Jump to content


Формула 1


Препоръчани коментари

Започна новият сезон на любимия ни спорт. Двойна победа за Ферари и засега прогнозата ми за световна титла на Алонсо май ще се сбъдне. :) Определено много интересен сезон. Някои от легендарните тимове се завърнаха, други отпаднаха... завърна се Кралят. Интересно ще е тази година, може да коментирате тук кои са вашите фаворити. :)

 

П.П. rews, нали ти казах да се преориентираш приятел ;) Виж твоят човек как мачка ония недораслек Маса1000%20(30).gif Ако моят фаворит Фетел не караше насрано рено едва ли щеше да го догони Фернандо,но... това е моторспортът :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

рано е още за прогнози,но ти много добре знаеш , че винаги съм твърдял че Алонсо е много добър.За мен няма по нахъсан и емоционален от него.накефи ме със тая змиорка на финала.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз съм заклет фен на шумахер но все пак 3 години вън от болида са си доста време но много скоро нещата ще се променят и Краля ще се качи на трона си отново, то там му е и местото!!! Относно ферари, и Алонсо и Маса бяха на ниво дори доста изненадващо добро ниво,сезона сега започна и смятам че ще бъде един от най добрите сезони в формула 1 !!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...