Jump to content

Danger.

Rеspеct
  • Коментари

    6510
  • Регистриран

  • Победи

    28

Коментари публикувано от Danger.

  1. преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

    Колко трябва да е комплексиран, за да купува трафик в Спотифай където само ние тук гледаме класацията?

    Явно чете форума. Здравей Гинче!

    Следващият път може да си плати и на Емилия Стоянова за класацията в Сигнал, която я следят тримата човека от форума и още пет човека цялостно извън него. :1000(29):

    • Haha 3
  2. преди 5 минути, DanielPiliov каза:

    Докато Галена винаги е наливала много пари, участията и не ги коментирам (това не е поведение на певица) и смятам, че всичко при нея е временно.

    :1000(29):

    Добре, че не ви се отдава да смятате. 

    • Like 1
  3. преди 23 часа , Balkandji1 каза:

    Яница беше чута да казва пред свои приятели, че животът бил скапан и от няколко години не й вървяло. "Коя чума ме прокле, мамо, преди правех хитове, сега съм кръгло зеро", пропяваше се певицата след първите три часа от дебюта на алкохолното парче "Сипвай".

    :ar:

    Блокира ме през 2019, защото в един чат на майтап бях казал че е грозна. Написаното достигна до нея, след което бях блокиран и точно след това си залезе. :1000(29):

    • Haha 2
    • Love 1
  4. Стораро винаги са били подмолни във всяко едно отношение и впечатляващо добре го крият пред хората, само Емрах им е откритата излагация от фамилията, а баща му вероятно е същия, но просто се опитва да си запази имиджа. 

    • Like 4
    • Thanks 1
  5. преди 2 минути, Balkandji1 каза:

    Решава да вземе по-серизно участие в дискусиите например, като лайква, подкрепяйки своите фенове, да напише някой и друг коментар. Например. Защо да не си регне ник, ако й е интересно и има желание?

    Погледни какви простотии пишете само - Галена влизала във форума с VPN с айпи от Русия, пишела в мъжки род, лайквала положителни коментари за нея :1000(29): Това да не ти е някоя треторазрядна без участия, която да се чуди как да си запълва времето. Все едно да кажа че онзи Hurricane е самата Преслава. Много им дреме на топ изпълнители като Галена и Преслава с милиони левове в джоба и с толкова ангажименти какво пишат сульо и пульо за тях в някакъв форум. 

    • Like 2
    • Haha 3
  6. преди 1 минута, Balkandji1 каза:

    Смядово е съседен град на Шумен. Галена е отраснала в Шумен.

    Не знам, ако е изпадал в махленски спорове тоя ник, може и да не е Галена, не ми се вярва да тръгне с каруцата с псувните.

    И каква е идеята Галена да си прави никнейм и да лайква коментари вместо просто да влезе като гост и да чете ако нещо я интересува? Каква й е ползата от това? :D 

    • Like 1
  7. Току що, DevilWish каза:

    Тогава са четяли със сигурност, но за регистрации лично аз не съм сигурен....
    По време на концертите четяха много, но ти също си отдавна и сигурно помниш. :D 

    По време на концертите беше най-яко тука. Аз бях на повечето на живо, но после влизах да чета темите, имаше по 100 страници за 2-3 часа. И не само за концертите, за всякакви премиери на песни тук беше страшна лудница. 

    Иначе аз съм тук от 2015. Даже първите ми банове бяха от Стела. Но в Дубай си простихме за всички грешки. :D 

    • Like 1
    • Haha 3
    • Love 1
  8. Галена и Преслава си нямат друга работа, ще влизат да четат форум с 10 пишещи потребителя, че даже и регистрация ще си правят. :D 

    И да са влизали, според мен е било преди много години, когато форумът наистина беше в пика си и беше и по-яко и ставаха добри дискусии и интересни скандали. 

    • Like 1
  9. преди 2 часа , Balkandji1 каза:

    Някой тук вчера спомена думата "умряла" по адрес на песента. Уви... 😉

    За мен лично е скучна и умряла, не ангажирам никой с мнението си. Може и да стане някакъв хит, но отникъде не я чувам до момента, нито е гръмнала и в Тик Ток дори. Според мен е много по-слаба от В твоето легло.

    Преса тая година трябва да си пусне буквално най-силните песни (ако пази някакви много силни). 

    Друг е въпроса защо се направихте на ударени за купените лайкове, които Томе вчера показа, ако се беше случило с песен на Галена щяхте да го раздумвате поне няколко дни :D 

    • Like 2
    • Haha 1
  10. Току що, Balkandji1 каза:

    Тази неприятница изобщо не съм я пускал. Пусках "Горчиво", че се чудех как толкова изтъркана песен може да е хит. Даже имам коментари за това на предните страници.

    Е ти имаш и коментар за новата умряла песен на Преслава, че е яка и че имала шанс да е хитът на пролетта, амаа.. :1000(29):

  11. преди 1 минута, Balkandji1 каза:

    Да, всеки ден си играе да прави скрийншоти на random песни на Галена, за да отчете новите 30К гледания, направени в последния ден.

    Естествено, че няма, но не ми се вярва да си го измисля. И на мен ми се струва, че мернах 15 млн за тая песен в последните дни.

    15 млн. има Абракадабра. Може с нея да сте се объркали. :D 

×
×
  • Create New...