Flash1088 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Пеша от гара Подуяне до СУ е под 20 минути. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Пеша от гара Подуяне до СУ е под 20 минути. Да,но гара Подуяне не е в Хаджи Димитър а между Редута и Суха река! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Пеша от гара Подуяне до СУ е под 20 минути. Факт. Но от Хаджи Димитър е поне 30 минути. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 Факт. Но от Хаджи Димитър е поне 30 минути. не че има голямо значение колко минути е но така като чета коментарите на дадени потребители се убеждавам че просто ей така си пишем коментарчета Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Факт. Но от Хаджи Димитър е поне 30 минути. Може да не са 10 мин. 8 мин са по разписание с тролея от мойта спирка...Иначе пеша да може би за 20-тина минути се стига...Но както и да е. Мен София не ме кефи но няма как...Да имах къща някъде около София, а само да бачках тука - е това е.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Темата и за мен е болезнена. София е града на моето детство, тук са приятелите, колегите, голяма част от роднините и т.н. Тук съм си прекарал почти целия си живот, много хубави спомени тая в този град. Но това е толкова мръсно, кално, пренаселено и задръстено място, че дори и малкия останал естет в мен се бунтува. При първа възможност за работа от дома си стягам багажа и си заминавам за Плевен, това е града - има всичко, но от моя квартал до центъра е 15 мин. пеша (на бавен ход). :1000 (30): Това за мен е основната "цака" - да си намериш хубава, добре платена работа, в същото време да я вършиш в някой областен град, където си има дискотеките, кафенетата, ресторантите, театрите, кината, моловете ако щете, но не е тоя зоопарк, който е в София. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Аликсандре, кога за последно си почистил пред блока си? Кога за последно си участвал в акция за събиране на боклуци, кога за последно си изхвърли фаса в кошчето, вместо на улицата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Аликсандре, кога за последно си почистил пред блока си? Кога за последно си участвал в акция за събиране на боклуци, кога за последно си изхвърли фаса в кошчето, вместо на улицата? Не съм чистил от години, последно събирах боклуци миналата пролет при пролетното почивстване пред блока на баба ми, а иначе доста рядко си хвърлям вече фасовете на улицата, това за мене е спечелена победа, че преди не признавах кошчетата. :1000 (29): Разбрах накъде биеш. И си прав, всеки носи отговорност. Но при положение, че не мърся (или поне гледам да не мърся), а в същото време с данъците от моята заплата се заплаща за почивстване на София, какво лошо правя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Не съм чистил от години, последно събирах боклуци миналата пролет при пролетното почивстване пред блока на баба ми, а иначе доста рядко си хвърлям вече фасовете на улицата, това за мене е спечелена победа, че преди не признавах кошчетата. :1000 (29): Разбрах накъде биеш. И си прав, всеки носи отговорност. Но при положение, че не мърся (или поне гледам да не мърся), а в същото време с данъците от моята заплата се заплаща за почивстване на София, какво лошо правя? Алекс, аз също не мърся...винаги си нося фасовете до кошчето, никога не хвърлям на земята, използвам платнена торба при пазаруване, за да не са найлонови торбички...Но освен това редовно мета двора на къщата ми и тротоара пред нас, включително махам плевелите и тревите избуяли по тротоара, кастря клони..а няколко пъти съм купувал чували и съм чистил гората срещу нас. Последния път събрах 5 чувала сам. Не става само с плащане на данъци и изискване след това. Пределно ясно е, че общината не може да огрее навсякъде, но всеки трябва освен чисто душевна отговорност да носи и физическа отговорност, в това число на своя глава да чисти, когато и където може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ооо около нашия блок редовно правиме оборки. И на игрището дето ритаме...Преди години направихме и беседка (и дърти са ни помагали) и сега се събираме, чистиме...Особено лятото - няма такова...Много ми е гот да се събираме... Иначе някой ден като се сетя и съм на 118-та ще снимам от високо София да видите какъв жълто-кафяв облак има над нас... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.