Jump to content

freagle

Ramaniacs
  • Коментари

    570
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от freagle

  1. Деса е такава бита карта. Да изкара един хит и тогава концерти. Какво ще пее там? Последните две песни, от която само едната е популярна, благодарение на Галена. От старите тук-таме нещо и това е.

  2. Много се радвам, че ще има такъв концерт. За жалост няма да мога да присъствам, но дано после записът си струва, а не като предишният.

    Не съм съгласен с някои от форумците, че Глория нямала нови хитове и затова нямало да напълни залата. Залата ще я посетят хората, които харесват старите й песни, най-големите й хитове. Това не е концерт на Планета, където децата ходят, за да чуят най-актуалното, а концерт за феновете на певицата.

    Радвам се, че ще е на живо с бенд, дано не са там просто като украса, а наистина се свири. Браво на Глория!

  3. Няма нищо неморално чалгарките да пеят там. Много хубави доводи сте написали, но... ПАК не съм съгласен там да е концертът. Античният театър е обновен, старият град е туристически и културен център на Пловдив...и мръсните, крадливи, пияни и чупещи мангали да отидат там и да го направят на гъз? Спомням си след концертът през 2010 ли беше..абе предпоследното турне, когато беше на площада. След това човек не можеше да мине от боклуци. Хората водят децата си на Античният театър, млади хора ходят там през деня и вечер. Просто мангалите ще го унищожат това място.

  4. Не, разбира се. Форумът си има правила и който ги нарушава трябва да има бан за определено време. Не живеем в Иран, че да цензурираме хората да си изказват мнението.

    А и има много по-лоши случаи от него като Сенужката, Фокса...

  5. Във фразеологичния речник има израз "вземам на сериозно", така че предполагам има. Днес специално ходих до библиотеката да видя. :1000 (29):

    Ами много странно ми звучи на мен да го напиша някъде в официален текст, но щом го има там, значи е правилно.

     

    А иначе дали се пише слято или разделно... едно наречие се пише слято, когато двете думички заедно създават съвсем различно значение на думата. (направо, бездруго, наглед, наум, оттам и т.н.)

  6. Теди Грозданов и колежката му Виктория Сиракова са я снимали. Можем да питаме Теди като влезе довечера, какво е пипал и какво не, защото той е обработвал кадрите, според инфото към снимките във фейса на Кама. Във всеки случай, аз свикнах да гледам добри неща от Теди, на фейса си в последната година. Но наистина съм изненадан от букерката на "Визаж". Значи Камелия изглежда класически скъпарско в тази будоарна обстановка на клипа. Верно е, че Нанков се е постарал, но все пак стила и дрехите и придават много специално излъчване. Вчера даже спомена, че за пръв път от много години използва стилист и си личи. Стоян по много различен начин обличаше Глория. Доста стилно и еротично облечена изглежда Камелия в "Неповторим", в сравнение с това, което можеше да се очаква от Апостолов, след годините с Глория.

    ...каза 40 годишния полицай с две деца от Видин. :roll1:

  7. ИНП, не си добре наистина. Бахти психарчето. Един позитивен коментар няма. Веднага да се хване за нещо и да го раздуха до не знам къде. Напиши един нормален обективен коментар. Наистина вие с Лукас не сте добре.

  8. Аз пък не мисля, че има каквото и да е значение дали Камелия се върти по телевизия, колко се върти и къде се върти. Нормално е песента й да няма много популярност в интернет. Нито си е развила канала на youtube, нито си презентира песента там, което беше голяма грешка. В крайна сметка трябва да си развива канала в youtube, да пуска песни, интервюта, да ходи по предавания, може да направи един концерт... Общо взето маркетинг, но по нов начин, а не тип 2000 година чрез телевизии, които никой не гледа.

  9. Не сте разбрали щом на никого не му направи впечатление. Още 30 пъти ще го пусна. :1000 (30):

     

    Просто не ни пука, защото приликата е супер минимална. В крайна сметка какво значение има... Един отсвир, който дори не е напълно 1:1 , а в песента на Камелия е само малка част. Според мен леко ги преекспонираш нещата, защото уж си открил нещо кой знае какво.

  10. Отново моралистите от форума се изказаха :mf_surrender: Аман! Не сме в 70-80-те години и кой как възпитава детето си вас не ви бърка. Това че в текста има "мръсница" и "кучка" не означава, че хич я няма като родител. Какво ли остава за Азис, който пее "напипай го", "полапай го" и така нататък .. айде стига!

     

    По темата - песента е много зарибяваща и нахакана! Обзалагам се, че завърти ли се и по дискотеките ще е голям хит и всяка кифла ще я пее тази песен от-до.

    Не означава, но означава, че трябва да върви по телевизията с цензура или в съответните часови пояси. То не , че Татяна е единствената, която е възпявала нецензурни думи. Сещам се за Тони Стораро примерно също. Но... както и да е де...

  11. Все едно две еднакви песни промотираха днес.

    Римлянин на мотор... и това видяхме вече. :mf_surrender:

     

    Наистина не е добре да се пускат две песни от Оцко в един ден. Просто прекалено много си личи, че реално са една и съща песен с малки корекции и различен текст.

  12. Пачо, намерил си сега някаква малка прилика в ЧАСТ от песента на Камелия с някакъв отсвир на Куку бенд и го повтаряш през пост, във всяка тема. Разбрахме... прочетохме. От вчера сигурно имаш 20-30 поста само за това. Малко по-спокойно.

  13. Много ми харесва песента. Точно това исках, за това се надявах. Браво на Камелия. Най-накрая силна песен. Много се радвам! Клипът е добър, може и по-добре.

    Абе като цяло в момента съм леко в еуфория, но е мноооого яко всичко. Браво!

  14. Благодаря за скана, Фокси. Страхотно интервю. С някои неща не съм съгласен, но са прекалено малко. Дано повече говори за ситуацията в Пайнер, за да се усетят повече пачи. От супер много време е ясно, че Пайнер реално не е продуцент, а съдържател.

×
×
  • Create New...