Jump to content



...и НеКа БъДе ФлУуУуД....


Препоръчани коментари

е нема такава опасност :rolleyes: така е думата :lol:

гушках си Голямото пате и спинках :unsure: и се събудих и викам да ви видя ко плайте :rolleyes:
аз спах сноощи на тумбачето на мечо... :lol:
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

е нема такава опасност :rolleyes: така е думата :lol:аз спах сноощи на тумбачето на мечо... :lol:
Аз без мойте пате не си лягам :rolleyes: една сутрин милото беше се узовала на земята :unsure: явно съм му се ядосала нещо :huh: :lol:
никой не я изпълнява щот нема награди, Я тури една бутилка и да скиваш кво стаа :lol:
Аз неща пък бутилка :huh:
Link to comment
Сподели в други сайтове

на теб

на теб...

 

айде валеее....

 

още мъничко остана

ако слушкаш, и с пуканки ше те черпя

 

нищо че са от царевица, и са вредни ;)

Мерси много :rolleyes:

 

От мене пуканките днес накупих от тея със масълце дето са за микровелето :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

а не - напротив - ше каже стоимиро пак не си в час :lol:

 

май няма...

 

сега като се замисля никога не съм си правила карамелизирани на фурна :lol:

само съм си купувала от будките в морската и в Арена-та :rolleyes:

Link to comment
Сподели в други сайтове

сега като се замисля никога не съм си правила карамелизирани на фурна :lol:

само съм си купувала от будките в морската и в Арена-та :rolleyes:

До Фека има един дядо той ги прави най-вкусни пуканките, и ти пълни турбичката ама фул никъде няма да ядеш такива пуканки за толкоз парички, а и са страшно вкусни :rolleyes:

Link to comment
Сподели в други сайтове

по-завъртяния вариант е:

 

Карамелизирани пуканки

Продукти: 1 ч. ч. захар, 40 г краве масло, 1 ванилия, 1 голям пакет пуканки.

От захарта се прави светъл карамел. Прибавят се маслото и ванилията при постоянно бъркане, за да не прегори карамелът. Щом се поеме маслото, се прибавят пуканките и се разбъркват добре, за да се покрият с карамел. Изсипват се в намазана с масло тава и веднага се разделят с вилица, за да не слепват. Поднасят се в дълбока купа. По същия начин могат да се карамелизират орехи, бадеми и лешници, като предварително леко се запекат.

 

1084_LG.jpg

по-простичкия:

Изпукваш пуканките,но без сол.След това в отдвлвн съд карамелизираш захар и като стане кехлибарено-кафява слагаш малко масло,След това изсипваш пуканките в захарта и хубаво разбъркваш.

Link to comment
Сподели в други сайтове

с валето правим мисията на систъра на бай брадър :rolleyes: мъжете досега помагаха :lol: ама се умориха и останахме двете да я довършим :lol:

 

 

валеееееееееееееееееееееееее :D

а ето че не съм се изложила :rolleyes: Ами то се продават сладки пуканки за микровълнова даже съм виждала с барбекю и със сирене

Link to comment
Сподели в други сайтове

с валето правим мисията на систъра на бай брадър :rolleyes: мъжете досега помагаха :lol: ама се умориха и останахме двете да я довършим :lol:

 

 

валеееееееееееееееееееееееее :D

а ето че не съм се изложила :rolleyes: Ами то се продават сладки пуканки за микровълнова даже съм виждала с барбекю и със сирене

 

Еххххххххххх,мечтаааааааааааааааа :D

596683.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Еххххххххххх,мечтаааааааааааааааа :D
:huh: Аз не можах да го отворя тоя форум :o
улучих гимай ше ходя до фантастико за още след малко :rolleyes:
бРАво на теб, ама недей прекалява с тях нали каза, че вредят
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...