Jump to content

WindWalkerMonk

Ramaniacs
  • Коментари

    7387
  • Регистриран

  • Победи

    82

Коментари публикувано от WindWalkerMonk

  1. Има подобрение в Глория, това е факт. Дори се ротира с доста песни на ретро. Шокирах се наскоро, явно Кали и Тото и направиха реклама. Пуснаха Златна клетка, Намери си майстора и Не сме безгрешни. Хората си избухнаха. Кама я пуснаха само с Луда по тебе например. Деса дори не я пуснаха, но е далеч от Преслава. Улицата е голям хит, много по - голям от "Скъпи купи ми нещо" която също се пуска.  Иначе браво за двата концерта, явно ще успее да докара ниво Арена. В доста правилен период е. 

    • Like 2
  2. преди 48 минути, Sunlight каза:

    Таз пък Тейт или каквато е там я гледах на Британските музикални награди днес, а те бяха преди дни-- никакво пеене от нейна страна, плейбека върви, и само кълчене. И ако не е изрусена, нищо особено няма да е. 

    Хич я няма милата наистина.

  3. преди 13 часа , Blueberry каза:

    Искаш ли да се хванем на бас, че поне 5 момичета ще изхвърчат преди Киара броено след сегашния епизод?

    Но е страшен траверс на живо. Ужасна е, сега се е напомпила, отделно е напълняла. 

    • Haha 2
  4. преди 18 минути, Emanuela.Carey каза:

    2019 беше Пиян на Преслава, не мисля че щеше да я огрее и тогава.

    Освен това имаше дуета на Лидия и Галин, дуета на Галена и Миле Китич, Излъжи ме на Алфа, Ламборгини - все по-големи хитове.

    Нито един от тези хитове не е по голям. Тогава се късах от ходене по морето. Пиян беше някъде там, но имам клипчета от Созопол и Слънчев бряг където е много умряло на нея.

    • Like 4
    • Dislike 1
  5. Ама Емилия сама си е виновна. Трябвало е да удари по масата. Така стават нещата в този живот, Преслава колко пъти взе певица, а дори не беше в топ 3 на хитовете на годината. Галена също удряше по масата, Анелия? Емилия е могла да го направи. Сега при Акула/Тръгвай си щеше да е тя, защото бяха топ хитовете на годината, но нямаше награди. 

    • Like 2
    • Haha 2
  6. Абе акула и тръгвай си бяха по - големи хитове от всичко на Преслава и Галена. Отделно Емилия имаше и популярна чужда песен. Аре сега да не се правим на луди. За Турболенция също можем да кажем, че е по голям хит от всичко на Пепа последните 10 години.

    Преслава също е взимала подарени награди, бозата режим взе наградата на Кой. Или ще ми кажете, че е била по голям хит?

    • Like 3
  7. преди 13 часа , GSA каза:

     

    Я стига излагации - те взеха на Нов Фолк. “Тежка диагноза” си беше тотален и по-голям хит от “Не сме безгрешни” през 2004 година, колкото и да не ви харесва. Това се видя и през 2011 на 10-тите годишни награди и реакциите за победителите през годините.

    Райна също е била зверски ощетявана през годините, особено през 2007 и 2008. Да ми буташ смешни клипове като “Предай се на желанието” и “Новата ти” за сметка на “От един инат”, “Големи думи”, “Мога и сама” беше безумие..

    Да не говорим за хитовите албуми “Добра новина” и “Рихтер”, които и номинации нямаха за сметка на Амет, Есил Дюран и Димана..

    Подкрепям Емилия напълно. Заради болните амбиции на сульо и пульо и заплахите за самоубийства, колко много кадърни изпълнители и проекти бяха ощетени.. и Камелия го каза, и Галена с отношението си към последните награди, а сега и Емилия..

    Никога не е била по голям хит. Това беше най големия хит на 2004.

    • Like 3
    • Haha 1
  8. По темата, Колев е много по хубав от Умрях. Иначе Емануела е чалгарката с най - висок хонорар, а Цура е никоя - няма фенове, няма хитове, няма участия, просто си мисли, че прави нещо като пуска некви лайна в скъпи опаковки, които дори не се забелязват кой знае колко. 

    Но не това е важното, основният момент тук е, че се илагат като кифладжии. Ако това ни е шоубизнеса - жалка картинка сме. 

    • Like 4
    • Thanks 2
  9. преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

    декорите на някои от новогодишните програми на Пайнер са толкова 2.50, че няма накъде.

    Дори на запис звучи фалшива и бездарна. Всяка втора жена има по - добър глас от баба Куре.  Но е ненадмината като излъчване. 

  10. преди 3 часа , Lelqtian каза:

    По-голям Барби хит от този на Ванчето няма, направо счупи интернеда, щом се налага @meleto да я цензурира! 

    https://www.youtube.com/watch?v=SZCgNpuFbS0

     

    Плюс това хитът е оригинала, не бутафорната версия на тоя пърделник. 

     

    • Like 1
    • Love 1
  11. преди 5 часа , Sunlight каза:

    Пропуснали сте това уникално изпълнение на Марая Кери на наградите на Билборд преди 2 седмици и колко много хората обичат Марая. 

    Както и награждаването й на Билборд. Уникална е! ❤️

     

    Тва ако е на живо, аз съм трамвай. Голямата певица...

    • Like 2
    • Angry 1
×
×
  • Create New...