Jump to content

berryJ

Ramaniac
  • Коментари

    59
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от berryJ

  1. Willy: Да си тук, Къде беше ти, Акустична версия, Демо версия, Лайв версия, Лайв в дискотеката онзи ден версия, Гласът на БГ версия etc left the chat.
  2. Каквото и да се говори и изписа относно смъртта на Денис най-страшното е че той друг изход не е намерил. Жалко наистина, толкова млад да си отиде.. За жалост в забързаното си ежедневие забравяме да сме човечни, да си помагаме и подкрепяме. Всеки е загрижен за работа, имоти, коли и особено сега с този отвратителен вирус съвсем сме загубили човешкото в себе си. Всеки е фокусиран да изглежда перфектен за инстаграма, да парадира лукс, а не се замисля за близките си хора, които приемат за даденост докато не се случи най-лошото. Колкото повече гласност се дава на психическите проблеми в света толкова сме изостанали ние.. Наистина много жалко. Дано семейството и близките му намерят сили след тази трагедия 🙏
  3. На пръв поглед. Те всичките се изредиха да се снимат и малко или много се забелязва.
  4. Прав си - на плейбек е ама хората въобще не обръщат внимание честно казано -пеят си “с нея” и се кефят.
  5. Преслава днес имаше участие в една механа на Приморско и мога да ви кажа, че хората си я възприемат като мега звезда - пеят и всичките песни от леглото до лъжа е без значение от възрастта(до към 40-45,по-възрастни нямаше).А тя беше много усмихната, весела и си говореше с хората между песните. Всеки от механата се качи при нея на някакъв аматьорски подиум, дори имаше някои мега нахални и аз лично много бих се изнервила, но тя супер весело се отнасяше и се снимаше с всички даже имаше публика и извън механата. А в лице е топ, много по-добре от онзи орелски нос. В дискотеките може да е друга картинка- в тия дупки хич не ми се навира.
  6. Заета е да се снима по цици на плажа та сигурно за това 😣
  7. berryJ

    ХИТ НА ЛЯТО 2020

    Тук съм съгласна с тебе “Проблем” се пее буквално от всякакви поколения. По механите всички избухват на нея, от коли я чувам и в дискотеките разбива.Въпреки че не ми е най-любимата песен няма как да отрека успеха й, както и това, че се очертава като хита на годината за сега.
  8. berryJ

    Чат мания

    Опа грешна тема 🤣
  9. berryJ

    Чат мания

    Пеят “Беден в сърцето” в момента в една механа в Китен, а преди това “Проблем”.
  10. berryJ

    Чат мания

    Дарени сме с боровинкова телепатия 😀
  11. Да ама не всеки, който ползва продуктите на Пеевски и го “подкрепя” по изброените от теб начини агитира пред голям брой хора за него, нали? Малко далечко стигате с оправданията. Продажна си е и това е, 95% от чалгарите са, голяма работа.
  12. И на мен ми харесва с новия нос, в крайна сметка е важно как тя се харесва. Много ми е смешно как всички се филмират и вайкат как си била загубила чара , като се замислиш кой от топ имената прилича на себе си от първите си години на сцена?
  13. На мене най-много ми харесваше преди Пайнер и първите 1-2 години там. В “Не го прави” е топ. Конкретно на тази сватба е пяла “Две сърца” на живо и народни песни, комерс песните като зайчето на плейбек.
  14. Деса от днес.. Преди каква яка беше 🙁
  15. Голяма част от песните през последните години на Цура са за изневяра. Значи не й е толкова яко в харем Пеевски 🤔
  16. Въобще не ми изглежда връзката им надеждна.. Благой беше 96 нали?
  17. Липсва третото дете.
  18. Ти се надявай твоето дете да не наследи характера ти, че като ти гледам постовете са само жлъч и злоба към малко дете.
  19. Вчера бях във варненска дискотека и ще ви споделя наблюденията си над песните, които въртяха и как се приемаха. *не се изказвам като последна инстанция, това е само 1 дискотека от хиляди в страната* 1. 3хПроблем-наистина топ хит,Пиян-след година и нещо хората още се дерат на нея, Трепни🙄 2.Феноменален-всички избухнаха на първите акорди, но дотам,Милион на Ана и Теофика-определено се прие най-добре от песните, избълвани последната седмица и Шампиона на Ана също, 2х Къде си на Диона(очудващо),2х Майната ти Свети Валентин, Един грам срам-Коце определено е лидер при мъжете тази година,Ламбото,Не те забравям,Гпса,Неблагодарен на Андреа(заради поздрав ама всички избухнаха, личи си, че старата чалга липсва),Като теб на Емануела. 3. 100 живота-очудващо вяло за мегахита, който е,Беден в сърцето-на първия куплет и “града гори с коя си ти” е избухвация ама тоя припев разваля всичко, Просто секс, квартета на Даймънд, 2х самостоятелната на Галин(очудващо),На Теда чалгиите(най-боли ме,магистрала,давай на диджея),Честито. Пускаха Късай на Ариа също. Сто процента забравям някои но това са основните, доста изпълнители като Джена ,Яница дори Емилия не ги пуснаха ама такава беше програмата на диджея. Красивите лъжи даже и не ги чух, но може и след като си тръгнах да са ги пуснали.
  20. Моята история с това как започнах да я харесвам е много интересна 😂 Винаги съм я знаела и израстнала с песните й, точно 2013 попаднах на някаква статия, че страда от анорексия и ми привлече вниманието, особено на концерта, където пя “Режим неприлична” за пръв път направо си беше скелет в лице. И така почнах да я следя във фейсбук 😁 Иначе в дуета с Джен е супер, да. Особено с черния топ край басейна накрая на клипа.На мене новия нос не ми пречи честно казано ама лицето й е много слабо, което всички жени се стараят да имат ама на определена възраст ги застарява жестоко и не изглежда окей. Аз за това й се дразня на Галена какво толкова си изпива лицето по снимки при положение, че си е супер така леко пухкава.
  21. Преслава е в перфектна форма в този клип! Така ми е най-красива от всичките периоди, през които мина.
  22. Топ. На Галена и Оцко песните винаги са изпипани до край. Личи си, че жената знае какво иска и го получава. “Дай ми” я слушам и до ден днешен.
  23. berryJ

    Мемедеса

    Аз: *планирайки почивки в Европа и Тайланд* 2020:
×
×
  • Create New...