Jump to content

Starboy

Rеspеct
  • Коментари

    5594
  • Регистриран

  • Победи

    43

Коментари публикувано от Starboy

  1. Кариерния срив на Кейти се дължи на много причини, които смятам са следствие на основната - нейния съзнателен избор за това. При пускането на Уитнес, като имаше лайф излъчване от дома й, имаше час с терапевт и открито си беше казала, че не иска да бъде образа ‘Кейти Пери’ повече. Не всеки има амбицията, хъса и психиката дори, да продължи когато вече не се усеща като нещо, което обичаш да правиш, а като тежка работа с пълен график за следващите 2 години примерно и нито 1 свободен ден между тях.

     

    Интересно е да се види, че след СуперБол Абел е вкарал 14 песни в класацията, а днес има 11 без каквито и да било усилия и трикове. Цифра, която е равна, дори по-голяма от ден, в който артист пуска нов албум.

    • Like 1
  2. Rihanna tells British Vogue she wants to release her album this year.

    “I want it to be this year. Like, honestly, it’d be ridiculous if it’s not this year. But I just want to have fun. I just want to make music and make videos.”
     

    Това го повтаря всяка година от 2018 насам, наистина се надявам този път да не лъже.

    • Like 2
  3. преди 5 минути, -A. каза:

    Ситуацията с двете певици и Абел нямат нищо общо. Като фен трябва да е обидно за теб да ги сравняваш, хъхъ. В момента на Super Bowl той е в пийка на кариерата си и има два тотални мега хита - BL & SYT които предполагам са били в топ 50 или топ 20 и без шоуто. Той е сила каквато другите две не са.

    От друга страна, Риана и Гага преди представянето нямат нито актуален хит и съответно не присъстват на челни позиции в различните стрийминг платформи. Да минеш от една песен в apple music до 30 е постижение. Други легенди в подобна ситуация дето направиха супербоул (рапърите от мин година, шакира и джей ло и т.н.) нямаха същия импакт като тези две дами.

     

    Изобщо не е обидно, не разбирам защо и трябва да бъде. Показвам, че не само Блайдинг Лайтс се е повдигнала, а целия каталог. И това се случва след всеки Супер Бол, не само след Риана и Гага, но за другите нямам готов материал, затова и не съм дал. Запази си сълзите се налагаше тогава като хит. Като цяло последиците от Супер Бол могат да бъдат много дълготрайни, той си чартва по 9-10 песни от различни ери две години по-късно (след шоуто), и разбира се от арени мина на стадиони. 
     

    Нямали са подобен инпакт, защото миналата година за пример бяха няколко изпълнителя, когато е концентирано само върху един ситуацията е съвсем различна. Да не говорим, че цялата хоум страница в Епъл е с плейлисти и всички албуми на Риана в момента.

    • Like 1
  4. преди 1 час , -A. каза:

    Не ме изкефи Риана, подбора на тракове можеше да е много по-добър.

    Уви мисля, че постигна своето. От на Lady Gaga не беше имало такъв бум в каталога на изпълнителя. Има над 30 песни в топ 200 на аpple music и най-вероятно днес ще изкърти спотифай. Интереса към фенти е скочил с над 800%.

    Дала е някакво интервю и е казала, че не може да дава конкретни дати за нов сингъл, албум и т.н. Според мен този албум никога няма да дойде или просто като и омръзне да продава грим и прашки.

    Пак говориш на изуст със селективна памет, както винаги. Само топ 10 на 8.2.21 е изглеждал така: 187B04AF-89DC-433B-8FF6-EBA4E4DEDD16.jpeg.ba38ce65439e07df037c20c105a21512.jpeg

     

    И аз мислех, че ще бие рекорда на Катюша по две основни причини; 1) новия спонсор - Епъл Мюзик изгради много по-голям хайп за шоуто от предни години с Пепси; 2) това е първото излизане на Риана на сцена от 7 години. Само можем да си правим изводите каква сила е била Пери и как е унизявала колегите наляво и надясно.

    • Like 2
  5. Сериозни приходи от албум е последното нещо което е притрябвало на Рири на този етап. Просто не иска да пуска, не е въпрос на каквото и да е друго към този момент, освен на желание.

     

    Searches for Rihanna’s Fenty Beauty skyrocketed 833% after it was featured in her #SuperBowl  halftime show last night.

    Мисията - изпълнена, да й е честито.

    • Like 1
  6. Най-големият фактор, че не и дреме за музикалната й кариера е факта, че не пусна дори един нов сингъл преди това. Смисъл, това е възможно най-голямата сцена, на която артист може да бъде и съответно най-голямата реклама. А тя твърди, че има над 500 готови песни, в което съм склонен да вярвам, защото от 2016 насам в музикалния бизнес са минали векове. Много тъпо за което, защото тя има всичко, за да бъде сред най-най големите днес, ако просто прави минимума.

     

    И за да се аргументирам по-добре какво имам предвид под липса на енергия, давам този линк с кратко видео, в което всячески се усеща и вижда хъс, топ присъствие и енергия на един АРТИСТ.

    WWW.INSTAGRAM.COM

    122K Likes, 149 Comments - Rihanna Fanpage (@rihannaturkiyex) on Instagram: "BBHMM 💸 via @rihsmybih 🤍 #rihanna #badgalriri"

     

    • Like 1
  7. Аз доколкото знам и минали години е била канена, но е отказвала. Гарантирам, че и да не беше бременна, шоуто щеше да е същото. Под липса на енергия нямам предвид липса на движение. С две думи изобщо не й се занимава с музика според мен.

    • Like 3
  8. преди 1 час , Willy каза:

    Може ли да коментираме Доджа? Буквално от потенциална нова поп принцеса с мега попадения като Say so, Kiss Me More, Streets, Woman...и като цяло целият албум Planet HER, се превърна в смях и потрес след всяка изява и визия.

     

    Точно в това и е чара на нея, с по-нестандартно поведение достига до хората. Същата беше и като пускаше всички изброени песни.

    • Like 1
  9. Абсурдно е Кил Бил да не достигне 1 място, при положение, че мачкоти супер здраво откакто е излязла. Анти-Хиро ако ще цяла година да бъде първа, хит няма да стане. Билборд да си променят правилата, ако искат класацията им да има тежест и да бъде релевантна както е била време оно

    • Like 2
  10. преди 1 час, SG каза:

    Всъщност именно Ариана и Гага тези дни бяха сред най-спряганите имена и в някаква много гадна клюка, че заради интервенции ТОП певица и актриса си е съсипала способността да контролира като хората мимиките на очите си. Не знам какво стана с този случай, но ако е някоя от тях... ужас. Всъщност която и да е ще е ужас.

    Save Your Tears радва, но тя си е повече хит на The Weeknd в най-успешната му ера. А Positions далеч не е хит на нивото на thank you, next и 7 rings. Обикновено първите сингли след пиковата ера са емблематични смашове - Roar, Hello, Born This Way и т.н. Но Ари нейната инерция си я изхаби по Rain On Me, Stuck With U и тем подобни, де.

    Освен аурата на Гага е притеснително до каква степен и Оливия е отмъкнала дял от таргета на Ариана. Много я бави следващата ера, според мен и тя се притеснява от флоп.

    SYT гръмна много масово именно след ремикса, преди това също си беше голяма, но ремикса я направи гигант. Затова я броя за хит на двамата, не е като да е било ремикс, който е бил с живот 1 седмица за Хот 100. А Пъзишънс не може да се сравни с ТУН на първо място поради огромната разлика в маркетинг действията на Ариана и екипа й. Всичко, което направи тя за Пъзишънс беше просто да го пусне, докато при ТУН имаше лайф изпълнения, интервюта, промо къде ли не, по-добър роуаут като цяло, даже перфектен такъв. А за Позиции не си е мръднала пръста и въпреки това се сравнява с албуми, за които всичко е било направено както трябва от комерсиална гледна точка.

    • Like 1
  11. преди 4 минути, SG каза:

    Е, чак 10 години не са на Катя. :D 2015 още си беше сила покрай СуперБоул, после 2017 ерата не беше чак толкова слабо успешна, просто беше слаба като за нея. Оттам насетне - да.

    А на Гага не мисля, че нещо друго в кариерата й се е доближавало до ерата от 2008 до 2011. Само Адел е имала друг такъв брутален връх през 21ви век.

    @Blueberry как можа да пропуснеш точно Ариана и крайно нелогичния спад от върха в кариерата й - thank you, next - към positions, измежду които - Rain On Me. Гледай само с каква коварна усмивка я е гушнала, а горката Ари се усмихва лъчезарно, като детенце до своята идолка... :D

    Ох, стига толкова Рамания за днес, че ще взема да почна и аз да вярвам в тия работи. :D

    С прискърбие трябва да кажа, че е вярно. Има голямо влияние и към Ариана.. мислех, че си е изчистила енергията със Save Your Tears Remix, но в момента всички коментират колко различна изглежда (не в добрия смисъл), че сменя расите всеки месец и какво ли още не.. силно се надявам да успее да се спаси от това тъмно влияние, защото ще е разхищение на толкова яка изпълнителка.

    • Haha 3
  12. Тук нали имаше един нейн голям фен Боби, дето сега се занимава с политика? Не гласувайте за него, повтарям НЕ ГЛАСУВАЙТЕ за него, че ще започне да пуска нейнтие албуми из цяла София и ще отвори портите на Ада. 2020 ще ни се стори почивка на Малдивите.

    • Haha 5
  13. преди 16 минути, Blueberry каза:

    Роди се Уродка е успех на Брадли Купър, който е поредната жертва на Гага ефектът и пострада, след като работи с нея. 

    Да припомним:

    1. Брадли Купър - развод, алкохол, срив в кариерата

    2. R. Kelly - тотален кенсъл, сто дела, присъди (не, че не го заслужава, ама тия неща са се случвали преди да колаборира с тая изродка)

    3. Кристина Агилера - тотален срив в кариерата, развод, изчезване от световното полезрение кратко след като работи с Гого

    4. Кларънс Клемънс - умира малко след снимките на Edge of glory

    5. Бритни Спиърс - всички знаем... беше си добре до 2008

    И това са само малка част, заболя ме главата да мисля за тоя гнилоч, затова спирам дотук.

    Клетата Кейти как да не се срине, като е била конкурентка на двете най-големи трещерици в музикалния бизнес - Лейди Уродка и Парцалана Суифт.

     

    Самия Лейди Гого е изтъкан от негативна енергия. Който и видеоклип да си пуснеш усещаш тъмнина и чернина, и това не го казвам за шоуто, а е тотален факт като усещане. Тя буквално е целувката на Юда в индустрията. Какво да каже клетия Тони Бенет, дето на старини място не може да си намери, за да се скрие от чудовището.

    • Like 1
    • Haha 2
  14. преди 1 минута, DarkChild каза:

    За нея се говори, че е убиля приятелката си като ритуал, за да продаде душата си на тъмните сили в индустрията, след което става звезда.

    Направила го е, разбира се. За това , което причини на Лина Моргана ще плаща във вечността.

    • Haha 2
  15. преди 2 минути, DarkChild каза:

    И двете са едни дърти вещици.

    Точно, кратко и ясно. PERIOD

     

    Нека се оттърсим от негативната енергия, която се създаде пишейки името ѝ макар и не ръкописно, с нещо сладко.

     Някой от екипа на Бионсе да и каже, че е пуснала албум, че тя явно не знае. 

  16. Роди се Уродка не беше втори връх, ами най-големия в кариерата ѝ (на този етап с риск да ни изтормози с нещо още по-голямо, способна е нахалницата), Кейти е бита карта от 10 години вече. Да се твърди, че са на (почти) едно ниво е неадекватно.

    • Like 2
  17. Вещицата Гага не е съвсем залязла, честно казано. Името ѝ за съжаление предизвиква интерес и към джен зи поколението, докато това на Кейти е никое. Което е супер иронично, защото Кейти има много повече световни хитове от уродката.

    • Like 1
    • Haha 1
    • Ooo 2
  18. преди 8 минути, WindWalkerMonk каза:

    Е стига сме я величаели тая Туца Гуцева, мразя я вече. Тъпа е. 

    И аз я мразя тая боклучка, но пък всеки ден и слушам песните, помощ! Много изкуствено и изнасилено мачкотене в момента, 78 версии на албума, отделни сингли пуснати за продажба в сайта й, инструментали и какво ли още не.. Дрейк без нито едно от тези неща се прогнозира да има 8/10 песни в топ 10 на Хот 100, органик крал. Туца сигурно рухна и е в истерия.

    • Like 1
    • Haha 2
  19. преди 14 минути, -A. каза:

    За никой не е тайна, че кралицата не може да пее на живо. Това си го знаем от години, но все пак си я обичкаме! ❤️ 

    Хич не и се работи, да не са и уроки. И все пак е гадно, че е една от малкото изпълнители които открито говорят и инвестират много пари в mental health  и пак остава на заден план за разлика от скандала с нереализираната актриса!

    Поздравявам Ви с една прекрасна песен, която се надявам да стане вайръл в тикток и да се забележи!

     

    За това че не може да пее не става дума тук, а че се възползва от всеки удобен случай да бъде жертва в очите на хората, дотегна ми, разбери.

    • Like 1
×
×
  • Create New...