Jump to content

geri1498

Members
  • Коментари

    28
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

geri1498's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

22

Репутация

  1. Въпрос на разбирания. Например аз, както и всички хора, които познавам, не понасяме Марая поради ред причини. Първо гласът й е инфантилен, тънък, затова е любимка повече на деца и тийнейджъри, глас лишен от експресия, чувственост и мощ и затова компенсира с техниката пищене на уизъли. Второ - арогантна е, има се за най-великата, а не е, и плюе бившия си съпруг продуцента, а без него щеше да пее, по-точно да вие в някоя кръчма барабан с октавите. Никаква дори малка благодарност. Трето - често пее на плейбек, което е измама към феновете и т.н.
  2. Двете пяха заедно и наистина Кристина е класи отгоре като глас. Ариана извъртя голям номер на Марая- Сега вече от 3 години предпочитала да пее песните на Барбра, Уитни и Арета. Заради мощта. С времето нещата се променят.
  3. Да, венецуелец е баща й. Някакъв мелез. Голям колорит.
  4. Баща й е мисля венецуелец. Марая е технична, но някак няма мощ и й се губи експресията, чувството. А Ариана как се отметна! Голям номер й извъртя. Вече предпочитала Барбра, Уитни и Арета и затова напоследък по-често пее тяхните песни.
  5. Кристина си е класика. Може да не е особено технична и тук си личи, но има мощен, богат глас. Има женствен глас. Дори Rolling Stone я поставиха в класацията на доста предно място.
  6. Точно уизъла никога не ми е харесвал. По принцип тази техника я изпълняват вокалисти без мощни гласове, за да компенсират и впечатлят. Тва не ечаст от гръдния глас, а фалцет. Не я подценявам, но гласът й е доста безизразен, същото мисля и за Марая. Не ми се засяга пак темата, но негърките като Уитни, Тина, Арета и други са с по-мощни и кекспресивни гласове. Те нямат нужда от уизъл.
  7. Рита Ора не пее ли песента към 50 нюанса сиво?
  8. Определено Деми е най-добра, въпреки че не ми допада особено тембъра на гласа й. Малко ми е груба.
  9. На Джей Ло беше най-зле, ако имаш предвид на встъпването. Не знам как изобщо се е навила да я пее тази песен. Тя никога не е блестяла с глас. Но има и фалш. Гага е пяла химна и по-добре. Този път нещо не й се получи.
  10. Янева пее с много модулатори и няма мощ в гласа. Направо си мяучи.
  11. Тук съмнение нямам . Арета, Уитни, Тина и Калас са извънземни гласове. Относно темата. Най-големият глас от нашите чалга певици има Ивана.
  12. Искаш да знаеш коя е най-голямата чалга певица? С най-голям глас? Добре. Казва се Ивана. Доволен? По темата е. Тровим си нервите за глупости и дребнотемия.
  13. И 10 живота няма да си достатъчни, за да настигнеш Байдън, нито Обама, но както и да е. Времето ти ще е оползотворено, ако прочетеш Достоевски, Пушкин, Лермонтов, Чехов, Стендал, Солженицин и т.н.
  14. Райна пее добре. Най-накрая качествен вокал. Най-накрая правилна техника, за разлика от Десислави, Мари и т.н....
  15. Малко хумор. Мара Отварачката - ''най-великата'' певица на всички времена. Гласът на гласовете, пее по-добре от всички негърки взети заедно. '' Недостижима''.
×
×
  • Create New...