Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3839 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 143 преглеждания
- След мен още двама са публикували. хд Темата може да се заключи.
Last reply by Charlie, -
- 0 отговора
- 346 преглеждания
Не се ориентирам къде да я пусна, но не е точно народна песен Честит празник на всички!
Last reply by Niki, -
- 0 отговора
- 46 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 221 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 52 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 91 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 788 преглеждания
Аранжимент- Сашо Каракашев Звукозапис - Studio Golden Records и Теодор Ташев Микс и мастер - Теодор Ташев Видеозаснемане - Rushen Music 1 Bela ciganka - Stoja 2 Ti si moj greh - Lepa Brena 3 Placi zemljo - Dragana Mirkovic 4 Za nas kasno je - Aleksandra Prijovic 5 Ljubav ili ludilo - Aleksandra Mladenovic 6 Jugoslovenka - Lepa Brena 7 Kazni me kazni - Vesna Zmijanac
Last reply by Marin, -
- 0 отговора
- 41 преглеждания
🎼 Музика: Ilia Georgiev ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid 🎤 🎵 VIP Карам S-класа с Кен за украса. Имам кеш фул, скача като питбул. Само ме изпробвай, първо се назобвай, за да бягаш с двеста, аре, прай место! Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Нямам скрупули, кой не …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 319 преглеждания
Не успях да намеря тема за тази песен... Много е добра.
Last reply by Beat., -
- 0 отговора
- 211 преглеждания
Музика: Kyriakos Papadopoulos Аранжимент: Йорданчо Василковски-Оцко Текст: Георги Чонов - Ерик Режисьор, сценарист: Петър Петров Оператор: Йордан Петков и Любомир Костов Монтаж: Христо Бонев Цветни корекции: Радостин Петров
Last reply by Роско, -
- 0 отговора
- 237 преглеждания
Last reply by penakavalli, -
- 0 отговора
- 196 преглеждания
Last reply by nikmil23, -
- 0 отговора
- 241 преглеждания
Last reply by -A., -
- 0 отговора
- 57 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 65 преглеждания
Музика: Герго Милов, Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Klati" Само да те гепа, ще те правя хепи, гледам, че си фен и от моя ген. Покажи ми стойки и чалъми с бройки, без да го умуваш, как за мен танцуваш. Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Само да те гепа, ясен е сюже…
Last reply by Victor,