Jump to content

*червен дявол*

Ramaniacs
  • Коментари

    1108
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от *червен дявол*

  1. Първо за песента - много си е яка, изслушах я вече 3-4 пъти и дооста зарибява, може би на повечето хора им идва по-слаба, защото от Галена и специално "чалга" проектите й, сме свикнали да е Топа на Топа просто и с една дума самата тя е виновна да не оправдава понякога очакванията, защото ни предлага винаги ударни и различни песни, а тази си е готов хит, просто малко наподобява някои други парчета и това не ни харесва, включително и на мен, може би очаквах нещо ударно тип Пак ли или Спри ме-тва са нейните шедьоври просто ...

    .. Но съм сигурна, че щее хит, защото има заряд, яка е и това е все пак Галена.

    Клипът е без коментар- там няма равна... Мега якаа мацка!!! :3fdb8960598fa63e:

  2. Може и друг случай да е - едва ли я млати за първи път.

    Същия случай е, участието беше за преди две седмици - в четвъртъка, не знам коя дата се падаше но има вече две седмици може би, още на другия ден ми го каза момиче, което е видяло с очите си, без да е чело някакви статии, там са си преувеличили малко като чета сега, а после и половин Благоевград разбра, защото отвън е имало сигурно едно 8-10 човека и от уста на уста... :mf_surrender:

    А иначе дали е за първи път-надали :whistling:

    Поправка - 23.08 в The face, сега видях точно коя дата е

  3. Това за Алисия е вярно, още на другия ден ми го каза приятелка, която била там и пушила цигара, всъщност е станало отвън пред дискотеката, ударил я е, разправяли са се, после тя си тръгнала, а тоя си останал да си купонясва :1000 (19): :whistling: Първо ми стана жал, но после като се размислих - не може да търпиш такова отношение и унижение пред хората, сама си е виновна... а като излъга за падането по стълбите... :gun_bandana:

  4. Анелия пя и в Симитли на празника на града, наистина никакъв контакт, хората заспаха... Пя две нови песни, в което нямаше някакъв смисъл. Май ще зареже "Вярвай", иначе "Като за последно" а.к.а "С тебе ми е най" излиза в Понеделник.

    И на мен не ми хареса, да видим като излезе официално...

     

    След Анелия пяха Павел и Венци и направо... Взривиха. Всички избухнаха, пяха и се драха. :D

    Чалгата май наистина загива.. :/

    Хахах, и колко е зле милата, преди "Вярвай" каза, че ще излезе в понеделник, и после преди да изпее наистина песента, която ще излезе в понеделник, пак го каза и помоли хората да не снимат, въпреки че дори я изпя два пъти. На мен ми наподобява на моменти дори и на Дай ми още новата й песен, особено в припева.

  5. Има хубави песни Ваня - Върви, живей, Ти ли си, дуета с Тони Стораро, и други приятни, ама защо така не й се получава не знам.. глупавите текстове постоянно са едно на ръка, харизма ли й липсва, макар че на мен ми е симпатична, като изключим понякога глупавите клипове...

  6. Джена не е изпадала от топ 10, а сега като гледам ще се набута пак и в топ 5, въпреки познатата песен, гласът й придава индивидуалност на песента, а и като цяло Джена е една от певиците с най-хубав и разпознаваем глас.. и въпреки слабите й проекти последно време, има песни, които я държат на високо така да се каже, които според мен остават във времето - Да те бях ранила, Да видя какво е, Омръзна ми..

  7. Става за слушане, ще се завърти по дискотеките, щото е Преслава, но ако някой друг я пееше нямаше да се забележи, защото е нула, и аз не бих също, ако не я пееше горепосочената, коята хич не се опитва да разнообрази поне малко. Може да й отбележим, че откъм клип има прогрес, въпреки гафовете в Пада звезда, но за нея е добре като цяло.

     

    М/у другото, май се е примирила, че вече не е Топ :1000 (30): :1000 (29):

  8. 1. Легенда за любовта

    2. Не виждам

    3. Няма да тъгувам

    4. Да бях от гадните

    5. Смелите си имат всичко

    6. Отново не дойде

    7. Ти замина

    8. Обичай ме - с Борис Дали

    9. Дори и да боли

    10. Когато всичко свърши

    11. Мъртви души

    12. Ако си звезда

    13. Познавам те

    14. Грешница

    15. Сълза

    16. Птица бяла

    17. Мъж да си

    18. По твоите следи

    19. Питбул - със Стораро

    20. Свързано е с теб

     

    Страхотни песни има просто!!

  9. Не съм казала, че е грозно, долно и срамно! А че е нещо СВЯТО! Вас, дребосъците, на какво са ви учили в часовете по български език? Явно не да четете с разбиране! :mf_surrender:

     

    Парадирането с бременност е грозно! А не самата бременност!

    Първо, това не е парадиране, а НЕ криене на големия корем, както повечето жени ги е срам да се покажат в такава напреднала фаза на бременността, за което не ги упреквам, но евала, че Галена се осмели да го направи и да е толкова красива!

    Не знам дали съм дребосък, на години може би съм по-малка от теб, но на акъл.... :whistling:

  10. Аз пък се радвам, че навремето Деси, Ани и Емилия не си позволиха да правят нещо толкова лично и свято като бременността, циркаджийство. В клиповете "Завинаги", "Обичай ме" и "Сълза" въобще не са си позволили да парадират с бременността си, браво за което. Галена - същинска Бионсе, копира любимката си, изобщо не е оригинална. Да не говорим колко грозно е парадирането с бременността. Още малко и ще превърнат това в "нещо секси". 1000%20(27).gif :dizzy: :puke: Това вече не е "Планета ТВ", това е "MTV България". Очаквам скоро да започнат предаване на български "Майка на 16" и колко е гот да си бременна.

     

    Децата не са играчки.

    Ама ти, по дяволите, защо говориш за бременността като за нещо гнусно, ужасно и отвратително едва ли не?! Грозно било, ама чакай, да си бременна, това не е болест, не е срамно и позорно в никакъв случай, а тя ми анатемосва Галена направо, че видиш ли, парадирала с бременността си, сякаш е прокажена :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

×
×
  • Create New...