Jump to content

mitepav

Ramaniac
  • Коментари

    87
  • Регистриран

Коментари публикувано от mitepav

  1. преди 2 часа , asylum каза:

    Спокойно може да не пуска нова песен до края на годината. 

    Може ... но ми се ще поне 2 клипа да изкара до края на годината 😁 Все говори как трябвало да пуска по-често, дължала го на феновете си, щяла да работи върху това .... Накрая нацели хит и не издава 1 година :wallbash: 

     

    преди 17 часа , Kondomcho каза:

    Аха, решение на продуцентите е било Камелия да заяви, че за нея това е най-добрата певица. Също беше решение на продуцентите Кама да уважи Деса на нейната промоция преди бая години, дето се снимаха заедно и целуваха... Нищо, че тогава продуцентите на Камелия искаха Деса бял ден да не види.

    Приятелки са и пазят добри чувства една към друга, видно е. Всичко от 2002 явно е останало там, в 2002.

    Уважават се със сигурност. При старата гилдия винаги го е имало, просто са с друго възпитание, интелект и разбиране. 

  2. "Името ти" се задържа доста време. Още я пускат по дискотеките, а и се държи около 100к на седмица. "Дразни ме" също последните седмици прави по 70к. "Луда по тебе" все още се слуша на Балканите, гледанията не са се сринали. Отделно е в "Гласът ...". Участията не падат под 10 месечно. Нека ѝ е зле 😄

    • Thanks 1
  3. Излиза ви, защото ств я слушали. Влезте в режим инкогнито и няма да ви излезе никъде :1000 (21):

     

    "Името ти" е по същия начин, откакто е излезнала. Явно има някакви настройки или алгоритми, които правят така нещата в youtube. Дано на Лорена се оправи. По същата логика по някое време (след 5-6-7 месеца) започват да излизат разни песни отстрани (като "Обратно в играта" например) и започвата да генерират повече гледания. Доста youtuber-и се оплакват от алгоритъма на youtube,но пък няма и кой да отговори какъв е точно.

  4. Някой коментирал ли е, че "Луда по тебе" на Кама в момента прави бая гледания от Сърбия, понеже е била включена в някакъв сръбски филм, който явно е доста вървежен. Отворете някой клип в youtube, има маса коментари на сръбски с по 1000-1500 харесвания :D

     

  5. Не е вярно. Предрекох 3 млн. в най-добрия случай 3.5

     

    Няма такъв филм за малките канали. Една песен хит ли е, особено голям, както я описвате, хората си я пускат доброволно, имат глад за нея... Ако сега не я слушат, кога? След една година, като отшуми ли?

     

    Когато една песен не се пуска автоматично след други(oт autoplay бутона), автоматично генерира по-малко гледания. По подразбиране след всяка чалга, която си пускаш, ти се препоръчва песен от същата категория от същия канал или подобен. В случая каналът на Камелия не е развит като абонати и гледания, съответно няма как да се показва след песните на Преслава, Яница, Десислава и т.н. Отвори един инкогнито прозорец, в който автоматично те пуска все едно за пръв път влизаш в youtube и нямаш акаунт(както повечето хора) и наблюдавай дали след някоя от актуалните песни от канала на Планета или Фен ще ти излезне песента на Камелия. :1000 (19):

  6. Ами ние други данни, освен счетоводните, няма да имаме. Тяхна си работа дали са си декларирали парите или не. То всеки може да спекулира, че е взел милион, а пък да е декларирал 100к. :whistling:

     

    А още по-жалкото е, че говорим за приходи, не за печалба. :dontknow:

    Няма други, но тези данни може да са далеч от истината, затова го отбелязвам. Понеже работя в тази сфера и мога да кажа, че фирми с реални печалби над милион, счетоводно излизат на загуба в края на годината.

  7. Само дето Фокса ни обясняваше, че кърти милиони на година. :whistling: БТВ, Графа е на първо място с Монте... демек тук се включват приходи и от други изпълнители.

    Всички тези приходи са чисто счетоводни данни. Който разбира от счетоводство знае, че фирмите се стремят максимално да намалят приходите си, за да внасят по-малко данъци. Така например едно участие по фактура може да е 2000 лв, които да бъдат превеждани по банка, а останалите 2000 лв да се дават на ръка и да не се отразяват никъде реално.

  8. Фокси, коментирай наистина този факт- в близкото бъдеще Камелия ще направи 3-4 милиона, и то в много по-малък канал от Планета. Как би обяснил нейните милиони, след като в България милионите гледания са невъзможни? Нали няма да ни налагаш някое нелепо твърдение от сорта, че само Камелия може да има реални големи гледания, а всички останали трябва да си купуват, за да изглеждат хитови като нея?

     

    А песента на Десислава не е никакъв провал. Върви малко по-бавно от "Отново се родих" и продължавам да твърдя, че в дългосрочен план ще си има още поне 2-3 милиона отгоре. Също така я пускат по дискотеките. Това, че е спад след "И на всички като тебе" не значи, че за нищо не става. Просто Деса в момента е на друга вълна и затова отби номера с не много успешен опит за преповтаряне на предния хит, с доста по-обикновен клип. До края на годината навярно ще пусне още нещо такова и чак догодина, живот и здраве, ще се стегне наистина. Не мисля, че някой Десов би отрекъл, че тя може много повече от това, което ти предлага.

    Песента на Десислава не е провал. Въртят я наистина в дискотеките, за пръв път от доста години насам въртят и Камелия с актуален хит, което е похвално.

  9. Хахахах Дразни ме била хит на лятото.Смях тотален и неадекватен.
    В петък я пуснаха два пъти в Плаза. На Десислава също я пуснаха. "Мотел", "Пада звезда", "Моро му", новата на Галена и "Дай ми още". За пръв път има толкова малко хитове в чалгата, направо е жалко ...
  10. С една дума заглъхна на третия ден :)

    Хита е мираж.

    Твърдението ти на база на какво е? Песента се развива повече от добре. И аз не разбирам защо трябва постоянно да се принизяват успехите на даден изпълнител. Камелия е доволна от успеха на песента, феновете й са доволни, по дискотеките се пуска.

  11. Клипът излиза в предложение отстрани само ако гледам друг клип на Камелия.

     

    Иначе за популярността на канала Камелия трябва да се постарае повече. Не може да качваш 1 видео на 6 месеца и да чакаш популярност. Трябва да го раздвижи малко, има пълна свободна да експериментира. Може да качи някое старо видео, да го споделя във фейсбука си, да качва random клипчета от ежедневието като Азис. Точно затова е сама. Нейната аудитория е малко по-голяма на години и не всички имат акаунти в тубата, както примерно децата, които следят Гери-Никол.

    На мен също все още ми излиза само като гледам друг клип на Камелия. Иначе съм напълно съгласен, че трябва да поработи за развитието на канала си.

  12. Камелия треньор в новия сезон на "Гласът на България". Потвърдено! :speak_cool:

    Ако имаш впредвид гостуването на Камелия в COOL...T, там нищо не потвърди. Каза само какво би направила, ако пак е треньор, но нямаше директно зададен въпрос или категоричен отговор от нейна страна.

  13. Дали това не е саботаж от страна на Пайнера...?

    Не знам дали има вариант чисто като опция на youtube да направят подобно нещо. Но няма логика да се показва когато гледаш някой от другите й клипове, а когато са пайнерски да не излиза.

  14. Последно песента излиза ли ви острани? На мен ми излиза само, ако слушам някоя от старите песни на Камелия. Ако си пусна актуален пайнерски хит - не ми излиза.

    На мен също ми излиза само ако слушам някоя от другите песни в канала на Камелия. Иначе не, което не знам на какво се дължи.

×
×
  • Create New...