Lelqtian Публикувано Юли 17 Report Сподели Публикувано Юли 17 преди 20 минути, Sunlight каза: Алекс е футболист, а Надя е адвокат и преподавател, тъй че изобщо няма да пеят. То и Коцьо и Марияна не ги бива в пеенето, но това не ги спира. По-добре обаче с теб да направи един ... дует. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 17 Report Сподели Публикувано Юли 17 преди 1 час, Sunlight каза: Алекс е футболист, а Надя е адвокат и преподавател, тъй че изобщо няма да пеят. Че Константин и Мариана да не са завършили консерваторията? 🤔 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 14 часа , Just_Me каза: Че Константин и Мариана да не са завършили консерваторията? 🤔 Коце е учил поп и джаз пеене, но не го е завършил. Мариана е малка още и ще се усъвършенства. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Много неприятен глас има тя, нестига че са го барнали супер много,че чак не може да се слуша. Не знам откъде тези гледания дето има. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Plamen97 Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Коцето яко купува гледания в тубата през последните два дена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.