Jump to content

Препоръчани коментари

ти какво си правиш :P

Шофирам, паркирам :lol: само дет нещо паркирането ми е трудно ;) ама ще видим :unsure:

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Шофирам, паркирам :lol: само дет нещо паркирането ми е трудно ;) ама ще видим :unsure:

ххахахаа абе Вале само хуморески разправяш :lol:

ххахахаа абе Вале само хуморески разправяш :lol:

:D е нали съм за това тук да ви забавлявам :lol:

:D е нали съм за това тук да ви забавлявам :lol:

Алоо има ли някой тука бре :huh:

Има бре как ще няма суматия народ сме.Хехе

Има бре как ще няма суматия народ сме.Хехе

Сумати ама всичко изпозаспало :huh:

Има ама никой не пише :huh:

Здравейте. Не знам дали халюцинирам, но ми се стори, че преди малко писах пост тук, а сега го няма :huh: :lol: :rolleyes: :o

Здравейте. Не знам дали халюцинирам, но ми се стори, че преди малко писах пост тук, а сега го няма :huh: :lol: :rolleyes: :o

Не ти беше поста тук :lol: а в друга тема :D

Ето тук за да съм по точна http://www.skyauto.eu/ramania/index.php?showtopic=203

сако пейстни го тука линка после ще го преместят модераторите пък не му пречи да има линк във флуда

сако пейстни го тука линка после ще го преместят модераторите пък не му пречи да има линк във флуда

Той някъде се запиля :unsure: обясних му де д аиде да сложи линка, ама само да не се обърка :huh: :lol:

Мармарис

Трабзон или Коня?

Той някъде се запиля :unsure: обясних му де д аиде да сложи линка, ама само да не се обърка :huh: :lol:

че защо може и тука да го сложи. в стария форум слагах във флуда линкове :P

че защо може и тука да го сложи. в стария форум слагах във флуда линкове :P

:D Той може и тук, ама по добре там където му казах, те така или иначе после ще преместят темата ;) а пък и тука не влизат всички :rolleyes:

Добре съм брат ти как си :)

и аз съм добре,мерси

Тази вечер няма много флудица. Надявам се в събота и неделя да пада голямо флудене :)

Тази вечер няма много флудица. Надявам се в събота и неделя да пада голямо флудене :)

дано

и аз се надявам :)

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...