Victor Публикувано на Юли 28 Report Сподели Публикувано на Юли 28 🎼 Музика: Традиционал ✍️ Текст: Миглена (оригинал 2001г.), Илия Георгиев (допълнение) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Допълнителна информация: Настоящата песен е базирана на изпълнението „Тънката лайсна“ на Миглена, издадено през 2001 г. За съжаление, към днешна дата не разполагаме с потвърдена информация относно авторите на текста и музиката. Като издател в оригиналното издание е посочено Студио Ритъм, което вече не съществува. Текстът е допълнително адаптиран и редактиран, за да отговаря на съвременен стил и звучене. В някои части са добавени нови елементи, с цел по-добра структурна и музикална цялост. Проектът е реализиран по инициатива на наш фен, като част от мисията ни да съхраняваме и преоткриваме забравени или малко познати музикални теми от миналото. Приятно слушане! 🎤 🎵 Тънката лайсна! Persiana (Преработен и допълнен текст) ----------------------------------------------------- (тънката лайсна... тънката лайсна... тънката лайсна...) Всичко днес е пари и високи цени – как живея, не знам. Всеки иска ти кеш, иначе не вървиш – как живея сама, не знам. Всеки иска ти кеш, иначе не вървиш – а душата кога ще я платиш? Лъскав свят, но отвътре студен, всеки се смее, но забива ти нож. Тънката лайсна – хайде, хвани я! С тънката лайсна си напред. Тънката лайсна – хайде, гепи я! Тънката лайсна е луд късмет. Тънка лайсна ми дай на мене! Тънка лайсна – това е то. Тънка лайсна – какво ти дреме? Тънка лайсна – я какъв живот! Който е тарикат, не умира от глад – всичко му е трепач. Във морето да си – пак намираш пари, трябва само да си играч! Умна мацка не стои на гладно, знае кой кога да хване сладко. С поглед режа, с усмивка печеля – в моя свят се играе по моята свирка. Тънката лайсна – хайде, хвани я! С тънката лайсна си напред. Тънката лайсна – хайде, гепи я! Тънката лайсна е луд късмет. Тънка лайсна ми дай на мене! Тънка лайсна – това е то. Тънка лайсна – какво ти дреме? Тънка лайсна – я какъв живот! (тънката лайсна... тънката лайсна... тънката лайсна...) Тънката лайсна – хайде, хвани я! С тънката лайсна си напред. Тънката лайсна – хайде, гепи я! Тънката лайсна е луд късмет. Тънка лайсна ми дай на мене! Тънка лайсна – това е то. Тънка лайсна – какво ти дреме? Тънка лайсна – я какъв живот! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.