Jump to content

fearless`

Rеspеct
  • Коментари

    1840
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от fearless`

  1. преди 17 часа , Fast каза:

    Нямах предвид това, а че подкрепата й е доста радикална (пусни си клипа от цитата), и може би заради това са я дръпнали от спотлайта. Към момента Демократите са по-приемливи, защото републиканците са фашинизирани. Не виждаш ли в какво са се превърнали от ерата на т.нар. чаена партия до сега? Установили са култ към личността около превратаджия, а ако спечели имат план за 2025 година, в който целят да смачкат Американски устои и преправят 200 годишно законодателство, за да му осигурят малко допълнителна власт, и отнемат секуларни права от населението. Бащите основатели се обръщат в гроба.

    Демократите защитават фалшиви идеали, докато правят каквото си искат и винаги имат демократично извинение за всичко. Имат медиина подкрепа от всякакви известни личности, тв предавания, сериали и т.н. Само си спомни колко беше нападан Тръмп (който не одобрявам) от къде ли не за да бъде изкаран най-лошия президент на САЩ. И темата е много дълга за да я разискваме тук. 

    Конкретния случай (ако е верен) с Кейти е поредното доказателство че ако не си част от пропагандната машина на демократите отпадаш, а това не е много демократично. 

  2. От 11.04.2024 г. от 20:51, Fast каза:

    Тези дни се натъкнах на новини че според някои журналисти, спадът на Кейти не бил органичен, а планиран защото уж не ставала за "woke" певица. Ако е така, донякъде ги разбирам, защото както съм констатирал и преди, третира Демократичната партия все едно е БКП.

     

    И Beyonce май е малко такава, но поне е low profile. Добре са я напътствали да стои далеч от интервюта.

    300.ab.beyonce.041212.jpg?fit=around%7C3

    Не мога да разбера защо по дефоут се смята, че демократите са добри, а републкликанците лоши?! И защо една от най-успешните певици на миналото десетилетие трябва да залезе, защото смята политиката на демократичната партия за грешна? Не е ли това цензора? И означава ли че ако не си демократка отиваш в коша?

    • Like 2
  3. преди 1 час, DevilWish каза:

    Това имам предвид, че от първия до последния албум ще избере по 2-3 песни. Което са около 21-24 песни + някои които не са в албуми като Режим неприлична, Ако утре ме губиш... а със сигурност ще има и от по-новите песни.
    1. Преслава - Обичам те, Горчиви спомени, Нямаш сърце 
    2.Дяволско желание - Дяволско желание, Нямам право (евентуално Финални думи и Безразлична) 
    3.Интрига - Лъжа е, Нищо друго, И когато съмне  - (+ Заклевам те, Не и утре или Предай се на желанието)
    4.Не съм ангел - Последен адрес, Моят нов любовник, Мъж на хоризонта, Не съм ангел, Водка с утеха - 
    5.Пази се от приятелки - Новата ти -  (Феномен, Не можеш да си влюбен, От добрите момичета, Червена точка или Зле разпределени)
    6.Как ти стои - Как ти стои, Като за финал, Пия за тебе -  (+ Мръсно и полека, От мен питието)
    7.Да гори в любов - Да гори в любов, Не се изтриваш, Пиян, Изтрезняваш ли - (+ Обратно в играта)

    Това мисля, че ще са песните от албумите, като тези в Не съм ангел изглежда, че са най-много 5... Тези които са в скоби, просто ще избере някои от тях.... като според мен Финални думи, Безразлична, Заклевам те, Не можеш да си влюбен, Феномен със сигурност ще влезнат в това число, което означава 25 самостоятелни (като не броим дуета с Елена), а като се добавят дуетите с Константин (Не ми пречи и Сладкото зло, дано е единия), Софи Маринова, Джена, Галена, Елена ..... Стават 30 + от по-новите - Режим неприлична, Ако утре ме губиш, На тебе не отказвам, Беден в сърцето, Улицата и новата песен..... Докарахме 36.... Нещо такова...
     

    Горе-долу това е, което реалистично може да очакваме. Със сигурност ще има песни, които са любими на някого но няма да бъдат изпяти. Аз например много харесвам "5 промила любов" и "Не ми говори за любов", но това не са й от най-големите хитове.

    • Like 1
  4. преди 55 минути, DevilWish каза:

    За 3-4 часа може да изпее много песни. До сега не се сетих, че може и да направи 2-3 микса от няколко по-известни песни. 

    На самостоятелен концерт ще е нелепо да пее миксове вместо целите песни. 

    Концерта трудно ще бъде повече от 2 часа от които 20-30 минути почивки на които ще пеят гост-изпълнители остават още 90-100 минути по 4 минути на песен с няколко приказки измежду тях са около 30 песни. Може да са 5 повече или по-малко в зависимост колко точно времетраене ще е концерта, но ако някой очаква 50 или 70 песни ще остане разочарован.

    • Like 4
  5. преди 8 часа , FikLena каза:

    Смазаааа!

     

    Реакциите на всички да яко fake. Най вече вече Тайлър. Въпреки, че от години е явно че тази церемония работи по договаряне, чак такива преиграни емоции не са приятни за гледане.

    • Like 2
  6. Оффф защо продължава с тези чуждоезични бози... "Повече от думи" се получи много добре с още няколко поп-фолк песни на същото ниво щяха да й се получат нещата. Прави една по една чалгия на година-две после реве че няма участия

    • Like 4
  7. преди 7 часа , Willy каза:

    ?? queen $hit

    image.png.b0ea5a6e3b7ab314661dd475383fc6fb.png

    Самата Риана в момента е на 9то място по стрийминг в spotify, което е впечатляващо в предвид, че няма актуална музика от години. На моменти през миналата година беше дори на по горни места. 

    От кариерна гледна точка, изобщо няма нужда от нови песни, при такива цифри, може да се бави колкото си иска.

  8. преди 12 часа , Emanuela.Carey каза:

    И да имаше концерти и награди големите имена евентуално щяха да започнат да напускат. Та те спряха да ходят на концертите последните години.

    Главния смисъл на Пайнер вече липсва - да ги въртят по най-голямата музикална телевизия в България. 
    В текущата интернет ера могат вече да си плащат за ротация в Ютуб.

    Преди ако не те даваха по Планета или Фен ТВ вероятността някой да те забележи беше минимална. Сега всеки с достатъчно пари може да е продуцент.
    Затова и продуцентските фирми помагат само на младите изпълнители, които нямат пари за клипове и песни.

    Така е! Ако си имаш име и след Пайнер продължиш да си правиш хубави песни, няма да залезеш, както беше преди години. Аз дори не знаех, че Емилия е напуснала. На Андреа например и се развиха, кофти нещата след тях, но това си беше зарари нейните си лични проблеми. Единствено, което Пайнер може да предложи са сигурни участия, защото вече имат изградени отношения със всички клубове, но от както вече не са в позиция на монопол, за утвърдените имена е все тая.

     

    И как цялата дискография на Емилия си стои в spotify и на всякъде, а Камелия не можа да се разбере за най-големите си хитове?

  9. Ахх... не. И друг път съм казвал, според мен нови версии могат да се правят на стари песни, които са останали незабелязани на времето по някаква причина, но имат хитов потенциал. Това е вероятно, най-големия хит на Джена задно с "Да видя какво е" и просто нямаше нужда от тази версия.

    • Like 1
  10. преди 1 час, Fast каза:

    И да я знаят като личната певица на Боби Михайлов ли? Футболните фенове компроментираха тази песен.

    Точно! Никакъв дивидент няма да извлече ако се асоциира с арогантно поведение на въпросния господин. Въпросното клипче, на което перуката танцува предизвиква отвращение, жалко за иначе хубавата песен, която е обречена да се свързва с него завинаги.

  11. Новия вариант на песента е супер ако не броим Устата. Но наистина като че ли трябваше да го направи преди години този клип, изпусна момента тогава и според мен беше излишно, най-много една лайв версия да беше направила.

    • Like 1
  12. преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза:

    Едно времете беше с най-прочувствените балади, сега е с най-скучните и изтъркани песни изобщо. Дори Рексона е по-интересна.

    Според мен, проблема е че до нея не достигат добри песни, чисто като музика, аранжимент и текст. И друг път сме говорили авторите в България са малко, повечето правят по 50+ песни на година, добри проекти няма за всички. Като прибавим към това, че самата Десислава, няма да се размърда да потърси по-добра песен от каквото и е предложено, стигаме до положението днес.

    • Like 2
×
×
  • Create New...