Jump to content

French Kiss

Ramaniacs
  • Коментари

    395
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от French Kiss

  1. Полицията е задържала управител, служител и петима клиенти на дискотека в столичния ж.к. „Студентски град“, след като е открила специална стая, пригодена за продажба на наркотици.

     

    Операцията е извършена в петък вечерта след сигнал, съобщи директорът на Столичната полиция Младен Маринов.

     

    Според разследващи схемата за продажба на наркотици е действала около три месеца.

     

    Продаван е скъп наркотик, чийто състав все още не може да бъде изяснен, тъй като се чака експертиза.

     

    Полицаите се натъкнали и на сложна схема, с която всички замесени били уведомявани, ако в заведението влязат униформени.

     

    От задържаните седем души засега само двама остават в ареста, като сред тях е и управителят.

     

    Очаква утре Софийският градски съд да реши дали да ги задържи за постоянно.

     

    Ще се проверява и дали задържаният управител има трудов договор.

     

    Младен Маринов не изключи възможността собствениците на заведението също да бъдат разпитани.

     

    Източници от МВР коментираха неофициално, че става въпрос за дискотека „Плаза“.

  2. И аз искам Аминатчето отново на Евровизия, но надали ще успее да направи пак толкова яка песен.

     

    Дори Императрица Яница се е вдъхновила от нея и е взаимствала малко кадри от клипа във "Върнах ти го"

  3. "Албум на 2015 година" - Не виждам какво толкова драматизирате. Беше си очаквана тази награда. Мария в поне 3 интервюта каза, че трябва да я притежава, защото я заслужава. Да, друг е въпроса, че феновете са на мнение, че Глория и Галена трябваше да я вземат, но те по никакъв начин не са показали да я искат. Галена дори в едно интервю каза, че е забравила, че е издала албум.

     

    "Оригинално присъствие на клубната сцена 2015" - Не знам за клубовете, защото не ходя по участията на Джена, ама на сцената в Свилендград определено е най! :3fdb8960598fa63e:

     

    "Оригинално присъствие на концертната сцена 2015" - На мен не ми е оригинално на всеки концерт да гледам Галена от коя световна звезда е гепнала идея. Тук фаворит беше Глория!

     

    "Дебют 2015" - Джулия заслужено взе наградата, макар че беше редно тази категория да отпадне, поради малък брой дебютанти през 2015 година. Голяма грешка, че не изпя "Искам от теб".

     

    "Най-прогресиращ изпълнител 2015" -ЯНИЦА! Категорично тази награда си беше за нея, а не за Теда. При втората по-скоро наблюдаваме регрес. Много голям прогрес се забеляза и при Татяна и Димана. Дръпнаха много от към клипове и песни.

     

    "Фолклорен албум 2015" - Може би най-заслужената награда за вечерта отиде в ръцете на Емилия. Няма толкова добър фолкорен албум. Това не е просто фолклорен албум на годината, а и на десетилетието. "Стано, стано" е най-гледаната народна песен в канала на Планета.

     

    "Фолклорна формация 2015" - Цветелина Янева ако сега не си издейства няколко незаслужени награди, то кога? Възползва се малсимално от шанса да няма много публика, за да не я освиркат отново.

     

    "Фолклорен изпълнител 2015" - Реалния победител е Валя, но тя даже нямаше номинация и в предварителната селекция. Най-много гласове еестествено е получила Емилия, но нямаше как да й дадат две фолклорни награди.

     

     

    "Посланик на българската музиката зад граница 2015" - Тази награда в последните няколко години все я дават като утешителна. Време е да излезне в пенсия.

     

    "Най-гледан видеоклип за първите 3 месеца в канала на телевизия Планета в YouTube" - Що не направиха и на първите 6, 9, 12 месеца? Тук без да искат се издадоха кой се е изръсил най-много за гледания. Честито на Фики!

     

    "Най-гледан изпълнител в канала на телевизия Планета в YouTube" - Поредната глупава награда.

     

    "Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип 2015" - След Емилия и Борис Дали, може би Галена я заслужава най-много.

     

    "Видеоклип 2015" - "4 червени луни" - Купена награда. Цветелина Янева става все по-жалка. Преди години заради нея махнаха "Ако си звезда" на Емилия, за да няма конкуренция за Балада на годината и тогава пак имаше една по-заслужила от нея, тази на Глория. А сега пък заради нея махнаха "Не го прави" на Десислава от Видеоклип на годината и пак не трябваше да е тя, а клипа на Галена.

     

    "Дискотечен хит 2015" - Понеже ходя по дискотеки всяка седмица и знам, че най-пусканите песни за изминалата година са "Пантера", "Ето ме", "Бум", "Питбул", "Генерал", "Спри да ми досаждаш", "Чалга пеперудки" "В твоите очи" и "Вземай задължително". Галин не го въртят толкова често по дискотеките и песните му изветряват за 1 месец.

     

    "Баладичен хит 2015" - Заслужена награда. Радвам се, че поне тук спечели, а не като в Signal.bg да си я дадът на спонсора на сайта.

     

    "Дуетна песен 2015" - Абсолютно заслужено! Тази песен ще остане във времето.

     

    "Песен на 2015 година" - Тоя албански кавър не заслужаваше нищо повече от Дискотечен хит. Занаех си, че Анелия ще се натиска до последно за тази награда. А и Оцко вече не е водещия композитор на фирмата. Беше логично да отиде при някоя Пашевица.

     

    "Певец на 2015 година" - Тази категория ме вълнува най-малко от всички.

     

    "Певица на 2015 година" - Емилия или Яница трябваше да я спечелят тази награда!

     

    "Музикален идол 2015" /жени/ - Заслужено е за Галена.

     

    "Музикален идол 2015" /мъже/ - Идол на лапетата, ако трябва да сме по-конкретни е Галинчо.

  4. Певици от фолка: Емилия Вълева, Надя Колева, Яница Вълкова, Даниела Ядкова, Татяна Къцова, Гергана Кацарска, Райна Терзийска, Димана Костова, Весела Христова, Румина Милева.

     

    Приятели и познати от Пловдив: Миглена Каканашева (дизайнер), Добри Киряков (стилист), Цветана Пиронкова (тенисистка), Зоя Тодорова (водеща), Лилия Милева (адреналинка), Анна Тодорова (репортер).

  5. Защо сте я сложили Емилия в анкетата? Тя по-скоро помага, ако не беше тя никой нямаше да чуе за Ави Бенеди, Нидал Кайсар, Стефан Илчев и др. Дуетите й с Борис Дали и Тони Стораро са дошли като предложения от тяхна страна. Тоест те се тикат при нея с цел да направят хит.

     

    Гласувах за Мария понеже още от едно време има навика да записва проекти с актуални мъже и е безумно тъпо това. Имаше преди години едно трио с Илиян и Живко Микс, което пък не стана никакъв хит, но тогава ги набута в проекта, както сега историята с Азис и Фики. Деса и Кама просто бяха прецакани от Гейлинчо, който явно иска да се хареса и на техните фенове. Те не биха му предложили дует.

     

    В анкетата може да бъде добавена и Ваня.

×
×
  • Create New...