Jump to content

Препоръчани коментари

В последните месеци ми прави впечатление силното опланетване на раздел Поп-фолк. Със скоростта, с която се затварят теми, налага цензура и правила, очаквам скоро разделът да стане официален форум на Пайнер и Планета. Едно от най-хубавите неща на този форум беше по-голямата свобода при коментиране на различните неща свързани с поп-фолка, сега тази свобода е отнета и това никак не ме радва.

Затова спрете с пренавиването и престараването и оставете разделът да си живее своя живот, като следите само за обиди, спам и повтарящи се теми. Не може теми, че Ивана е записала дует с Годжи или, че Деси Слава има записани 2 нови песни да се заключват, защото видиш ли нямало какво да се обсъжда...Какво значи няма какво да се обсъжда???? Нали това е раздел поп-фолк, нали тези новини са поп-фолк, нали това правим от 9 години вече по форумите - обсъждаме. Откъде накъде да ще бъдем лишавани от тази ни възможност само защото някой е преценил, че няма какво да се обсъжда....А и да няма, какво от това - факт ли е, че е свързано с поп-фолк-факт, факт ли е, че е новина - факт. Ами оставяш го тогава, а не го заключваш.

А искахте още модератори, щото тези не вършели нищо :D

Не си разбрал, момо. Те не вършат нищо, защото не трият обидите и спама...Но това няма общо с недопускането на БАШ поп-фолк теми в раздел поп-фолк.

Хахахах да ве, спама който в момента си стои в скандалите не се трие, тъпата анкета между Цвета и Андра още си стои, а теми като на Дес и Ивана се заключват от раз ;Д

Хахахах да ве, спама който в момента си стои в скандалите не се трие, тъпата анкета между Цвета и Андра още си стои, а теми като на Дес и Ивана се заключват от раз ;Д

По-точно казано, което им харесва - не го пипат, което не им допада или се трие или заключва.... :mf_surrender:

E то ако критерия е безпристрастност, само аз мога да съм полезен, ма няма да го направя :)

Останалите, който и да хвана няма да е безпристрастен, в крайна сметка сте тук, защото сте фенове на някоя певачка...

все недоволни нищо не сме правили,пускат по 10 еднакви теми и спамят навсякъде,неможе по цял ден да висим тук и да ви удисваме за всичко!

Едит:Относно затварянето на темите съм съгласен с Боби,защото наистина то раздела за новини в поп фолка е само 4 странички и всеки ден намалява,според мен не трябва да се затварят и темите за бъдещи проекти,но да кажеш че нищо не правим тва вече е прекалено!

все недоволни нищо не сме правили,пускат по 10 еднакви теми и спамят навсякъде,неможе по цял ден да висим тук и да ви удисваме за всичко!

Едит:Относно затварянето на темите съм съгласен с Боби,защото наистина то раздела за новини в поп фолка е само 4 странички и всеки ден намалява,според мен не трябва да се затварят и темите за бъдещи проекти,но да кажеш че нищо не правим тва вече е прекалено!

Съгласен съм за темите за бъдещи проекти - може да не се прави тема за всяка предстояща песен, но един предстоящ албум, изненадващ дует или по - скъп и мащабен клип примерно мисля, че заслужават тема, особено когато се очаква албум - нека има къде хората да споделят очакванията си за новите песни в него, за фотосесията, представянето, кои от познатите песни искат да са вътре и кои - не и т.н. Не ми харесва, че няколко теми, в които ставаше въпрос за предстоящите албуми на Преслава и Цветелина Янева бяха затворени защото видиш ли, нямало какво да се обсъжда. Попитах защо няма тема, в която да се вписват предстоящите клипове по музикалните телевизии, а един потребител (не модератор) ми отговори да престанем да се опитваме да превръщаме форума в този на "Планета" - ами нали основно това трябва да се обсъжда в Поп-Фолк раздела - музикалните проекти на фолк певците, а не коя с кого спи и т.н.? :mf_surrender: Надявам се да получим правото да пишем и за предстоящи проекти.

Темата за видеоклиповете я създадох наново да се надяваме този път никой да не си превишава правата и да я изтрие отново без никакво обяснение!

Темата за видеоклиповете я създадох наново да се надяваме този път никой да не си превишава правата и да я изтрие отново без никакво обяснение!

ОК, мерси! :)

Това което не ми допада там е че нови потребители пишат в забравени от бога теми вече, 5-6 месеца по-късно. Спама и обидите е хубаво да се ЗАБРАНЯТ, трябва да се обсъжда само поп-фолка според мен.

• 1 month later...

Ще помоля друг път като ми се трие тема за малко разяснение на ЛС от модератора изтрил темата, та да си знам за напред като поствам :), че стане ли 2ри път ще пада як хранеж :feminist_en:

Ще помоля друг път като ми се трие тема за малко разяснение на ЛС от модератора изтрил темата, та да си знам за напред като поствам :), че стане ли 2ри път ще пада як хранеж :feminist_en:

Защо ли се сещам за кого говориш :mf_surrender:

Защо ли се сещам за кого говориш :mf_surrender:

Не знам за кой става дума,но лошо че се изтри!

Не знам за кой става дума,но лошо че се изтри!

коя тема

Скан от НФ

А, тази са я изтрили защото във форума е забранено пускането на сканове от това списание

А, тази са я изтрили защото във форума е забранено пускането на сканове от това списание

Ясно,добре,че си го свалих :D

Все едно за първи път чувате, че не се толерират сканове на цели списания тук...

Все едно за първи път чувате, че не се толерират сканове на цели списания тук...

Щом съм го постнал значи не съм знаел... ;) Както и да е, ще си знам занапред...

Спама и обидите е хубаво да се ЗАБРАНЯТ, трябва да се обсъжда само поп-фолка според мен.

Съгласен!

Щом съм го постнал значи не съм знаел... ;) Както и да е, ще си знам занапред...

Предположих, за това си без наказание. Иначе наказвам за подобни сканове ;)

Защо се толерира през ден да се правят теми за рождения ден на всяка известна и неизвестна фолк певица? Че и за форумци понякога?

Защо се толерира през ден да се правят теми за рождения ден на всяка известна и неизвестна фолк певица? Че и за форумци понякога?

В почти всеки форум има такива теми за поздрави за РД, само, че е една тема и в нея се пишат поздравите.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...