми от жените има симпатични, ама не са нещо уау, ама за първа година и от мъжете няма уау, само ми направи впечатление, че тоя Димитър е имал епизодични роли в сериали на Нова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 8 минути, Bunn каза: Ми от жените има симпатични, ама не са нещо уау, ама за първа година и от мъжете няма уау, само ми направи впечатление, че тоя Димитър е имал епизодични роли в сериали на Нова Кой Димитър? Аз още не мога да им запомня имената😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 Ее онзи бодигарда на Елвиса https://www.instagram.com/dimitar.dimitrov.wolf/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 2 минути, Bunn каза: Ее онзи бодигарда на Елвиса https://www.instagram.com/dimitar.dimitrov.wolf/ Аа този ли? И на мен ми е познат от някъде,май и в чалга клипове е участвал😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 10 минути, xroflx9 каза: Аа този ли? И на мен ми е познат от някъде,май и в чалга клипове е участвал😂 Да, и на мен ми е много познат А от Ергенът: Любов в рая кефят ли те някои? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 1 минута, Bunn каза: Да, и на мен ми е много познат А от Ергенът: Любов в рая кефят ли те някои? Не го гледам,но симпатизирам на Петър,защото имаме общи познати Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 21 минути, Bunn каза: Ее онзи бодигарда на Елвиса https://www.instagram.com/dimitar.dimitrov.wolf/ участва и в редица чалга клипове 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 6 минути, xroflx9 каза: Не го гледам,но симпатизирам на Петър,защото имаме общи познати Да, той е симпатичен приницпно, би ли го пробвала, ако не той не беше стрейт? 🤣🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 2 минути, Bunn каза: Да, той е симпатичен приницпно, би ли го пробвала, ако не той не беше стрейт? 🤣🤣 Аз ако не исках да го пробвам нямаше да кажа че е симпатичен!!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 5 минути, xroflx9 каза: Аз ако не исках да го пробвам нямаше да кажа че е симпатичен!!!!! Ее в такъв случай щях да ти обирам трохите 🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 @Bunn бидейки шунката в сандвича на @xroflx9 & @fengergana 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: @Bunn бидейки шунката в сандвича на @xroflx9 & @fengergana Аз вече станах асексуална и заминах на село да пека пипер и да правя лютеница💆🏼♀️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 2 минути, xroflx9 каза: Аз вече станах асексуална и заминах на село да пека пипер и да правя лютеница💆🏼♀️ Ми то най-добре, вместо да се занимаваш с някакви никакви 😒 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 53 минути, xroflx9 каза: Аз вече станах асексуална и заминах на село да пека пипер и да правя лютеница💆🏼♀️ Мдам, мушваш го като патладжан у дупката и излиза във формата на лютеница. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 добър вечер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: добър вечер! Оф тоя постоянно ми излиза в тик ток 😆 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.