Victor Публикувано на Юли 10 Report Сподели Публикувано на Юли 10 🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎥 Видео екип: Продуцент: Redehaka Studio Режисьор: Redehaka Studio Сценарист: Redehaka Studio Концепция и видео: Redehaka Studio Видеореализация: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “Zmiya v pazvata" Приятелството да ти имам! След него депресанти взимам. Когато имаш нужда, слушам, когато нямаш – съм послушна. Най-правата и най-разбираща, обсебваща и провокираща – това ли си, приятелко, кажи го, или както винаги, спести го? Змия във пазвата си пазя с надеждата да бъда тази, каквато наш'те са възпитали. Да бъдеш честна не опита ли? Змия във пазвата си пазя с надеждата да бъда тази, каквато наш'те са възпитали. Да бъдеш честна не опита ли? Приятелството да ти имам е все едно дърво без климат. Не мога да раста нагоре, защото режеш моя корен. Най-правата и най-разбираща, обсебваща и провокираща – това ли си, приятелко, кажи го, или както винаги, спести го? Змия във пазвата си пазя с надеждата да бъда тази, каквато наш'те са възпитали. Да бъдеш честна не опита ли? Змия във пазвата си пазя с надеждата да бъда тази, каквато наш'те са възпитали. Да бъдеш честна не опита ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.