Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ех,Пероханчо как е помилил за мен :rolleyes:

Благодаря ти :D

здравей MarsianCHe :) Как си
Супер сам!!! Кефя се много на новия форум :D

Ахахахха,направете една тема;Как е времето при вас?

:lol:

Тъкмо ще почва дали вали дъждец.Доста е гадно

ама я млъквай и ти мааааа

az ne знам дали някой ще е съгласен ,

ама вчера това предложение за КАКИТЕ

да има такава тема много ми хареса

Кво мислите за тези очила... искам да си ги купя... Gucci са, но мн са скъпи.. трябва от някъде да откопам паричкии

6oq38u1.jpg

Кво мислите за тези очила... искам да си ги купя... Gucci са, но мн са скъпи.. трябва от някъде да откопам паричкии

6oq38u1.jpg

а ми пиши писмо на дядо коледа може и да ги получиш :bigemo_harabe_net-77:

Привет на ситеееееееееееее :)
здрасти Наско :)
Привет и от мен :)
здрасти Пипи :)

Здравей Вале, как я караш? Гледам в чата яко сте се разписали на тема лаптопи, да не би да искаш да си взимаш друг? А какво с тана с паркирането, взе ли вече книжка?

Здравей Вале, как я караш? Гледам в чата яко сте се разписали на тема лаптопи, да не би да искаш да си взимаш друг? А какво с тана с паркирането, взе ли вече книжка?

Здрасти Миме! Да ще си вземам лаптоп :rolleyes: Ами на 17 съм на изпит, дано да успея да го взема ;) силно се надявам :(

Здрасти Миме! Да ще си вземам лаптоп :rolleyes: Ами на 17 съм на изпит, дано да успея да го взема ;) силно се надявам :(

Ами ти нали си имаш лаптоп? А относно изпита, не спичай, а се стегни и си кажи, че можеш и ще го вземеш (ще стискам палци) :)

Ами ти нали си имаш лаптоп? А относно изпита, не спичай, а се стегни и си кажи, че можеш и ще го вземеш (ще стискам палци) :)

:huh: Нещо си се объркала, Тони има Лаптоп :unsure: И аз тъй си викам, че ще го взема, ама тук само ми говорят как някакъв късал на поразия, а пък инструктурката ми пък каза о при тоя се гордея от 8 изпитвани взели 5 човека :unsure: Абе ще го взема, къде ще ходя пък, че няма :D Нали така :rolleyes:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...