Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 169
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Честито на "Бурята", макар да не е моята песен.

Предпочитах "Да те прежаля" или "Влез" след дисквалификацита на "Тръгвай си". Това наистина е гадно и според мен @Willy трябва да измисли нещо занапред да не отпадат тези песни - дали като в 1/2-финалите ще гласува някой друг, дали някакво ново правило... 

П.С. Благодарности и на тези, които гласуваха за моето предложение! :) 

ЗАЩО СЪМ ДИСКВАЛИФИЦИРАН КАТО СЪМ ГЛАСУВАЛ ВЧЕРА В 23:00 

????????????????? 

Screenshot-20190905-230424-Samsung-Inter

@Willy КАКВО СТАВААААА?!?!?!

О М Г  КРАЙ!

Не знам как съм допуснал подобна грешка...... Каквото и да кажа ще е малко. Не знам как ми е измъкнало гласуването на @PHILIPP PLEIN.

Жестока непрофесионална грешка от моя страна. Думи нямам!!

Имам го като идея вече да няма полуфинали, а един голям финал с максимум 25 участници. Какво мислите?

Друго нещо. За да няма дисквалифицирани на финал, ако някой не е гласувал неговият вот ще бъде сметнат за топ 10 към момента, съответно 12т. за първото място и 1т. за десетото място, така че да не промени резултата.

Беше твърде хубаво, за да е истина... 

Искам вече да има наказателни точки!!!

Благодаря на всички гласувалииии!

Очаквайте скоро част 4!

Предлагам за негласувалите вота да се състави от този на трима рандъм участници. Със същия рандомайзер можеш да ги генерираш тримата, събираш точките и това е вота на участника. Така ако не гласуват няколко човека, ще са им различни вотовете, а не повторение на топ 10. В Евровизия правят така, ако няма валиден вот за някоя страна.

Не, че и Кой не заслужаваше, но Бурята в сърцето ми си е победителя на народа! 

Очаквах си едно от последните места и аз. Иначе честито на Мистър Грешен. И аз очаквах тя, Бурята в сърцето ми, Влез и Пия за тебе да са на първите места. За мен не е изненада резултата. Добре е, макар моите фаворити да са съвсем различни от Кой, която никога не ми е била особено на сърце. Все пак честито, заслужава си.

Интересно е да има полуфинали. Ако е само с финал е супер предвидимо и не се различава с нищо по обикновена анкета.

преди 12 минути, meleto каза:

Интересно е да има полуфинали. Ако е само с финал е супер предвидимо и не се различава с нищо по обикновена анкета.

На същото мнение съм.

П.С. Отново да благодаря на гласувалите за "Жива рана", тъй като явно предишният ми пост е изтрит. И честито на @Mr. Greshen! Заслужава песента, макар и да не беше точно най-големият ми фаворит, попадна в личния ми ТОП 5 :)

Ами тогава само този еdition ще е без полуфинали. За разнообразие! 😁

• Willy unpinned and unfeatured this Тема

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...