Adagio Публикувано на Февруари 27 Report Share Публикувано на Февруари 27 Защо няма опция за анонимно влизане? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 ми примерно защото така сме преценили и сме я махнали този отговор харесва ли ти искаш да влизаш като скрит потребител или като анонимен Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Adagio Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 ми примерно защото така сме преценили и сме я махнали този отговор харесва ли ти искаш да влизаш като скрит потребител или като анонимен Еми да искам да влизам анонимно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Spiridon Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И аз искам да съм нинджа, ма заради шаренията не ставало "Реалността е илюзия причинена от липсата на алкохол" Зигмунд Фройд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И аз искам да съм нинджа, ма заради шаренията не ставало Аз пък искам буквичките на ника ми да са във Светло Лилаво :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 А някой жива мечка да иска ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 А някой жива мечка да иска ? Тебе искам Мечо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
maria_veleva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Наистина защо я няма тази опция? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Наистина защо я няма тази опция? защото: ми примерно защото така сме преценили и сме я махнали този отговор харесва ли ти искаш да влизаш като скрит потребител или като анонимен Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Даааа, хубаво ще е да я има =))) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Даааа, хубаво ще е да я има =))) Ив...имам само един въпрос просто така - защо ви е тази функция? Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 (редактирано) Ив...имам само един въпрос просто така - защо ви е тази функция? Винаги и навсякъде седя скрита. Мразя някой да ме следи къде съм в коя папка, какво правя и т.н =) Дори в скайп седя скрит =))) Не знам.. навик ми е станало. Редактирано Април 5 от Ив Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Винаги и навсякъде седя скрита. Мразя някой да ме следи къде съм в коя папка, какво правя и т.н =) Дори в скайп седя скрит =))) Не знам.. навик ми е станало. е явно хората са преценили че трябва да го махнат Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 е явно хората са преценили че трябва да го махнат Именно. =))) Аз нищо не съм казала освен, че е хубаво да има такава опция ;ррр Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 (редактирано) Ивке а аз мисля че офлуудихме темата Редактирано Април 5 от Th3 Do©7o®™ Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Ивке а аз мисля че офлуудихме темата Дискусия му се вика, ама айде спираме ;ррр П.С. Да ме заведеш на тоя плаж , че не го знам къде е haxhahx Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
burg@zliata Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Не знаех, че я нямало тази опция Винаги съм влизал видим по форумите. Поздравявам екипа тук за идеята да се изключи тази функция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Аз пък много се радвам че я няма тази функция, като ти ттрябва някой не можеш да разбереш във форума ли или не е като е скрит, супер глупаво е да си скрит, по-добре е че е така! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепинко Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аз пък много се радвам че я няма тази функция, като ти ттрябва някой не можеш да разбереш във форума ли или не е като е скрит, супер глупаво е да си скрит, по-добре е че е така! Не виждам какво му е глупавото??? Много по-глупаво е да влезнеш за 2 мин да отпуснеш и 10 човека да те залеят с лични съобщения с всевъзможни желания. Но не виждам и какво има да се коментира повече, след като по-висшите казаха, че това е политика на форума и аз лично уважавам тяхното решение. За мен темата е за ключ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не виждам какво му е глупавото??? Много по-глупаво е да влезнеш за 2 мин да отпуснеш и 10 човека да те залеят с лични съобщения с всевъзможни желания. Но не виждам и какво има да се коментира повече, след като по-висшите казаха, че това е политика на форума и аз лично уважавам тяхното решение. За мен темата е за ключ. За ключ е разбира се ! няма да я има тази опция и толкова !!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари