Jump to content


"Modern Family" / "Модерно семейство"


Препоръчани коментари

mf_s3-promo_poster.jpg

Фил (Тай Бърел) и Клер (Джули Боуен) са двама родители, които искат да имат отворени, здрави и честни отношения с трите си деца. Това невинаги е лесно, особено когато имаш дъщеря тийнейджър, която расте прекалено бързо, твърде умна средна дъщеря и буйно малко момче. Фил иска да бъде "готин баща", а Клер е твърдо решена децата й да нямат бунтарско детство, каквото е било нейното. Джей (Ед О’Нийл) е едно пораснало момче, което изживява кризата на средната възраст. Той е женен за Глория (София Вергара) – много по-млада от него жена, превърнала се в център на вселената му. Глория е разведена, дръзка и страстна жена, която има 11-годишен син Мани (Рико Родригес). Мани е безнадежден романтик. За новия му втори баща Мани е лигльо, който трябва да бъде стегнат. Но това е само едно от предизвикателствата пред Джей. Хората често го мислят за баща на Глория, а не за неин съпруг... Мичъл (Джес Тайлър Фъргюсън) и партньорът му от пет години – Камерън (Ерик Стонстрийт), току-що са направили удивителната "следваща стъпка" и са решени да осиновят дете от Виетнам. Камерън е духовит човек, но и склонен да драматизира, а Мичъл е по-сериозният от двамата. Но помежду им има баланс и те вече са напълно готови да станат бащи. Животът, както изглежда, не е нито подреден, нито предсказуем. Поне за тези три семейства, които всъщност са едно много голямо семейство с Джей начело и с две пораснали деца - Клер и Мичъл.
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Най-най-най яката комедия в момента! Радвам им се от сърце на всички, а в последния епизод се скъсах от смях на това как Клер ги беше наплашила за Хулеин предната година та тази всички отбягваха къщата им от страх :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...