Jump to content

SnowWhite

Ramaniасs
  • Коментари

    139
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от SnowWhite

  1. Деса е една от най-прехвалените чалгарки.Наистина,пее правилно,обаче така мрънка,че нищо не се чува.Няма я тая сила в гласа като Глория примерно или Преслава.Актьорския и талант клони към нула,а в танците е като телетъбис.Да не говорим,че винаги е с една и съща жална физиономия с повдигнати вежди.Ужасна жена! Всяка година канят по една чалга звезда,за да взимат гласовете на аудиторията и да печелят от СМС-и.Пределно ясно е,че хората слушащи тази музика са пристрастни,защото тя е от "техните",но истината е,че Деса е посредствена певица с нулево присъствие на сцена.Има хиляди по-добри от нея,които даже и не пеят професионално.За пример давам тази Надя,която пя миналия път.Аз лично не я знам коя е,но Деса може да си мечтае за такъв глас и присъствие.

  2. Ще се хареса ли това на човек, който не гледа фантастики и хич не обича Хари Потър, Властелинът и Междузвездни войни, да знам дали да си губя времето с това? :1000 (29):

    Щом не харесваш Властелина,не мисля че това е твоят сериал.

  3. Сега точно изгледах 5-ти епизод и мислих да коментирам - зрелищно беше, много обичам такива мащабни продукции с подобни сценарии. Даже следва продължение на тоя епизод и нямам търпение да гледам следващия... :phpgrin2:

    Първите два сезона са много яки,но трети и четвърти са много слаби.Бих ти препоръчала Breaking bad,невероятен сериал!

  4. Винаги съм знаел, че Белиш ще рулира някой ден. Усещах, че изгаря от любов по Санса.

    И аз.Още от началото ми е любим герой.

    Нямам търпение за утрешния епизод с битката между Оберин и Планината.Оберин също ми се нареди към любимите герои,заедно с Белиш и Тивин Ланистър.

  5. По-отвратителен текст не съм чувала,като изключа "Най-добрият",не знам текстописеца как не го е срам от себе си.Все едно някоя осмокласничка го е писала след първия си полов акт.Музиката е доста ориенталска,а клипа е безмислен.

  6. Крайно време беше за един слаб епизод след поредните добри.

    Сцените с Денерис винаги са изключителни, невероятна игра.

    Според мен пък Емилия Кларк е най-слабата актриса в сериала.особено в тази серия говореше като робот.

  7. Ти да не очакваш в чалга форум да има много хора с усет за качествено кино?

    А ти си някакъв капацитет за така нареченото "качествено кино" ли?

    Гледал ли си филма,за да даваш оценка?

    Всеки тук дава оценка за филмите на собствена преценка и не виждам някой да настоява за неговото мнение.Всеки човек има собствен вкус и мнение и това трябва да се уважава.Не можеш по този начин да характеризираш и да обиждаш хората тук.А и ти също слушаш чалга,така че...

    За твое сведение,аз не слушам чалга и оцених филма с 1.

  8. About Time / Въпрос на време (2013)

    6923340k.jpg

     

    Наистина невероятен филм, много ми хареса! Страшно красив, приятен, забавен, на моменти тъжен, но най-важното - поучителен. Човек се замисля и осъзнава как животът е красив и в скучното, сиво ежедневие има толкова малки нещица, които могат да ни направят щастливи, но ние не им обръщаме внимание, сякаш ще имаме възможност отново да си върнем тези дни и да разгледаме нещата отново. Не! Живее се тук и сега, правим това което ни прави щастливи в този момент и се радваме на всяка глътка въздух защото в живота не можем да върнем времето назад, а нека си го кажем - на всички ни се иска по някога.

    Ценете близките, ценете ежедневието си, колкото и скучно да ви изглежда - търсете красотата в него, сякаш е ден от миналото в който сте се върнали, за да разгледате отново. :)

    5/5 за филма от мен, НЕВЕРОЯТЕН!

    И аз го гледах току-що и едвам го издържах.На няколко пъти го спирах даже.Невероятно скучен филм.

    Но вчера гледах:

    12_years_a_slave_soundtrack.jpg

    Страхотна драма!

  9. След като на momo не му пука за форума,вие какво толкова се стягате?Плюс това рамания отдавна не е форума,който трябва да бъде.Неведнъж съм предлагала вече да се казва геймания. (не че имам нещо против хомосексуалистите).Смешно е да се разделяте на групи със смешни имена като "преславови","иванини","глориеви" и "тонисторарови",да се обиждате,че "каквато била певицата,такива били феновете" и да очаквате форум на високо интелектуално ниво.Ами няма как да стане...

    Фокси,голям мъж си,какво се занимаваш с глупости?Пиши си на воля и остави децата да се радват.

  10. От новите съм си избрала Rake,The Millers и Once upon a time in Wordeland,но снощи изгледах първия епизод на Sleepy Hollow и го препоръчвам на хора които харесват демони,вещици,апокалипсис...Много як пилотен епизод,с много екшън и мистерия.

    Иначе от старите си продължавам с Arrow,Raising Hope,The big bang theory,Person of interest,Two and a half men,Once upon a time,Haven,Game of thrones,Devious maids,Under the dome,White collar и Dexter,който започнах скоро.И за съжаление останаха два епизода на най-уникалния сериал - Breaking bad.

  11. Като цяло епизода беше силен,имаше доста развитие.Обаче започва да ме е яд за сериала.Има добра идея,но изпълнението е ужасно.Освен Джим Рени,целия град са малоумници.Линда е най-голямата патка,много ме дразни.

  12. Ако се придържат към книгата точно това трябва да стане. Линда ченгето трябва да е много тъпа ако се върже на този театър, който й спретна Джим Рени.

    Аз доколкото знам сериала е доста далече от книгата.А Линда мен доста ме дразни.

  13. Eee тоя Джим излезе по-голямо леке, отколкото го смятах. :gun_bandana: Според мен първия сезон ще свърши, когато се оформят ясно 2 групи, които подкрепят Джим и Барби.

    То какви групи да се оформят,като освен Джим и Барби,останалите в сериала са четиримата с ръцете на купола,които едва ли ще вземат нечия страна.Всички други измряха :D

  14. Онзи ден започнах да чета "Последният съдебен заседател" на Гришам, но изобщо не ми хареса...много скучна книга. Иначе Гришам го харесвам като автор, защото в книгите му няма много обяснения и описания, а повече действие и диалог. Много мразя когато ми описват в 3 страници каква била стаята, какъв бил килима, полюлея... нещо, на което скоро попаднах в книга на Артър Хейли.

    Опитай тогава с Хемингуей или Джек Лондон :D Да видиш какво се казва описания :D

  15. Обръщайте много внимание на разговорите, там се казват много неща. Гледайте детайлите. Теон го държат от дома на Рууз Болтън. Не бях обърнал внимание, но когато го водеха си имаха знамена.

    Аз доколкото успях да видя в нета в петата книга Грейджой все още е пленник.Само ще ни мъчат с гадни кадри :D

×
×
  • Create New...