Jump to content

slavito007

Ramaniacs
  • Коментари

    950
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от slavito007

  1. Честно казано бях сигурен, че е Надя от Дийп Зоун. Алисия винаги съм я смятал за певица със сравнително тих глас,която може да пее точно толкова, колкото да не звучи фалшиво и дотам. Връщам си думите назад и съм приятно изненадан. Евала. 

    • Like 2
  2. Много доволен останах от пиано-бара онзи ден. Такова гласище може да се чуе само на такова място.

     

    Ама аман вече от този феникс-ремикс. Оригиналът е толкова лирична песен и всеки я знае. Толова дворяни имаше, дано поне някой ѝ казва.

  3.  

    Благодаря ви за прекрасната тема подкрепям .

     

    Искам да кажа ,че уважавам всеки един които полага труд имаме страшно много талантливи певици ,които заслужават

    уваженеие и нашите бурни аплодисменти !

     

    :3fdb8960598fa63e:

    Съгласен!

     

    1. Прилича на мъж, а аз харесвам мъже :3fdb8960598fa63e:

    2. Когато слушаш гласът й, истински оценяваш талантливи певици като Деси Слава и Преслава. :3fdb8960598fa63e:

    3. Често ползвам фрази от дебютната й песен във Фейсбук статусите си. :)

     

    Камелия

    1. Една от иконите на родния попфолк

    2. Нейн е първият видеоклип излъчен в ефира на Планета тв

    3. Доказа, че макар и с много зор, е възможно да се откопчиш от Пайнера и да не потънеш в забвение

     

    Емилия :)

  4. Ние хубаво донасяме от 9 кладенеца вода да ѝ дадем шанс, но аз не смятам, че тя вече има желанието да се занимава с това.

    Изключително много я харесвах и продължавам да харесвам - дори имам всичките ѝ албуми на касетки/дискове. Беше откритието, чиято звезда изгря за 1 нощ. Не мисля обаче, че залезе толкова бързо, колкото я изкарвате.

    В момента Теди Александрова е заела мястото ѝ на барбито в попфолка с малко повече гласови данни и повече пошлост.

  5. Абе Гага уж живее в студиото а никакво инфо за нови песни. Какво е това нещо ?

    Остарявам, не ги следя толкова из късо интригите вече :D

    Шегата на страна, ама наистина не съм в час. Някакви лийкове имаше преди няколко седмици, ама нищо съществено. Нова музика преди догодина (и то според мен най-рано третото тримесечие) аз не виждам от нея, не се надяЙ и ти :D

  6. Мисля как добре си останаха демота, звучат... странно :D Единственото демо, което признавам е на Bad Romance. Припевът е уникален там.

    А иначе Pa-pa-pa-perfect illusion си го пусках мнооого редовно. Дори нямах против да е самият сингъл, ама бяхме много на зор без нова (поп) музика доста време.

  7. DJWS е потвърдил, че #LG6 ще се казва Let It Go.

    Това малко ми идва информация тип ЕЖК (една жена каза). Примери:

    1. Заглавен сингъл за ЛГ5: Private in Public

    2. Демото на Perfect Illusion

     

    Да продължавам ли... И без това има поне 2 години до следващия ѝ албум. Не виждам смисъл отсега да се мъчим. Аз си настоявам да почне да работи пак с RedOne. Просто двамата правят магия.

  8. За един уикенд Тейлър обърна поп-музиката. Императрица! 28,8 млн гледания, а има още 6 часа. Дематериализира ги, Кейти и Кимйе пикаят газ и място не могат да си намерят в гьола тези жаби.

    А и Despashito вече трябва да си ходи, време беше.

  9. Според мен трябва да започнат да ги зачитат, защото и това пак си е един вид заплащане, а и в случая продажбите там са доста големи.

     

    Доколкото помня заради албума Born This Way и промоцията му в Амазон (май беше 99 цента :D) въведоха някакво ограничение да имат минимална определена стойност отчетените продадени копия. Кралица :roll1:

    Тя самата не ѝ е приоритет този път да прави хитове и продажби. От посещението ѝ при терапевта става ясно, че ѝ е омръзнало да бъде Кейти Пери, иска да бъде Катрин Хъдсън. Затова и си е отрязала косата, въпреки, че хората не я харесват така. Идва момент, в който наистина на изпълнителите им омръзва от всичкото това, и с ясната мисъл, че няма да имат хит този път, пускат албум. И ние всички мислим - провал, вече не може да прави хитове и т.н., а истината си е съвсем друга.

    Не беше ли казала, че е почнала да капе от многото изрусяване и това е основната причина? :1000 (29):

  10. Катя не заслужаваше такъв флоп - личи колко много е вложила. А и наводни тубата :D

    Но феновете ѝ си го заслужават на 100%

     

    Joanne:

    Pure Sales: 170.000

    SPS: 201.000

     

     

    Witness:

    Pure Sales: 169,522

    SPS: 187,338

     

    Нека пикаят газ. Гага си постигна цифрите без глобална сделка със Спотифай и без да раздава копия от албумите към билети за турнето. Да, тези копия влизат в горните цифри. Четох, че билборд са готови да обявят чистите продажби без тези копия, но ще видим.

     

    До края на годината като излезе и Тейтей и смачка всичко живо няма да си кривя душата, че ще ми хареса. Кейти толкова помия изля по Тейлър - по тубата се жалва и даже изкара песен за нея, а втората гък не е казала.

    • Like 1
  11. Save as draft & Bigger than me - повръща ми се от въртене, но не мога да ги спра. Супер тОпалки :Vishenka_05:

     

    Гледам сега лайфовете ѝ в тубата (които смятам за пълен дебелизъм бтв) и от 10-ина минути прави някакви вокални подгрявания. Трудно ми е да си призная, ама явно пее много повече, отколкото си мислех.

  12. Leona Lewis също... Kelly Clarkson и тя.

    От години в музиката не е достатъчно само зверско пеене, а съвкупност от много качества.

    Факт! Тези лайфове не могат да създават качествени кадри колкото и да им се ще и колкото атрактивни договри да предлагат на победителя. Обичам ги и двете, но Леона и Кларксън са двете доказателства, че гласище + силна звукозаписна компания + огромен медиен старт не гарантират нищо. И двете кажи-речи потънаха след няколко хита. Леона обаче ѝ личи как ѝ липсва нещо - гласът ѝ е един път. Невероятно мощен и в същото време нежен. Чуйте албума ѝ Glassheart, уникални тупалки има. Всяка Коледа на второ място след All I want for Christmas ми е на Леона коледната песен - One more sleep.

    Така че и двете си ги тача, ама къде са сега?

  13. Доказателства? Какъв скандал беше, защото аз не помня?

    Айде Глория виновна и заради липсата на Ивана.

    Абе така си е, майката на Полина го беше казала - Глория се занимава с черна магия. Заради нея Румяна почина, Полина получи психично разстройство, Десислава напусна Пайнер, порното на Галена се пръкна, Камелия няма деца и така нататък и така нататък.

    Не мога да стопля дали това всичкото наистина го е казала или има лека хипербола :helpsmilie:

  14. Преди около 9 години бяха пуснали 2 канала - Планета Лайв и Планета Хит май се казваха. Вторият имаше подобна идея - да се пуска най-доброто през годините. Много бяха интересни каналите, даже имам един рип: https://www.vbox7.com/play:894987fe

    Но май бяха ексклузивно онлайн и то не безплатно, така че умряха почти толкова бързо, колкото се родиха.

    По принцип съм против такъв канал, защото всички знаем как Пайнер интерепретират "ретро" и толкова ще го размият с ретро от преди 2-3 години, че ще се загуби смисълът. Може би ако се установи някакъв задължителен период, до който да пускат клипове... например до 2006-та. Все пак гласувах с ДА, но е слабо вероятно.

    • Like 1
  15. Не съм бил нито с омъжена жена, нито с женен мъж. Може би разсъждавам по 'лапешки (макар да ми е минало времето отдавна) но за мен би било голямо неуважение подобно нещо.

     

    Скандален си! И аз искам така, ама да е някой, който да отговоря на хилядата ми претенции или да е любов от пръв поглед!

    Горката жена, явно с тебе му е било по-хубаво, отколкото с нея...

    Сигурно е много гадно да си жена и мъжът ти да те зареже за друг мъж. :confused:

×
×
  • Create New...