xroflx9 Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Луксозна неделя от @xroflx9 Повече ще трябва да се постараеш ако искаш да ти простя за всичките пъти,в които оплю Андра тази седмица!!!! Да не говорим,че белите рози,които си ми накичил приличат на уй!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 34 минути, xroflx9 каза: Повече ще трябва да се постараеш ако искаш да ти простя за всичките пъти,в които оплю Андра тази седмица!!!! Да не говорим,че белите рози,които си ми накичил приличат на уй!!!!!!!!! Не ставай нагла, м*нгалко! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Снощи щях да умра вкъщи към 5:00 ч сутринта. Изведнъж като ми стана лошо, замаяно, не можех да дишам. Брат ми ми мери кръвното- почти бях изравнила границите. И сега ми е отпаднало. Скоро май ще отида на лекар. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Author Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 2 минути, Sunlight каза: Снощи щях да умра вкъщи към 5:00 ч сутринта. Изведнъж като ми стана лошо, замаяно, не можех да дишам. Брат ми ми мери кръвното- почти бях изравнила границите. И сега ми е отпаднало. Скоро май ще отида на лекар. Възможно ли е да имаш паническа атака също така? Защото симптомите са много различни. Несподелените емоции избиват на някъде. Казвам ти го от личен опит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 53 минути, DevilWish каза: Възможно ли е да имаш паническа атака също така? Защото симптомите са много различни. Несподелените емоции избиват на някъде. Казвам ти го от личен опит. Не знам и болки в корема имам от вчера и сега. В нета пише, че може да е сърдечна недостатъчнст. Ръцете ми бяха изтръпнали, изпотих се. Ники ми каза,че малко преди да получи инфакт се е изпотил и е имал болки в корема. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Author Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 6 минути, Sunlight каза: Не знам и болки в корема имам от вчера и сега. В нета пише, че може да е сърдечна недостатъчнст. Ръцете ми бяха изтръпнали, изпотих се. Ники ми каза,че малко преди да получи инфакт се е изпотил и е имал болки в корема. Много неща пише в интернет и ако им повярваме първоначално реакцията ни определено няма да е от най-добрите. Ако наистина се тревожиш виж си се с лекар и се надявам всичко да е наред при теб. Имало ли е някаква ситуация която да те е притеснила или напрегнала преди самата случка или нещо в самия ден? Опитай да се сетиш. Може да е даже нещо незначително на пръв поглед. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 2 минути, DevilWish каза: Много неща пише в интернет и ако им повярваме първоначално реакцията ни определено няма да е от най-добрите. Ако наистина се тревожиш виж си се с лекар и се надявам всичко да е наред при теб. Имало ли е някаква ситуация която да те е притеснила или напрегнала преди самата случка или нещо в самия ден? Опитай да се сетиш. Може да е даже нещо незначително на пръв поглед. Вчера през деня се скарахме с баща ми, после той ми се извини. В четвъртък ще ходя. Дано оживея дотогава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Author Report Сподели Публикувано Септември 8 Току що, Sunlight каза: Вчера през деня се скарахме с баща ми, после той ми се извини. В четвъртък ще ходя. Дано оживея дотогава. Може да ти е повлияла точно тази случка и да се е получило именно от нея. Понякога не осъзнаваме , но ей такива малки битовизми могат да отключат голяма паника. Било то скарване с близки или пък гадже..... В четвъртък да разказваш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 57 минути, DevilWish каза: Може да ти е повлияла точно тази случка и да се е получило именно от нея. Понякога не осъзнаваме , но ей такива малки битовизми могат да отключат голяма паника. Било то скарване с близки или пък гадже..... В четвъртък да разказваш През 2 години съм все в болницата.... Вчера преди 7 години лежах за бъбречна криза, получих я на работа в 22:00 ч, щях да умра и инжекции не помагаха вкъщи и веднага в спешното и на системи. После през 2021 и 2023 лежах за световъртеж, там също щях да умра. Това дето съм го получила снощи и друг път ми се е случвало и то през ден-два. Бях напуснала работа преди 3 години и едва не се свлякох при невролога и влязох в болницата. Седмица след като излязох от болницата , почнах на друго място работа с 3 месеца хапчета- все ми се спеше от тях. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Author Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 17 минути, Sunlight каза: През 2 години съм все в болницата.... Вчера преди 7 години лежах за бъбречна криза, получих я на работа в 22:00 ч, щях да умра и инжекции не помагаха вкъщи и веднага в спешното и на системи. После през 2021 и 2023 лежах за световъртеж, там също щях да умра. Това дето съм го получила снощи и друг път ми се е случвало и то през ден-два. Бях напуснала работа преди 3 години и едва не се свлякох при невролога и влязох в болницата. Седмица след като излязох от болницата , почнах на друго място работа с 3 месеца хапчета- все ми се спеше от тях. Все си мисля, че може да става въпрос и за паник-атака. Никой ли не ти каза това? Това сигурно са хапчета за успокоение като ксанакс и подобни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 14 минути, DevilWish каза: Все си мисля, че може да става въпрос и за паник-атака. Никой ли не ти каза това? Това сигурно са хапчета за успокоение като ксанакс и подобни? Хапчета за нормалното функциониране на мозъка и нервната система. Поне 5-6 бяха. В началото на годината пък ходих пак на невролог и ми изписаха мигренон и аварон. Може да съм се претоварила нещо на работа. От тоя месец работим по сами. А аз още оня ден на работа усетих вечерта, че нещо не ми е добре. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Author Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 6 минути, Sunlight каза: Хапчета за нормалното функциониране на мозъка и нервната система. Поне 5-6 бяха. В началото на годината пък ходих пак на невролог и ми изписаха мигренон и аварон. Може да съм се претоварила нещо на работа. От тоя месец работим по сами. А аз още оня ден на работа усетих вечерта, че нещо не ми е добре. И това е твърде вероятно. Психическия стрес на работа или когато учиш нещо може да оказва влияние. Явно става въпрос точно за това. Аз за това и те попитах. Дано всичко е наред. Ако са панически-атаки по-добре да опитаме да ги контролираме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 40 минути, DevilWish каза: И това е твърде вероятно. Психическия стрес на работа или когато учиш нещо може да оказва влияние. Явно става въпрос точно за това. Аз за това и те попитах. Дано всичко е наред. Ако са панически-атаки по-добре да опитаме да ги контролираме. Аз преди месец имах големи разправии с един колега на работа. От него се замайвах, болеше ме главата. Добре, че тези дни го махат. Не ми влияеше психически добре- с него се работи под стрес и напрежение. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Author Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 1 час, Sunlight каза: Аз преди месец имах големи разправии с един колега на работа. От него се замайвах, болеше ме главата. Добре, че тези дни го махат. Не ми влияеше психически добре- с него се работи под стрес и напрежение. Няма как да си пасваме с всички хора и това е напълно нормално. Радвам се за теб, защото много хора могат да са такива като него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 @fengergana, @xroflx9, @Emanuela.Carey: "В игри на волята участват само сексапилни котенца от мъжки пол!" сексапилните котенца от мъжки пол тази година: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: @fengergana, @xroflx9, @Emanuela.Carey: "В игри на волята участват само сексапилни котенца от мъжки пол!" сексапилните котенца от мъжки пол тази година: Никога не съм го гледал това предаване. Само ония две смотанячки точат лиги по някакви урунгели от там. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Никога не съм го гледал това предаване. Само ония две смотанячки точат лиги по някакви урунгели от там. в тоя тв сезон само някакъв третокласен човешки катър вкарват, почти няма такива дет да мязат на хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: в тоя тв сезон само някакъв третокласен човешки катър вкарват, почти няма такива дет да мязат на хора. Затова ще гледаме само Ергенът! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: @fengergana, @xroflx9, @Emanuela.Carey: "В игри на волята участват само сексапилни котенца от мъжки пол!" сексапилните котенца от мъжки пол тази година: Да,мило,гейката съвсем ме отказа да го гледам. Сякаш малко ми беше дебила Павел. Те и останалите мъже са пълен леш де,само Лъчезар ме кара да се докосвам @fengergana 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 @fengergana малко е прекалил този път: 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: @fengergana малко е прекалил този път: Преди години на работа ми бяха показали две клипчета - ту гърлс-уан къп и уан ман, уан джар. Второто май беше създадено от българин, който си пръска буркани на същото място. В клипа кървеше и въпросният грам не се смути, просто си вадеше стъклата едно по едно. Бурканът се пръсна от налягането. Просто ужасно. Не знам как подобни изпълнения могат да задоволяват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Преди години на работа ми бяха показали две клипчета - ту гърлс-уан къп и уан ман, уан джар. Второто май беше създадено от българин, който си пръска буркани на същото място. В клипа кървеше и въпросният грам не се смути, просто си вадеше стъклата едно по едно. Бурканът се пръсна от налягането. Просто ужасно. Не знам как подобни изпълнения могат да задоволяват. тва е покъртително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: тва е покъртително. Реално мъж може да се заклещи в жена Но да си пръскаш колесницата с някакви невъзможни неща. Това е някакъв мазохизъм. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 3 часа , DevilWish каза: Няма как да си пасваме с всички хора и това е напълно нормално. Радвам се за теб, защото много хора могат да са такива като него. Да, още не ми е добре. Постоянно ми се спи, отпаднало ми е и ме боли корема. Да видим как ще спа и ще работя. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.