Jump to content

Препоръчани коментари

Искам да попитам някой от отговорниците на форума как мога да допринеса за бързото развитие на форума ,как да стана полезен юзер? :sorry3:

пп.цитат:

Групата ВИП е създадена за хора с важно значение за форума - много активни и полезни юзери, които допринасят за бързото развитие на форума, за сега групата се различава по цвета на имената на членовете си и по това, че нямат флууд контрол, както и по това, че си имат личен раздел във форума, за който на другите юзери им се иска парола за достъп.

Аз съм, напрао да станеш мод, тука за тоо раздел, и то на цялата балканска, че нема никой наглеждащ...

имаш моята подкрепа бях пуснал тема преди нали говорихме за това обаче гласът ми остана като глас в пустиня а си мисля че не трябва да е така ще дърпам уши скоро време

имаш моята подкрепа бях пуснал тема преди нали говорихме за това обаче гласът ми остана като глас в пустиня а си мисля че не трябва да е така ще дърпам уши скоро време

Моя глас, остана във Сахара, още миналата година :1000 (29):

Моя глас, остана във Сахара, още миналата година :1000 (29):

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Аз също подкрепям rews

Аз не мога да разбера какво ви помага титлата ВИП за да бъдете полезни?

Ако човек иска да е полезен го прави, защото му е приятно, а не защото е ВИП...

Друго си е да си ВИП аз го подкрепям. Все пак имаш други права във форума. то и аз искам да съм Вип, но като гледам няма да е скоро :1000 (29):

нещо не сме се разбрали май.попитах и цитирах това което си написал,не защото искам да съм вип, а за да разбера аз от кои потребители съм.никой не ме е карал да правя нещо насила,но понеже прочетох това и се замислих. и като знам , че имам за 2 месеца повече пуснати теми от доста от тая група го написах.

пп.понеже форума е нов и за всички важат еднакви правила,за момент ми се стори,че нещо май не е така.извинявам се ако съм засегнал някой. :derisive:

Ох, и аз си мечтая да нямам флууд контрол :girl_witch: Колко се нервяяя само - поне го направете 30сек. Аз докато чакам 90 сек мога да си окача въже и да съм отишъл до магазина 5 пъти и обратно... :derisive: :laughing: Обещвам,че ще пиша по-често1000%20(29).gif

флуд контрола си е идеален. Предпазва от нуждата за купуване на нови клавиатури... ;)

В този форум мислим за всичко!!! :laughing:

флуд контрола си е идеален. Предпазва от нуждата за купуване на нови клавиатури... ;)

В този форум мислим за всичко!!! :laughing:

На мен май са ми го махнали :derisive: Или пиша големи постове или наистина са ми го махнали1000%20(29).gif

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...