xroflx9 Публикувано на Юли 10 Report Сподели Публикувано на Юли 10 Обаче верно избраха тоя дебил и филмар за водещ. Още отсега ми се струва,че този сезон ще е по-голяма скука и от миналогодишния. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 По-добре МАРТИН, от Павел Николов! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Plamen97 Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 Преди няколко години гледах няколко епизода на това предаване. Не ми задържа интереса и спрях да го гледам след 2 месеца. Досега не съм гледал българско риалити шоу от начало до край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Ооо Павел за водещ по-тъпо решение не можаха ли да вземат??? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Ще си чакаме Биг Брадър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 1 час, Just_Me каза: Ооо Павел за водещ по-тъпо решение не можаха ли да вземат??? Започват да стават банални и предвидими. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Така плюхте Димо и Ралица първата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза: Така плюхте Димо и Ралица първата година. Те водят от Игри на волята 2, първо беше Алекс Сърчаджиева. А и се справяше супер, нормално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Димо и Ралица са топ тандем! Той пускаше забавни коментари, а при нужда тя забиваше брутално всеки от участниците 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 39 минути, DevilWish каза: Те водят от Игри на волята 2, първо беше Алекс Сърчаджиева. А и се справяше супер, нормално. Знам, гледал съм. Сърчаджиева беше ужасна. Тя навсякъде е зле. Декламира като шестгодишна. Никаква актриса не е, но тук е нарочена заради Ласкин и майка й. И в сериалите, и като водеща е нула. Неслучайно я смениха. Аз харесвах Димо и Ралица още втори сезон. Но тогава яко ги хранеха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 10 минути, KrasyoZlobarQ каза: Знам, гледал съм. Сърчаджиева беше ужасна. Тя навсякъде е зле. Декламира като шестгодишна. Никаква актриса не е, но тук е нарочена заради Ласкин и майка й. И в сериалите, и като водеща е нула. Неслучайно я смениха. Аз харесвах Димо и Ралица още втори сезон. Но тогава яко ги хранеха. Лично аз не съм ги хранил. И аз ги харесвам като водещи.... Сега Павел като го гледах в тези турнири.... ами не ми хареса. Ще видим как ще е, но според мен Димо си беше по-добрия вариант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 12 Author Report Сподели Публикувано Юли 12 Аз не разбирам по какви критерии са избрали дебилния Павел??? Участието му миналата година премина изцяло в мишкуване и филмарщина,кринджвах яко всеки път когато му даваха думата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 8 Author Report Сподели Публикувано Септември 8 Този сезон ми се струва,че ще е пълен провал. Да почва по бързо Биг Брадър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 4 часа , xroflx9 каза: Този сезон ми се струва,че ще е пълен провал. Да почва по бързо Биг Брадър От коментарите във Фб разбирам, че било много интересно. И че Павел се справя учудващо добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 9 часа , KrasyoZlobarQ каза: От коментарите във Фб разбирам, че било много интересно. И че Павел се справя учудващо добре. Ние го пуснахме снощи.... реших да гледам и..... о, изненада! Заспах! След представянето на участниците игрите тотално ги проспах! Добре, че ме събудиха, иначе щях да си спя на дивана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 1 час, DevilWish каза: Ние го пуснахме снощи.... реших да гледам и..... о, изненада! Заспах! След представянето на участниците игрите тотално ги проспах! Добре, че ме събудиха, иначе щях да си спя на дивана. Мисля че форматът взе да пропада вече. Не вярвам да има рейтинга от предни години.Натрупаха се много драми - Димо в затвора, нагласени победители и игри, кофти ппроменливи правила. Еднообразие. Даже анонса, че щяло да бъде различно - всички иронизират, че били изгонили цяло племе като миналата година. Това ли им е новото? Не мисля да гледам. Видях им муцуните. Нито една не ми направи впечатление. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза: Мисля че форматът взе да пропада вече. Не вярвам да има рейтинга от предни години.Натрупаха се много драми - Димо в затвора, нагласени победители и игри, кофти ппроменливи правила. Еднообразие. Даже анонса, че щяло да бъде различно - всички иронизират, че били изгонили цяло племе като миналата година. Това ли им е новото? Не мисля да гледам. Видях им муцуните. Нито една не ми направи впечатление. Моето мнение е абсолютно същото. За фон и ако ти е скука - става, нещо да ти бучи. А преди ми беше любимото предаване.... чаках го с нетърпение. И това, че е всеки ден също не ми допада. Когато гледаш всеки ден едно и също, както и ако си с едни и същи хора денонощно - ами на мен поне ми омръзва.... Може да измислят нещо по-различно, но както Биг Брадър го спряха за известно време, ако променят нещо ще бъде ок. И тези All stars.... кога ще ги пуснат? Белким видим нещо по-интересно там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 3 часа , DevilWish каза: Моето мнение е абсолютно същото. За фон и ако ти е скука - става, нещо да ти бучи. А преди ми беше любимото предаване.... чаках го с нетърпение. И това, че е всеки ден също не ми допада. Когато гледаш всеки ден едно и също, както и ако си с едни и същи хора денонощно - ами на мен поне ми омръзва.... Може да измислят нещо по-различно, но както Биг Брадър го спряха за известно време, ако променят нещо ще бъде ок. И тези All stars.... кога ще ги пуснат? Белким видим нещо по-интересно там. Заради Димо отложиха All Stars. Така или иначе сега ще имат по-слаб рейтинг. Може би началото ще е силно. NOVA завоюва огромна победа с хитовия формат „Игри на волята“ NOVA.BG На празничния 6-и септември зрителите отново предпочетоха новините и публицистиката на NOVA Не ми се търси миналата година, но ми се струва, че беше около 50% 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 5 часа , KrasyoZlobarQ каза: Заради Димо отложиха All Stars. Така или иначе сега ще имат по-слаб рейтинг. Може би началото ще е силно. NOVA завоюва огромна победа с хитовия формат „Игри на волята“ NOVA.BG На празничния 6-и септември зрителите отново предпочетоха новините и публицистиката на NOVA Не ми се търси миналата година, но ми се струва, че беше около 50% Миналата година са стартирали с 36,2% срещу 23,3% за bTV, тази година са 37,6% срещу 19,4% за bTV (в 18-59). На този етап спад надали ще има, защото по bTV от 20:00 има "Колко ми даваш?", "Аз обичам България" и тн, които са бая неконкурентни, но до няколко години наистина ще трябва почивка, защото спадът ще дойде, нищо не е вечно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 10 Author Report Сподели Публикувано Септември 10 Много жалко,че пратиха червените на блатото. Струват ми се най-адеквания отбор след зелените. Половината от сините са психично болни,а жълтите са просто противни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 9 часа , Bunn каза: Миналата година са стартирали с 36,2% срещу 23,3% за bTV, тази година са 37,6% срещу 19,4% за bTV (в 18-59). На този етап спад надали ще има, защото по bTV от 20:00 има "Колко ми даваш?", "Аз обичам България" и тн, които са бая неконкурентни, но до няколко години наистина ще трябва почивка, защото спадът ще дойде, нищо не е вечно Не се учудвам - на първи епизод има очаквания. Ако е толкова тъпо, ще има спад. Макар че тв аудиторията като цяло трудно мени вкусовете си. А и щом излъчват по БТВ такива тъпни, няма шанс. А Ергенът кога излъчват? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 10 часа , Bunn каза: Миналата година са стартирали с 36,2% срещу 23,3% за bTV, тази година са 37,6% срещу 19,4% за bTV (в 18-59). На този етап спад надали ще има, защото по bTV от 20:00 има "Колко ми даваш?", "Аз обичам България" и тн, които са бая неконкурентни, но до няколко години наистина ще трябва почивка, защото спадът ще дойде, нищо не е вечно Ергенът няма да го преместят от 8 защото планират да има повече разврат тази година и трябва да е след 10. Ще се конкурира с Брадъра по Нова, а Игрите явно ще си останат без конкуренция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 Снощи даже не ги гледах. Събрали са някакви откачалки, но това е друга тема на разговор. Липсва само Джордано! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Ергенът няма да го преместят от 8 защото планират да има повече разврат тази година и трябва да е след 10. Ще се конкурира с Брадъра по Нова, а Игрите явно ще си останат без конкуренция. Да, Ергенът срещу Брадъра е едно от малкото им логични решения в последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.