Jump to content

Колко беше последният вход/билет който платихте и дали си струваше?!

Препоръчани коментари

Темата е ясна, нека е главно за поп-фолк изпълнители, след като я пускам в този раздел, но и за чужди стилове и изпълнители коментарите са добре дошли...

Сподели в други сайтове

На концерта на Преслава треперех от вълнение дали ще напълни залата, за да мога да я снимам и да натрия носа на Глориеви. ❤️ 

Сподели в други сайтове

от август насам: 

Андреа - ~10 лева(конвентирано в левове защото гостуваше в Македония)
Дали си струваше - НЕ.
Преди години сигурно да, но сега вече няма нищо общо със старата Андреа. Просто се разхожда по сцената, всички се чудят кой е заместил певицата на която са дошли, защото няма абсолятно нищо общо на живо с това което рекламират по плакати и соц. мрежи и от време на време нещо припява върху плейбека.

Гери-Никол - ~10 лева(същото като Андреа)
Дали си струваше - ДА! 
Толкова енергична, танцува, снима се с всеки, почерпи ни шотове итн. вдига настроението страшно много. Бих платил и повече.

Галена - 3 пъти и все беше по 40 лева входа.
Дали си струваше - ДА!
Няма нужда от обяснения, това е любимката ми! 

Галена - 200 лева вип зона билет за концерта Еуфория.
Дали си струваше - предстои да разберем! 

Сподели в други сайтове

Въй, срам ме е да си кажа. Мисля че никога не съм бил на чалгарка с платен достъп, билет. Бил съм по злощастие на Коцио и Елена Паришева. Не си струва. Като ги гледам в Тикток - нищо не се е променило. Въртят 10 песни, разхождат се по сцената, дрънкат тъпизми, правят се на забавни и това е. Може би Галена би била приемлива, но много грачи.

Иначе на 18ми ще бъда на стадиона, май билетът е 50 кинта. Но е от смотаните места. Иначе съм ходил на Лили Иванова, Il volo, 2Cellos, Рамщайн, и други... Но за пари... изобщо не помня.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...