Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 Ние пък си имаме елха,само дето толкова много ми се доспа като се наядох,че м мързи да я украя...а и ако знаех къде е торбата с игачките и лампичките... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Ние пък си имаме елха,само дето толкова много ми се доспа като се наядох,че м мързи да я украя...а и ако знаех къде е торбата с игачките и лампичките... Оле и аз трябва да ги слагам ама Ще тази е седмица където идва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Абе верно ли сега модата са Белите Елхи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 Оле и аз трябва да ги слагам ама Ще тази е седмица където идва Аз тази година взех изкуствена,верно 50 лева дадох,но е голяма и едно към едно като истинската,само дето няма да ми падат иглички по пода и догодина живи и здрави няма да давам още 10,20 или 50 лева за елха Абе верно ли сега модата са Белите ЕлхиНезнам ква е модата и не ме вълнува,за мене без елха празника ми все едно ми е наполовина,и ако ще и розови да излезнат на мода-моята винаги ще си е зелена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 аз пък винаги си сека естествена....бракониер съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 аз пък винаги си сека естествена....бракониер съм На мене ми е мъчно,секат ги,продават ги,радват един месец и после ми е тъжно да ги гледам по кофите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 е така е ама все пак друго е да замирише на Бор.Така да има смола по нея аз много се кефя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 е така е ама все пак друго е да замирише на Бор.Така да има смола по нея аз много се кефя Ми да,хубаво е да замирише...ама толкожа борчета да съипеме за един месец-не е честно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 е да те докато порастят после суматия време тряя да мине...те за това сега масово предлагат белите с Цел да не се секат истинските Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 е да те докато порастят после суматия време тряя да мине...те за това сега масово предлагат белите с Цел да не се секат истинските Аха,ама белите са изкуствени така ли...извинете ме за нехйаството,ама откъде да знам кво има вече по тоя свят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 да бе да изкуствени са.....днеска гледах рекламата масово тях купуват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Ние пък си имаме елха,само дето толкова много ми се доспа като се наядох,че м мързи да я украя...а и ако знаех къде е торбата с игачките и лампичките... И аз от миналата година си имам изкуствена Елхичка, така е по-добре, от колкото , както казваш да събираме игличките сто часа И ме прибави към листата си като станеш от сън След 15-20 минути се връщам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 Коя листа бре Вале? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Ние пък си имаме елха,само дето толкова много ми се доспа като се наядох,че м мързи да я украя...а и ако знаех къде е торбата с игачките и лампичките... а оная снежко дето ти го показах на витрината имаме ли го вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 а оная снежко дето ти го показах на витрината имаме ли го вече Не,ядосах се! Защото моя Снежен човек го нямаше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tony Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 УСПЕХ НА НАЦИОНАЛИТЕ НА ОЛИМПИАДАТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Не,ядосах се! Защото моя Снежен човек го нямаше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Коя листа бре Вале? На скайп беее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 На скайп беее Ми там си бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Ми там си бе Имам ново име, ама запази и старато понеже, нещо на брат ми неще да приема паролата за сега, че да видим Ако съм там, може и брат ми да е влязал от друго място, от нашия комп не става Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 привет на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Не,ядосах се! Защото моя Снежен човек го нямаше той ме чакааааааааааааааа по погледа му разбрах че сме родени един за друг и сега го сънуваааааам :bigemo_harabe_net-99: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 той ме чакааааааааааааааапо погледа му разбрах че сме родени един за друг и сега го сънуваааааам :bigemo_harabe_net-99: Кой е тоя щастливец, който сънуваш Миреееееееееееее привет на всички Здрасти Нели , как мина Гостито Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Кой е тоя щастливец, който сънуваш Миреееееееееееее Здрасти Нели , как мина Гостито добре Вале при мама и татко нали знаеш е винаги е добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 добре Вале при мама и татко нали знаеш е винаги е добре To ако при тях не е добре, незнам другаде къде ти било по-хубаво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари