petrohancho Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Опс,сори.Мислих,че си модератор и затова те цитирах.. Проблем нямам,и не съм убеждавала,че Цеца е никоя,просто споделих,че не ми е приятна сръбската музика. Toгава просто подминете темата.Има толкова други теми където ще ви е интерсно да пишете.И да темата отдавна трябваше да я преместя където и е мястото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И аз,сръбската музика ми е толкова противна!Но с радост бих отишла на гръцки изпълнител По принцип наистина сръбската музика звучи ужасно, но Цеца се различава от останалите Лепи Брена, Миле Китич, Индира Радич и сие противляги! Песните и звучат на доста по - високо ниво и със сигурност е една от най - добрите певици в света, гласът и също го доказва! Дискографията и е повече от платинена и е единствения сръбски изпълнител, с които народа и може да се гордее!!! Аз лично сериозно се замислям за този концерт, доста ми се ходи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikivg Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Аз май за пореден път ще пропусна концерт в Бг, но на концерта във Виена отивам сама Хората около мен не биха се дръпнали на 150 км за изпълнител, който не слушат, но на концерта ще има достатъчно хора, които се кефят на тази музика и я оценяват. Т'ва в подкрепа на тези, които се чудят с кого да ходят Не правя класации коя е по-известна или по-заслужила. А дори и да направя, Цеца ще диша праха и на Брена, и на Весна. Да не превръщаме темата в коя е по-по-най. По-добре организирайте група "Няма с кого да отида, хайде да отидем заедно " . Аз ако съм в Бг по това време, ще се включа в групата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Сръбската музика си е класика от едно време а Цеца има само готини песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ако сръбската музика звучи гадно, нашият попфолк трябва да е значи някаква пародия. Смешни сте с подобни изказвания. Кажете не ми харесва/ харесва ми, отколкото да се правите на разни спецове, които не сте! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Слушам Сръбска музика от 1977 година и смея да твърдя, че нашият поп фолк е силно повлиян от тяхната музика.Масово в репертоара на първите поп фолк изпълнители влизаха кавъри на утвърдени вече Сръбски хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Слушам Сръбска музика от 1977 година и смея да твърдя, че нашият поп фолк е силно повлиян от тяхната музика.Масово в репертоара на първите поп фолк изпълнители влизаха кавъри на утвърдени вече Сръбски хитове. Разбира се, какво друго да се очаква, а и сме толкова еднакви, че тяхната музика няма как да не ни допада. Разбира се, явно има и разни непросветлени индивиди, за които тя била боклук.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цеца на първия си концерт от турнето: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Изглежда добре, отпочинала, а не както писаха в някакви таблоиди, че била съсипана дрън, дрън! Сигурен съм, че много се е нахъсала, винаги излита като феникс от пепелта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Изглежда добре, отпочинала, а не както писаха в някакви таблоиди, че била съсипана дрън, дрън! Сигурен съм, че много се е нахъсала, винаги излита като феникс от пепелта! Да, макар че ми се вижда прекалено слаба. Досега го е карала май без фитнес, ама й е време вече. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сигурно отделя по 2 часа дневно за фитнес.Но по добър фитнес от концерти по 2-4 часа, здраве му кажи.И пее все на живо.Колкото тук не я харесват, толкова в Сърбия я боготворят.Стадионите се пукат по шевовете на нейни концерти и публиката изригва на всеки неин хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сигурно отделя по 2 часа дневно за фитнес.Но по добър фитнес от концерти по 2-4 часа, здраве му кажи.И пее все на живо.Колкото тук не я харесват, толкова в Сърбия я боготворят.Стадионите се пукат по шевовете на нейни концерти и публиката изригва на всеки неин хит. Абе те тук кого ли харесват, май само себе си! На сърбите винаги съм им признавал това, че дават мило и драго за собствените си певици, актьори и т.н. Пък после пак да разправят, че всички на балканите били еднакви като национални психологически особености... Вече е ясно, че от новите пее "Sve što imam i nemam"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Разбира се, че стадионите ще се пукат. Винаги си личи, когато една песен е направена и изпята от сърце, а при тях няма пълнежи. И войните явно наистина са ги научили да се веселят и да ценят всяко творчество. Надявам се и Арената да се срине от народ. :1000 (30): Ще издивеем! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Разбира се, че стадионите ще се пукат. Винаги си личи, когато една песен е направена и изпята от сърце, а при тях няма пълнежи. И войните явно наистина са ги научили да се веселят и да ценят всяко творчество. Надявам се и Арената да се срине от народ. :1000 (30): Ще издивеем! :1000 (29): Ами вече щом са останали около 1/3 от обявените билети за продажба! Така вече е ясно, че открива с "Rasulo", продължава с "Beograd", "Idi dok si mlad", "Zaboravi", " Oprostajna vecera", "Ja jos spavam u tvojoj majici",...от старите е подготвила още "Dokaz", "Trazio si sve" , "Vazduh koji disem", "Gore od ljubav", "Кukavica"...a от последния албум "Igracka samoce", "Ona", "Sve sto imam i nemam", "Steta za mene"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 24.03.2012 - Unionhalle, FRANKFURT Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 31.03.2012 - Gospodarsko Razstavišče, LJUBLJANA DEVOJKE PADALE U NESVEST ZBOG CECE Kako pišu domaći portali, nekoliko devojaka je zatražilo medicinsku pomoć, jer su se od previše uzbuđenja zbog Cecinog koncerta – onesvestile! Koncert je počeo u 22:30 i nije bilo pauza, a Ceca se je u jednom trenutku bosa šetala binom. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Цеца подарява дискове на българските си фенове Цеца Величкович, която очакваме у нас на 22 май, подарява на своите фенове CD и DVD с всеки 4 закупени билета за концерта в Арена Армеец. Виж повече..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 (редактирано) За новия клип: Ето и скан: =2= =3= =4= =5=[/color] Редактирано Април 9 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 07, 08.04.2012 - Face klub, ZÜRICH И специално за всички Цецини фенове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Ceca записа нова песен Svetlana Ražnatović е записала нова песен, с която ще зарадва феновете си в началото на следващата седмица. Парчето е бързо и според тези, които са го чули, ще стане летен хит. „Понеделник ще бъде ден за нови изненади, трябва да почакате само още малко“, написа Ceca в Twitter. А иначе, певицата е решила да проговори за 8-месечния си затвор само веднъж и да изкара от това пари. Ceca сама ще издаде списание, в което ще публикува изповедта си и което ще се продава само с албума й. Това каза в предаване на TV „Pink“ композиторът и мениджър на певицата Aleksandar Milić Mili. Той и Ražnatović започнаха турнето миналата събота във Франкфурт, и макар че ще имат участия в много европейски градове, концерт в Белград предстои чак следващата година. Напоследък доста се изприказва и около евентуален концерт на Svetlana в Сараево и как нейният мениджърски екип е получил предложение за 200 000 евро, само и само тя да пее в босненската столица. Но ангажиментите на Ceca са ясни до 2014 година и те не включват посещение в Сараево. Явно още не е дошъл моментът за такава стъпка. По този повод един от най-популярните текстописци в Ex-Yu региона Fahrudin Pecikoza твърди, че Ceca Ražnatović продължава да е нежелана в Сараево, заради поддръжката й на военните престъпления на покойния й съпруг Željko Ražnatović Arkan! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Дано новата песен да е по-бърза и ударна, защото албумът й... хич не ми хареса. Нямам търпение и за клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Някакъв офциален сетлист излязъл ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Цеца ще гостува в "Шоуто на Слави" в сряда, 18.04. - 22:30 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 така като гледам май само тук при нас ще и е точно концерт - в зала, със специална сцена...от снимките тук виждам, че е като клубно турне по-скоро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 така като гледам май само тук при нас ще и е точно концерт - в зала, със специална сцена...от снимките тук виждам, че е като клубно турне по-скоро Не бих казал, в Любляна се води зала, също така има предстоящи концерти в зали и на стадион мисля, че имаше. Но се предполага, че е съобразено с потенциалните почитатели на сръбската музика и сръбските общности. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.