Jump to content

Чат мания (Май, Юни, Юли, Август 2025)

Препоръчани коментари

ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ КРЪГЛОЗЕМЦИ:

Ако Земята е топка… обяснете ми:

КАК ТЕЧЕ РЕКА НАГОРЕ?!

Нали казвате, че “гравитацията” дърпа всичко надолу към центъра?

Тогава как реки текат на стотици километри в посока против наклона на топката?

Как реки като Нил текат на север хиляди километри, уж “против гравитацията”?

Как Амазонка тече на изток, през цял континент?

Как е възможно водата да “се качва” по хълмове, долини и равнини, и да не спира никога?

И не ми казвайте “наклон” – покажете ми карта на “топка”, където всичко е в наклон към центъра, но водата все пак си върви “хоризонтално” и нагоре!?

Каква е истината?

На Плоската Земя всичко има смисъл:

• Водата тече от по-високо към по-ниско.

• Няма измислена гравитация – има тежест и плътност.

• Реките се движат според естествения релеф, не според фантазия за въртяща се топка.

Помислете: не е ли време да се събудите?

Да спрете да вярвате в лъжи, които противоречат на очевидното?

Истината е пред очите ви – стига да ги отворите.

FB_IMG_1747923469732.jpg

• Haha 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 774
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Karma93 каза:

Някой от вас подлагал ли се е на регресия? 

не още, но имам интерес.

Току що, fengergana каза:

само на

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, fengergana каза:

тази година не съм доволна от абитуриентите, няма хубави лъвчета и не съм поръчана!!!!

Просто си дърта вече мило!! Моите участия като ескорт са ежедневни и вече спечелих няколко средни заплати!!!

• Haha 2
  • Love 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, fengergana каза:

тази година не съм доволна от абитуриентите, няма хубави лъвчета и не съм поръчана!!!!

Пробвай с бащите им, мила 

• Like 1
  • Haha 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Karma93 каза:

Някой от вас подлагал ли се е на регресия? 

За регресия обаче е хубаво да засегнеш конкретни теми свързани със страхове например или някои съзнателни/несъзнателни блокажи. Неща, които искаш да си изясниш и да изчистиш. Предлагали ли са ми такова нещо преди време, но човекът който ми предлагаше, не знам до каква степен мога да му се доверя заради лични симпатии и не мисля, че ще е коректно. За предпочитане е да е неутрален. 

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey защо ядосваш лидерката Филипа Симпсън????

B4-CE74-E0-064-D-4188-A644-E223748-E8-AA

Защото намерих твой снимков материал с Бачорски зад гърба на жена му и ще го занеса в медиите!

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Защото намерих твой снимков материал с Бачорски зад гърба на жена му и ще го занеса в медиите!

Предпочитам да се влача по натрошени стъкла отколкото да имам нещо общо с този дебил!!! Пак ме бъркаш със себе си!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, xroflx9 каза:

Предпочитам да се влача по натрошени стъкла отколкото да имам нещо общо с този дебил!!! Пак ме бъркаш със себе си!!!

Ти си на заплата при него и нямаш избор!

• Like 1
  • Haha 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

От 24.05.2025 г. от 22:55, DevilWish каза:

За регресия обаче е хубаво да засегнеш конкретни теми свързани със страхове например или някои съзнателни/несъзнателни блокажи. Неща, които искаш да си изясниш и да изчистиш. Предлагали ли са ми такова нещо преди време, но човекът който ми предлагаше, не знам до каква степен мога да му се доверя заради лични симпатии и не мисля, че ще е коректно. За предпочитане е да е неутрален. 

Много ме кефи колко си детайлен и добронамерен винаги ❤️ 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

Тоя Бачорски е супер гнусен, БРЕ! Отврат!😭

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

Много ме кефи колко си детайлен и добронамерен винаги ❤️ 

Благодаря ти! :) Ами да, приятелски настроен съм към всички. От години сме тук ❤️ 
Снощи пробвах да я направя, но заспах..... Много е дълга, ако имаш време може да я опиташ.

@Karma93 много е силна като усещане, но не мисля, че е окей да се прави преди заспиване....

• Like 1
  • Love 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

Коментирано ли е как на Слънчев Бряг е починал абитуриент заради тъпанарите от LAV?

Вместо да му помогнат или да оставят приятелите му да реагират като си е глътнал езика, са го прибрали в няква стаичка. Хората вън са чули репликата "Защо не почина 2 часа по-късно като затваря дискотеката".

BTVNOVINITE.BG

Инцидентът е станал по време на бала

• Sad 3
Сподели в други сайтове

@xroflx9 мило, нали си дружка с Таушанов!!! пиши му, защото не ми отговаря, а съм готова да му изпълня и най-мръсните фантазии, които със сигурност вече съм правила!!!!!!!

• Wow 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

@xroflx9 мило, нали си дружка с Таушанов!!! пиши му, защото не ми отговаря, а съм готова да му изпълня и най-мръсните фантазии, които със сигурност вече съм правила!!!!!!!

Мило,аз сега съм влюбена в един самотен татко,а с Таушанов бяхме само веднъж в една компания на Нова година.Нещо ме дразни в последно време!!! Запиши се да тренираш в залата където е треньор,тъкмо ще се запознаеш с Киара!!!!

• Tongue 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...