Jump to content

geri1498

Members
  • Коментари

    28
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от geri1498

  1. Въпрос на разбирания. Например аз, както и всички хора, които познавам, не понасяме Марая поради ред причини. Първо гласът й е инфантилен, тънък, затова е любимка повече на деца и тийнейджъри, глас лишен от експресия, чувственост и мощ и затова компенсира с техниката пищене на уизъли. Второ - арогантна е, има се за най-великата, а не е, и плюе бившия си съпруг продуцента, а без него щеше да пее, по-точно да вие в някоя кръчма барабан с октавите. Никаква дори малка благодарност. Трето - често пее на плейбек, което е измама към феновете и т.н.
  2. Двете пяха заедно и наистина Кристина е класи отгоре като глас. Ариана извъртя голям номер на Марая- Сега вече от 3 години предпочитала да пее песните на Барбра, Уитни и Арета. Заради мощта. С времето нещата се променят.
  3. Да, венецуелец е баща й. Някакъв мелез. Голям колорит.
  4. Баща й е мисля венецуелец. Марая е технична, но някак няма мощ и й се губи експресията, чувството. А Ариана как се отметна! Голям номер й извъртя. Вече предпочитала Барбра, Уитни и Арета и затова напоследък по-често пее тяхните песни.
  5. Кристина си е класика. Може да не е особено технична и тук си личи, но има мощен, богат глас. Има женствен глас. Дори Rolling Stone я поставиха в класацията на доста предно място.
  6. Точно уизъла никога не ми е харесвал. По принцип тази техника я изпълняват вокалисти без мощни гласове, за да компенсират и впечатлят. Тва не ечаст от гръдния глас, а фалцет. Не я подценявам, но гласът й е доста безизразен, същото мисля и за Марая. Не ми се засяга пак темата, но негърките като Уитни, Тина, Арета и други са с по-мощни и кекспресивни гласове. Те нямат нужда от уизъл.
  7. Рита Ора не пее ли песента към 50 нюанса сиво?
  8. Определено Деми е най-добра, въпреки че не ми допада особено тембъра на гласа й. Малко ми е груба.
  9. На Джей Ло беше най-зле, ако имаш предвид на встъпването. Не знам как изобщо се е навила да я пее тази песен. Тя никога не е блестяла с глас. Но има и фалш. Гага е пяла химна и по-добре. Този път нещо не й се получи.
  10. Янева пее с много модулатори и няма мощ в гласа. Направо си мяучи.
  11. Тук съмнение нямам . Арета, Уитни, Тина и Калас са извънземни гласове. Относно темата. Най-големият глас от нашите чалга певици има Ивана.
  12. Искаш да знаеш коя е най-голямата чалга певица? С най-голям глас? Добре. Казва се Ивана. Доволен? По темата е. Тровим си нервите за глупости и дребнотемия.
  13. И 10 живота няма да си достатъчни, за да настигнеш Байдън, нито Обама, но както и да е. Времето ти ще е оползотворено, ако прочетеш Достоевски, Пушкин, Лермонтов, Чехов, Стендал, Солженицин и т.н.
  14. Райна пее добре. Най-накрая качествен вокал. Най-накрая правилна техника, за разлика от Десислави, Мари и т.н....
  15. Малко хумор. Мара Отварачката - ''най-великата'' певица на всички времена. Гласът на гласовете, пее по-добре от всички негърки взети заедно. '' Недостижима''.
  16. В В тандем си с детето WindWalkMonk??? Мислих, че си по-осъзнат, тъй като ми се струва, че не си на 15. Както и да е. Жалко, харесах певицата, която си постнал. А Байдън поне има интелект и ерудираност. Никак не е прост. Прочети му биографията.
  17. Тези емотикончета и абревиатурки като бтв са детински и инфантилни и само доказват неукрепналост и недоразвитост на мозъчната дейност. Не ми пращай съобщение, не ги четя. Не го превръщам в лично. Защо мислиш, че на победата на Байдън звучаха именно Уитни, Тина, Арета и Барбра? Защото те са любимките на Щатите, или поне на по-нормалните. Марая, Ариана, Тейлър и тем подобни са просто виещи комерсиални продукти без соул в гласовете, временни явления.
  18. Дете, живяла съм в Щатите, в Атланта още през 90-те, когато не си било родено, живяла съм и в Япония в периода 1995-200. Марая е най-недолюбваната певица в Щатите от по-възрастното и нормално поколение след Мадона, а продажбите им и на двете са изкуствено надути. Това го знам от сигурен източник, работещ за Сони Нидерландия. Това, че Кери е най-канената за химна е пълна лъжа, тя направо го осакати този химн с виенето си на уизъл през 2002, което е недопустимо за един химн. Все едно да изпищиш нашия химн с уизъл. Най-цененото от експертите и от нормалните люде изпълнение на химна е на Уитни от 1991, дори Лейди Гага го нарече златният стандарт.
  19. Разбирам афинитета ти към арогантната Марая, която няма мощен и експресивен, богат глас, дори Софи Маринова може да хваща нейните тонове но с гръден глас, а без да вие уизъли, но най-обичаните и ценени певици в Щатите са Тина Търнър, Уитни Хюстън и кралицата на соул музиката Арита Франклин. Уитни и Тина дори звучаха на победата на Байдън! Уитни е любимата певица на Мишел Обама от дълги години. Марая е обичана сред инфантилите и тийнейджърите. Живяла съм 5 години в Япония от 1995 до 2000.
  20. Ако има нещо, което най не понасям е расизмът. Ценя таланта. А Теди Александрова е певица, колкото аз съм космонавтка. Отпуши си ушите. Дори и това изпълнение, което си постнал е на плейбек и със звукови ефекти в микрофона.
  21. Наистина Ваня Великова е много добра. Има много по-богат, плътен и мощен глас от Марая и от Мадона.
  22. Със сигурност възрастта ти е 15-16, най-много 17-18, ако не е така по-лошо, защото акълът ти е на толкова. Псевдонимът ти е на детска онлайн игричка, проверих. Неадекватен си. Само един инфантил може да каже, че Марая Кери или ДесиСлава имат по-големи гласове от Мария Калас, Уитни Хюстън, Тина Търнър... дори Барбра Стрейзънд, Селин Диони Лара Фабиан имат по-богати, мощни и експресивни гласове от протежето на Томи Мотола. Марая си заслужава феновете - същите инфантили като нея , тийнейджъри, предимно от Югоизточна Азия. За ДесиСлава няма и да коментирам.
  23. Стари чанти, но с талант, за разлика от мяучещите чалгарки. А най-големите гласове на 20-ти век, школите по пеене, са Махалия Джексън, Арета Франклин, Уитни Хюстън, Ела Фитцджералд, Тина Търнър, Дженис Джоплин, Мария Калас. И от нашите Гена Димитрова и Райна Кабаиванска. А Марая и Мадона са просто...no comment.
  24. Прав си. Различни са, но, както Софи Маринова, Жоро Христов, Азик и Васко Кеца се изказаха, Уитни, Арета, Тина, Ела и Калас са целите гласове, експресивни гласове. Те нямат нужда от пищене на фалцети и уизъли. Марая има по-тънък и не толкова експресивен, чувствен и богат тембър, нито пък й е мощен гласът. Тя звучи като момиченце. WindWalkerMonk не прави разлика между глас, техника, ембър
  25. В това изпълнение на ДесиСлава има ефекти в микрофона, както във всички изпълнения на това тъпо шоу. Единствените й изпълнения без ауто-тюн бяха на Ваня Костова и на Дженифър Лопез, което беше провал. Даже Хилса се учуди, че Деси не можа да изпее посредствена вокалистка като Джей Ло.
×
×
  • Create New...