Jump to content

Повече за Клуба

Popnable е световна медиа с фокус - генериране на музикални класации от над 100 държави по цял свят. Топ класациите се определят от броя гледания, достигнати в YouTube на дневна, седмична, месечна и годишна база. Създаден през 2015 година, сайтът притежава огромна база от над 160 хиляди песни, 50 хиляди изпълнители, 30 хиляди музикални канала и хиляди регистрирани потребители.

Година на създаване

4.07.2015

Уебсайт

 1. Какво ново в клуба
 2. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Започнал съм корекции в гръцкия попнейбъл, че работата е много зле. Повечето изпълнители ги има по 2 пъти. Например ЙОРГОС САБАНИС ЕЛЕНИ ФУРЕЙРА ИЛИАС ВРЕТОС ПАДЕЛИС ПАДЕЛИДИС Засега съм забелязал тези и съм дал на опцията, че се дублират, но все още не е коригирано. Освен това има някои особености в произношението на гръцките букви. Например мп се чете Б, но използва ли се латиница, се пише с b, а не с mp. Нт се чете Д, но на латиница си е d, a не nt. Например Адонис Ремос, който е писан Аntonis Remos. Или Йоргос Сабанис, който е писан Georgios Sampanis. Не, че е болка за умиране, но и по назад бях казал, че такива неща ми се набиват на очи и ме дразнят. 😜
 3. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Българската седмична класация беше генерирана наново, заради бъг при добавяне на стара песен на Джена.
 4. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Песента е в албански канал. Кости е композитор и не е толкова важно от коя държава произлиза каналът му.
 5. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Забелязах, че Пусни го пак се води като албанско парче. Два пъти го едитвам, но все още си стои като албанско. Това, защото е качено в албански канал ли. Все пак песента си е на български и няма логика да участва в албаснкия чарт. И много от песните на Андреа например са качени в румънския канал на Кости, но са си с бг знаменце...
 6. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  За съжаление, снощи YouTube са имали проблем с пращането на информацията. при тях е проблемът и няма какво да сторя.
 7. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  По странното е, че не в ютуб лайковете са повече, ами в попнейбъла. Днес има проблем в дневната. Пак като предния път, дето само по старите парчета бяха влезли.
 8. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Доколкото помня, информацията идва директно от YouTube и се обновява на няколко часа. Така, че нямам представа защо има разминаване. Може би като се заема с класацията за лайкове ще прегледам дали всичко е ок.
 9. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  На Галин Фараона в Попнейбъл показва 89,8 лайка, а в тубата 88ка. Правих топ 10 на Пайнерски клипове и във всички имаше разминавания. При някои беше от над 2000 лайка. Качих фен клип на Боже мой, който чака одобрение. За 2 дни е направил 120ка и от Алфа са казали, че няма да го трият.
 10. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Защо лайковете под всички тракове в попнейбъл са по 1000,2000 повече отколкото под самите тракова в тубата?
 11. Jouey

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Очертава се май да остане така. P.s Като цъкнеш на снимката на профила на Яница отваря песента на Мария и Елена - Тихо ??
 12. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  ДА, могат да се прехвърлят песните в единия или другия профил. А дали псевдонимът ще е такъв и в бъдеще?
 13. Jouey

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Има ли някакъв начин песните на Ванеса (Малката) да са на едно, а не да е разделена на 2 все едно са двама различни изпълнители?
 14. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Промених Monkey&Fantasy Group само на Monkey, а после добавих двете песни, които бяха в раздела на артиста и като песни на Fantasy Band,в чийто раздел до този момент беше само Оф Оф. Сега очакват одобрение. Утре ще проверя дали има промяна.
 15. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Седмичните ще отчете всички гледания, независимо от дневната класация. Може да се преименуват от страницата на изпълнителя. Може да се добавят нови изпълнители от Add Content. Това прави проектът силен - когато разни такива детайли се забелязват от феновете. Ние сме 3 души, които модерират съдържанието, като 90% от проблемите са забелязани от потребители от какви ли не държави. Сега се сещам как един сърбин ми беше писал, че нямало друга класация в Сърбия и е уникален сайтът. В много държави сайтът излиза в търсачките на Serbia Top 40, serbian charts... в много държави е такова положението, други като Сърбия - Куба, Ямайка,, Мароко, Египет и т.н. Един словенец пък ме светна, че има разлика между Словенска република (Словакия) и Словения. Имаше сума ти словашки изпълнители в словенския чарт. Или пък сума ти корейски изпълнители, бяха в японската класация. Просто хората правят този проект, защото няма как да не се допускат грешки. Скоро пък сума ти песни от Таджикистан изтрих, щото се оказаха скечове и пак по сигнал го забелязахме.
 16. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Да, под номер 10 е, но не влезе на първия, нито на втория ден, а чак на третия. Първите 2 дни ако беше влязла щеше да е с по големи гледания. Тя влиза под номер 10 с 60ка,а реално има 250ка гледания. Тоест 190 ка не са отразени все едно. Имам притеснение, че Вторник беше няма да влезе и в утрешната. Иначе аз я добавих още снощи. Дано да греша де. Но реално само първите 2-3 дни има вероятност да усети първото място A в седмичната ще отчете ли всичките направени гледания или само гледанията от момента, в който влезе в дневната класация. Когато добавих Оф Оф, забелязах, че системата е създала преди това артист Monkey&Fantasy group, а това реално са 2 различни артиста и за Оф Оф се създаде нов артист - Фентъзи Банд. Има ли как да се коригира това. Тоест да се разделят Монкей от Фентъзи Гроуп, после Фентъзи Гроупбда се редактира на Фентъзи Банд, каквото е новото име на оркестъра на Силвър. Не, че е важно, но ми се набиват на очи такива детайли🤣
 17. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Таня Маринова е №10 днес. При Малката има бъг при добавянето. Друг вариант, който може да се обмисли е като излезе нова песен, да я пращате за добавяне, по този начин в края на деня ще бъде качена. Ще имам грижата.
 18. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Ами двоен е. Добавил си изброените от мен още същия ден, а на Деса и Малката не си. Малката уж вчера е добавена, а днес пак я няма в класацията. Тоест 2та и най силни премиерни дни няма да бъдат отразени. И Деса не е ясно дали утре ще е в класацията, ако стане като с Малката и Таня Маринова...
 19. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Не е двоен стандарт. Песните се добавят сутрин. Съответно, когато има премиера в 15 ч, песента се добавя на следващия ден. Ако дадена песен е влязла още същият ден, в който е била премиерата е защото аз или друг администратор е добавил песента в сайта, преди да изчака сутрешното добавяне.
 20. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  А защо понякога новоизлязли песни влизат в дневната класация часове след като са пуснсти като Акула, Добре ли си, Илиян и Емануела. А друг път влизат 2-3 дни след като са пуснати като например новите на Малката и ДесиСлава. Вторник беше още в 1 направи 200ка гледания и сега трябваше да е на 1во в дневния чарт. Забелязах, че Таня Маринова, която излезе преди 3 дни и имаше 120ка на премиерата, е влязла едва днес с някакви мизерни 60ка... На какво се дължи този двоен стандарт при едни и при други песни. Може ли да се коригира?
 21. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Бъг е при добавянето. На практика, общият брой гледания е зачетен като седмичен. Другата седмица ще изчезне Случват се и такива гадории, но просто са твърде рядко срещани, за да преизчислявам класацията. Само ще преправя данните, за да не влезе в топа и за месеца.
 22. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Какво прави Право в целта на Даяна на 2ро място в новата седмична?
 23. Slavi

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Супер си. Иначе има и други добавени освен Не сме безгрешни, но ще нахалствам пак за тях като наближат милиона😏 Иначе повечето от тях едва ли ще влязат и в топ 200,така че не вярвам да я разводнят. След малко ще ги адна пак.
 24. meleto

  Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

  Може и да преосмисля това което казваш. Добре, има логика. По принцип лайфове не се добавят в сайта, само по изключение. Например, Не сме безгрешни. Ако добавиш пак тези видеа от фен профили ще ги добавя.
 25.  
×
×
 • Create New...