Jump to content

retr0

Rеspеct
  • Коментари

    1504
  • Регистриран

  • Победи

    20

Коментари публикувано от retr0

  1. Сложих песните на Ариа една след друга в плейлиста си, че в колата постоянно цъкам на "next" докато не стигна някоя нейна. 

    Съветвам ви да направите същото, спестяваме си инциденти на пътя, а както тя казва - "Живее Ни се" 

    Нямам търпение за новото музикално бижу от нея в края на този месец. Сигурен съм, че пак ще е класно! 

    • Love 4
  2. Влизам, за да подкрепя Ариа. Цяла България я обича, не само форума. Гледанията й били малко, ами като не купува... ако любимките ви спрат да пазаруват ще имат по-малко и от нея. А без никакъв майтап твърдя, че "ГръмнахМЕ, града палиМЕ" е един от топ хитовете тази година @zai4eto82 не го ли чу два пъти от едно кафене? КАФЕНЕ! Чу го! 

    А има хора които могат да кажат, че са го чували от една кола, щото аз примерно съм я надувал в моята кола и някой е чул съответно нали така?

    Уважавайте я малко тая Ариа, утре ще се надявате да откликне за дует на любимката ви, за да види хит, аз ви го гарантирам това. 
     

    От всички нови жени в Пайнер Ариа е най-потенциална мегазвезда, след това са Адам, Маджуна,  Лидия и т.н 
    Пак казвам, покажете малко респект щото е жена ама ше ви надпие и ше си ви закара до вас после с колата. 

    Айде де! 

    • Love 8
  3. Като вляза във форума скролвам докато не видя, че се обсъждат изпълнители дебютирали след 2018. Всичко преди това бива игнорирано и скоростно скролнато от мен. Не сме в комунизма!!! 

    В този ред на мисли, кажете кой от двата дуета ви харесва повече? На принцесата Лидия и Адам, или на кралицата Цвети и Робов?
     

     

    • Like 1
    • Thanks 1
  4. Добре, това не само е най-добрата песен на Алфа Мюзик, но и една от най-добрите за годината. Наистина няма недостатъци, харесва ми от първата секунда до последната. В първото си мнение казах, че е “приятна”, но я бях чул от телевизията веднъж и това беше. Като започнах да я слушам на колоните се изкефих на макс. Изпяването на Лилид дори не дразни, да не кажа, че и ми е приятно да я слушам, но тя много ме спечели с последната си тупалка. 
    Страхотна зарибявка е песента, евала, евала! 

    • Love 1
  5. От 22.09.2020 г. от 20:29, SG каза:

    Отказал съм се да я играя засега. Сюжетът ме разочарова. Но пък гледах геймплей и изглежда брутално, все пак.

    Ghost of Tsushima е истината. Чудих се даже дали да не сложа Джин на аватар, но май ще си остана с Гералт за вечни времена. :D

    Аз я играя The last of us 2 в момента и приключих частта с Ели, въпреки отвратителната “случка” в сюжеъа ми харесва всичко засега. Но от тук нататък продължаваме с Аби. 

  6. От 22.09.2020 г. от 20:29, SG каза:

    Отказал съм се да я играя засега. Сюжетът ме разочарова. Но пък гледах геймплей и изглежда брутално, все пак.

    Ghost of Tsushima е истината. Чудих се даже дали да не сложа Джин на аватар, но май ще си остана с Гералт за вечни времена. :D

    Аз я играя The last of us 2 в момента и приключих частта с Ели, въпреки отвратителната “случка” в сюжеъа ми харесва всичко засега. Но от тук нататък продължаваме с Аби. 

    • Love 1
  7. Песента прилича на 30 други, но пък е приятна. Клипът и той, но вече си знаем, че Alpha Music е фирма за рециклиране и преИЗдаване на стари песни и клипове. Тук са събрали от много такива най-доброто и се е получила добра песен. Лидия изглежда все по-добре, не знам, но е перфектна отвсякъде (освен вокално, ма тва не е към външния вид)!!!

    Адъм... силна му е конкуренцията и няма да се добере до върховете там. Теофиков, Емрах и Робов най-малкото имат повече възможност за по-добри песни и клипове, а Галин никога не би инвестирал така, както се инвестира във въпросните трима. Все пак успех, изглежда и пее добре! 

    • Like 1
  8. преди 1 час , xroflx9 каза:

    Не спорете,всички знаем че Андреа и Галена са най-талантливите.

    Все пак нека Андри не се поставя до Галена, която на секундата може да ти запее и народно и всичко със самочувствие и да го докара, докато Анди дори да й откраднеш портмонето няма да може да ти се разкрещи милата, толкова слаб глас. :( 

    • Like 1
    • Haha 7
    • Sad 1
  9. преди 1 минута, Olay каза:

    Голям праз, че пяла на събор на Пеевски. Галена е виновна толкова, колкото всеки, който чете български медии (на Пеевски), шофира/вози се по магистралите построени за Пеевски, пуши цигари (произведени от Пеевски), гледа телевизиите на Пеевски или т.н. с което му пълни още повече джоба.

    Този коментар приключва цялата тема според мен. Нямам какво да добавя, подкрепям на 100%.

    • Like 6
  10. Аз също смятам, че щом си отишъл да пееш за дадената партия значи ги подкрепяш! Дали се надвикват за тях или не, няма никакво значение. Точно на това се разчита там - почитателите на дадения изпълнител да го асоциират с дадената партия, или простичко казано “аа щом Галена пее за тях, значи са добри и аз за тях ще гласувам”

    Ако съм против “Липовон” примерно и ми платят да го постна в инстаграма си и аз приема, и го направя, дори без да пиша нищо под снимката, това автоматично ме прави подкрепящ продукта и по нищо не ме различава от всички останали, които са взели пари и освен поста, под него са написали “колко хубав продукт е и колко са доволни”. 

    Щом не подкрепяш определено нещо - отказваш ангажимента и си дотам, това е! Ако отидеш, вземеш парите и се надяваш тихомълком да си останеш “света вода” е още по-жалко, отлкото да отидеш и да се раздадеш. 
     

    А на певиците специално няма какво да им се чудите, целите им кариери се градят на връзки, понякога за тях не опира и до хонорара за самото участие в предизборен концерт, а като цяло в запазване на определени връзки с определени хора. 

    • Like 3
×
×
  • Create New...