Jump to content

Glamdring

Ramaniасs
  • Коментари

    1510
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Glamdring

  1. Абе каква Цветелина, каква Петра те гони? Глория до 1999 е непоклатима от върха, абсолютен феномен, нещо невиждано за българския пазар, няма човек, който да не знае коя е, продава по 400К копия от албум, хитовете й са национални химни.

     

    Цветелина и Петра имат по един голям хит и толкоз. Румяна има два големи хита и за нея се разшумя повече чак, като почина. Сашка Васева винаги е била посмешище и никой не я е взимал насериозно. Реално Глория мачкаше всичко живо около 5 години.

    Не знам за тогава особено, когато започнах да слушам си имаше "Хищна хиена", "Няма 6-5", "100 мерцедеса", "Черно БМВ". На мен не ми пука дали е била лидер или не. Аз я харесвам заради песните й и гласа й.

  2. "Огън момиче" (1998) също има голям тираж, мисля че малко под 100К, ако не се лъжа.

     

    Ами да, след това нещата зациклят. ПРИ ВСИЧКИ. Камелия си има добри продажби и "На презареждане", и на "Еротика". Естествено далеч от колосалните тиражи на пиковите си проекти и за лидерство и дума не може да става.

     

    Сега Фокси, ако се намеси, веднага ще изкара линкове за 50-70К тираж на "Еротика".

    Знаеш ли кое е най - жалкото нещо, че Глория и Камелия са големи звезди с голям стаж и големи *****. Но въпреки спора за хитове, фенове, продажби нито едната от двете няма статус да закара хората в Армеец. За мен Графа е много по - малка звезда от ТЯХ ДВЕТЕ специално, но ако направиш допитване до народа и погледнеш концертно, ще ги размаже.

  3. Ами, нали затова сме в този форум, за да дискутираме, спорим, да обсъдждаме факти от попфолка...

     

    Мисълта на Сашо беше, че Глория е била едноличен лидер допреди появата на повече конкуренция в лицето на Камелия и Десислава, което е факт.

    Не мисля, че можем да говорим за едноличен лидер. Какво значи едноличен ? Винаги е имало я Цветелина, я Петра, я Камелия. По времето на лидерството на Глория, нещата бяха по - балансирани. Имаше развитие и пазар за всеки. Вече за едноличен лидер, по - скоро може да говорим при Преслава. Дори Ивана имаше една Гергана или Анелия, които я биеха по дадени критерии. Преслава от друга страна, биеше всичко и всички В ОПРЕДЕЛЕНИ години, после и там нещата бяха на кантар.

  4. Ами просто питам по слаба или по дебела е от деса. Ако е по дебела обръщаш ли се към нея на дебелано?

    Сякаш ако беше слаба Деса, щеше да го дигнеш. То като жена не ти действа - слаба или дебела, все тая. Ще ти пратим Урсула. той ще те оправи теб само :1000 (29):

    Вземи си го за теб. И не, проблема с Деси Слава не е че е слаба или дебела, както и темата не е за мен. Проблема е, че кара да я разтягат, което вече е смешно.

  5. Е, това мисля, че е ясно на всички ни и никой не го оспорва. Та тя май има албум, продал 300-400К копия, някой от първите й беше. Уцелила е баш златните за продажби години.

     

    Въпросът на спора беше относно "Златна рибка" VS "12 диаманта".

     

    Откъде е инфото, че Глория е продала повече касети? Аз не виждам логика Камелия да продаде 3 или минимум поне 2 пъти повече CD-та, а Глория да я бие по касетки...!?!?

    "Златна рибка" придобива златен статут само 4 месеца след дебюта си, албумът на Глория го обявяват за златен на 10-тия месец. То се вижда кой е продавал по-бързо...

    OK, Kaмелия е продала повече тогава. Анелия е продала повече от "Крепост". Има ли значение ? Нали й Глория е продала достатъчно, какво се спори ?

  6. Е, това мисля, че е ясно на всички ни и никой не го оспорва. Та тя май има албум, продал 300-400К копия, някой от първите й беше. Уцелила е баш златните за продажби години.

     

    Въпросът на спора беше относно "Златна рибка" VS "12 диаманта".

     

    Откъде е инфото, че Глория е продала повече касети? Аз не виждам логика Камелия да продаде 3 или минимум поне 2 пъти повече CD-та, а Глория да я бие по касетки...!?!?

    "Златна рибка" придобива златен статут само 4 месеца след дебюта си, албумът на Глория го обявяват за златен на 10-тия месец. То се вижда кой е продавал по-бързо...

    OK, Kaмелия е продала повече тогава. Анелия е продала повече от "Крепост". Има ли значение ? Нали й Глория е продала достатъчно, какво се спори ?

  7. Деса не е едра, а дребна. Пишна красива зряла жена. Дори и дебела не е вече. Майка ти да не е по слаба?

    Поне има любов, а не я тъпчат една година СИКаджии и ВИСаджии за един клип с въртолет и крокодил. като харчеше чуждите пари беше много креативна :whistling: След това не слезе от диваните :whistling:

    Ми остаря, няма пари и я тъпчеше боса на тия. Бтв, и Деси Слава се е прала там. Но това да не е повод за гордост и не намесвай майка ми, за да не намесим и твоята.

  8. Хахаха, отново пръскаш с неадекватност. Не знам дали знаеш, но Папараци е наредено и се знае предварително, че ги снимат. Колко удобно, баба ти да се покаже, че чете.

    Не, не знам, защото не ме вълнува. Баба или не, факт е, че като цяло си е ОК. Повече няма какво да кажа, гледаме, че пълни зали баба ти и това си е постижение. Ти понеже си толкова адекватен, отрече и омаловажи и този факт. Злобей колкото искаш, хората се радват на Глория, а Сашо от Варна да я плюе колкото иска.

  9. Ми за това не виждам, защо трябва да изтъкваш,че имала други неща извън кариерата си. Да не би Камелия да няма такива? Или явно само ако имаш деца, тогава се брои? Толкова нелепи доводи имате, че ми е смешно.

    Конкретно не чух нищо нормално,като обяснение защо броите албум за платинен, като реално не е ? Дори в статията пише за 10к бройки, при стандарти 30к за платинен?!

    Ми не е само до децата, Глория обикаля света непрекъснато, докато Камелия работи нон стоп. Глория я снимат папараци как влиза в книжарница, Камелия я снимат в секс шоп. Кво има да обяснявам, то ти си толкова озлобен към Глория, че квото и да ти каже човек си знаеш само твоето и сновеш из темите. Освен това обвиняваш Глория, че има комплекси, но същите комплекси ги има й Кама. Остаряват и си личи, че и на двете не им е готино.

  10. Толкова ги гледа, че един мъж за 15 години не можа да намери и да задържи.

    Е това си е до лични качества, няма как характер като нея да го търпи нормален човек :D Сега което си е ебало майката, си е ебало майката. Аз не казвам, че Глория е светица или номер 1 във всичко.

  11. И какво излиза, че критерия за платинен албум в БГ е бил- 30 000 диска, а на Глория с 10 000 го водят такъв.

    Или източника, който сте дали е лъжлив и недостоверен, или Гло е ревала на шефа, след като Кама има платинен (истинск). Дори БТВ са цитирали новината и са го сложили във визитката на Камелия. Нов фолк бяха написали статия да това + награда за най-продаван албум за същата година.

    Странно защо не са я дали на другия платинен албум, нали Гло и беше любимка на Лозанката? Може би просто не е бил такъв. От ясно по-ясно е.

    Глория не е Камелия да поставя условия за награди, никога няма да го направи. Истината е, че Глория има й други неща в живота си освен кариерата и затова си гледа и тях.

  12. Кама още от 2002 започна с ексцентричните появи на коцерти, точно като световните звезди. Нали виждате как излизат??

    Във всеки случай, не като баба Гло, която на въпросния концерт прилича евтина абитюрентка...

    Правилно е да се пише абитуриентка, мн.ч. абитуриентки. И не знам кои световни звезди, но звезда номер 1 в момента излиза така:

     

  13. Протритата лелка е с най яките гаджета в чалгата все с по 10 -20 год по млади. Обича агнешко. Та щом шампионите забърсва, имаш ли съмнение , че ако реши да свали магнат от емирствата, нещо ще я спре. ДесиСлава не си търси Жоро Илиев да и плаща клиповете. Ако искаше пари, все още щеше да си е с Боровеца, но Десито на любов я избива все. Ако някога е удряла милионери, сега е на вълна млади спортистчета :girl_witch:

    Така е, това никой не го отрича. И двете страни имат ползи, тя спи с деца и се чувства млада, те са в непрекъснати силови тренировки и това ги държи във форма. Тази любов е толкова голяма или "едра", че дори филм беше инспириран от нея:

     

  14. Сега ще извъртят, че Маргарита Ло се е мазала на Гло и е измислила фалшиви цифри на "12 диаманта", колко са предвидими.

    Тази тема е бижу, добре, че я създадох. :3fdb8960598fa63e:

    To тя е написала и за платитения на Камелия, ние друг източник за него нямаме. И това не е Лозанова.

  15. Глория си имаше успехите навремето. Беше най - голямата с най - много хитове. Но изпусна няколко поколения и днес те я нямат за нищо. Това си е лично нейн проблем, че липсваше от концерти и се правеше на обидена. Но да я изкарвате нищо е ваш проблем, защото говори колко малко знаете за жанра. И ако искате концерт на който Глория е разбивала, гледайте нейният собствен или този тук:

     

  16. ...

    Не мога да те разбера какво си тръгнал да се обясняваш на филшивия ник с цел "да хейтим Глория". Нека пишат квото искат, пука ли ти ? Миналата година пръсна в НДК, ти поне си бил там и песните й се пееха. Все тая от там насетне.

  17.  

    И нещо важно към феновете на Глория, защо не приемете, че Глория не може да е НАЙ във всичко. Толкова ли е лошо, ако не е номер 1 във абсолютно всичко. Тя си има неща в които е непобедима, но няма изпълнител който да е номер 1 във всяко отношение. Понякога просто много добре е достатъчно. Като глас, хитове и сценично поведение нашата любима изпълнителка не е НАЙ. Тя е просто от ОК до много добре и това стига. В други неща като концерти, продажби, репертоар, живо пеене е отлично. Стига сте се опитвали да я изкарате най - добрата във всичко, не е нужно, а и дразни.

  18. Някакво обединение между Камелотите и Десовите, назрява съюз. Даже Сашо едва ли си вярва какво пише.

    И понеже трябва да ти пука, нека се заяжда. Неговото мнение за Глория не би следвало да има значение, особено като се има предвид, че той гласовите данни не ги цени особено.

  19. Питал съм, както и да е. То според "гениалния" глас, ум, музикант, легенда и не знам още какво Сашо Роман Глория не може да пее, то само това остана да се напише тук и да се удари дъното съвсем. Не мога да се съглася, че са по-талантливи от Глория, Нелина и Емилия, но щом такива са според теб фактите...

    Махни го него, винаги ще намериш някой да отрича някой. Това е без значение, ти нали я харесваш. Ама много се палиш и си малко пристрастен. Не са според мен, просто съм питал. Но както казах няма значение, Мадона няма кой знае какъв глас, а фенове бол :)

  20. Аз мисля, че който се бие в гърдите, че може да пее всичко, поотделно не пее перфектно нито едно. Демек от всичко по малко.

    Крайно време е Десислава да се събере и да се профилира. Като стил говоря. Иначе нека си пее соул, народно, опера и всичко за кеф по предавания, конкурси, участия и т.н. Нека имитира колежки, да импровизира. Няма лошо. :)

    Преди години пееше страхотно народно. В последния брадър пя Дельо - нещо не прозвуча ок, но пък "Женала е дюлбер Яна" я докарва страхотно, "Лале ли си, зюмбюл ли си" и нея. Глория обаче също пее добре народно, определени неща, не от всички области. Слушал съм я как изпълнява "Хубава Мина" на Славка - изключително трудна тракийска песен. Трябваше да я запише за фолклорния албум. Тракийски и македонски песни й лежат. Естрадно едва ли някой от чалгата пее по-добре от нея. Успява и със световните евъргрийни с определени корекции откъм произношение. Отделно си може сръбското със специфичните за там трилери. Преслава е много добра в рок стилистиката освен в поп-фолка и народното. Но тя и Десислава не са по-талантливи от Глория - то се чува и на общите им участия кой изпъква и кой бледнее, нито от Нелина и Емилия са по-добри. Или по-малко фалшивеещи. Абсурд. И тук не говорим само за диапазон, октави и обертонове. То е и техника, емоция, мощ. Кой може да пее е въпрос на слух, а дали ти харесва нечие пеене - въпрос на вкус.

    Моят съвет е, хвани някой музикант и го пипай, коя е по - талантлива: Глория или Преслава / Деси Слава. На мен Глория ми харесва повече от тези двете, но фактите са си факти. Както е факт, че Клинтън е по - образована и умна от Тръмп, говорим за нещо доказано. Но Тръмп спечели, щото хората без висше образование гласуваха за него. Това е въпрос на вкус. Не виждам за какво си губим времето да спорим за глупости.

     

    Глория си е Глория, талантлива, успешна, самостоятелна. От там насетне, нека всеки си пише и говори квото иска. Мен не ме ебе грам.

  21. Да не си пил нещо в момента? :helpsmilie:

     

    Мисля, че Васил ти е отговорил:

    Не говоря за талант, а че изобщо не знае какво да прави с гласа си. По участия е кошмар. Много ми е смешно като почнат да я хвалят как можела да пее ВСИЧКО... Не знам изпълнител по света, който да може да пее всичко, а и да може - ясно е защо не го прави. Глория може и да си знае един стил на пеене, но поне го прави както трябва - изключително мощен и издръжлив глас. Десислава и Преслава имат страхотни бленди и могат да направят страхотни извивки. За съжаление първата няма идея какво да прави на сцена, а втората отдавна изгуби възможностите си.

     

    Не съм пил, просто си знам каква е истината и я приемам.

×
×
  • Create New...