Jump to content



Online: Яница - Фуклата


Препоръчани коментари

  • Отговори 77
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Това същество е по вредно за жанра и от Теди Александрова. Отбягвам да я хейтя, защото такива като нея не се забелязват и нема да разбера, че са пуснали нов проект, ако тука 4-5 човека не откачате по новие и проекти сякаш са с Кейти Пери.

Къде ги видяхте тези хубави клипове на Яница с този инвалид Георги Марков. Нито тя изглежда красива и секси, нито филтрите са на топ клип, нито музиката нещо специално или интересно, а Янето дърво отсекъде. Тя едва се мърда. Дай и да седне на пода като циганче и гледам пак се е върнала към лампите в този клип. Това ли изгради за 15 години като нейна запазена марка... Много е смешно жена на нейните години да се държи така. Не е секси и еротично, а много евтино, пошло и предизвикващо първични импулси. За 3 години нищо освен клубни тупалки с нахакани курвенски текстове, което е под всяква критика за всеки изпълнител... Много я прехвалвате. Предния път Галин я изкара от калта, ама този път калта я зове. Ще се слуша месец като новата на Преслава. Това са песни направени без желание и предлаганото ниво не отговаря на търсеното.

 

Някои чалгарчета я видели като по креативна от Галена... С тези евтини парцалки дето носи Янето по клиповете си {предимно от сексшопове и дрехи втора употреба}, Галена не би си избърсала и дупарата след ходене по голема нужда.... Какво говорите...

 

Глупости, Яница държи страхотно ниво. Не е Кейти Пери, но ако я сравним с колежките й, държи високо ниво. Намерила си е нишата. И Гери-Никол е вулгарна, скандална и всякаква, но е видно печеливш продукт. И да, някои от песните на Яница се забравят, но общо взето през проект вади такива, който остават (ако изобщо нещо на някой се помни след 2 години макс). Не съм спрял да слушам "В 5 ми звънни", "Грешната", "Няма да ме купиш", какво остава за "Върнах ти го". Тази също е добра, но е да речем една иде япо-слаба. А аз никак не съм й от феновете, но това е реалността.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...