Jump to content

Препоръчани коментари

Здравейте!

Първият и по спешен въпрос е:

Искам да попитам дали някой може да ми как мога да сложа номерация на страниците в Word 2007, като искам номерацията да започва от втората страница, а не от първата, защото тя ми е титулна страница... Знам че в Word 2003 когато се вмъкваха номерата на страниците имаше отметка да не се поставя номер на първата страница! Искам да попитам дали и с тази версия мога да направя това...

================================================================================

Вторият ми въпрос:

Някой знае ли свестен сайт където мога да гледам Btv Comedy онлайн, защото на всички които попадна все нещо им има - един спира да излъчва в 00:00 часа, друг дори не тръгва...

Това е от мен! Весели празници на всички! И предварително благодаря на хората които могат да помогнат!

Аз слагам номерат на страниците в хедър/фуутър на страницата. За да не ти се появява номер на първта страница, трябва да вмъкнеш section. Слагаш го на втората страница от insert->breaks-> continuous. След това от view->header/footer ти се показват хедъра и фуутъра и от туулбара трябва да деактивираш бутона за линк с предишния

same-as-previous-button.gif

Номер на страницата се въвежда от първия бутон (страничка с #). В properties можеш да си избереш от колко да почва номерацията.

Аз слагам номерат на страниците в хедър/фуутър на страницата. За да не ти се появява номер на първта страница, трябва да вмъкнеш section. Слагаш го на втората страница от insert->breaks-> continuous. След това от view->header/footer ти се показват хедъра и фуутъра и от туулбара трябва да деактивираш бутона за линк с предишния

same-as-previous-button.gif

Номер на страницата се въвежда от първия бутон (страничка с #). В properties можеш да си избереш от колко да почва номерацията.

Благодаря ти!

Но! Нещо не ми се получават нещата... :)

Някой ако може да помогне де...

Отваряш файла, махаш си титулната страница. Слагаш си номерацията по стандартния начин.

После даваш нов документ, пействаш си титулната страница.

Принтираш ги поотделно ;) Предаваш.

Отваряш файла, махаш си титулната страница. Слагаш си номерацията по стандартния начин.

После даваш нов документ, пействаш си титулната страница.

Принтираш ги поотделно ;) Предаваш.

хаха! Това е и моята идея но ако не може по друг начин така ще е... :mf_surrender:

Виж тези две картинки, които съм ти принтскрииннал:

word.jpg

Трябва и когато слагаш номерацията да я започнеш от 0, тоест първата/заглавна страница да ти е номер 0.

Трябва от хедър/футър полето да избереш "Different first page".

Резултата е това:

word2.jpg

Тва нова опция в 2010 ли е? Или винаги си го е имало? Знаеш ли?

Благодаря ти Шефе!!! :1000 (30): Много ти благодаря! Точно това ми трябваше... :1000 (30): Някоя колежка да ти даде една :Vishenka_05: за помощта ;)

А за Алекс... тази опция я има и в 2007, за 2010 не знам... :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
тази става ли... ;)

1532088T.jpg

Лично на мен ми върши работа! Благодаря ти Коте...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...