Victor Публикувано на Юли 9 Report Сподели Публикувано на Юли 9 Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “UBIETS NA CHUVSTVA" Къде си ти? Дали от мене още на сърцето ти горчи, или уви... Едно сърце разбито не спира да ме пита, задавайки въпроса: „Аз просяк ли съм, или скитник съм?“ Ранявал съм те – колко безкрайни дни до болка. Сега без тебе вече – полужив съм и не съм. Убиеца на чувства – така сега се чувствам. И нищо, че боли ме, добре се отърва от мен. Да нямам нищо свое, да видя аз какво е... И викам те по име – дано ме чуеш някой ден. Като река без бряг съм, без тебе твърде слаб съм. Секунда е година – най-силният е във краката ти. Не знаех, че съм влюбен – един живот изгубен. И втори шанс да имам – ще търся пътя към душата ти. Убиеца на чувства – така сега се чувствам. И нищо, че боли ме, добре се отърва от мен. Да нямам нищо свое, да видя аз какво е... И викам те по име – дано ме чуеш някой ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.