Victor Публикувано на Януари 8 Report Сподели Публикувано на Януари 8 Английска версия! 🎵 Music / Музика: Ilia Georgiev ✍️ Lyrics / Текст: Dimcho Debelyanov (Димчо Дебелянов) 🎼 Arrangement & Production / Аранжимент и продукция: Redehaka Studio 🎬 Video Director / Режисьор: Mega Vision 📸 Cinematography / Оператор: Mega Vision 🎤 ТЕКСТ: "АЗ ИСКАМ ДА ТЕ ПОМНЯ ВСЕ ТАКА" Автор: Димчо Дебелянов „В зори ще тръгна — ти в зори ела и донеси ми своя взор прощален, да го припомня верен и печален в часа, когато Тя ще победи!“ О, морна, морна, в буря скършен злак, укрий молбите, вярвай — пролетта ни недосънуван сън не ще остане и ти при мене ще се върнеш пак! Аз искам да те помня все така: бездомна, безнадеждна и унила, в ръката ми вплела пламнала ръка и до сърцето ми скръбен лик склонила. Градът далече тръпне в мътен дим, край нас, на хълма, тръпнат дървесата и любовта ни сякаш е по-свята, защото трябва да се разделим. А все по-страшно пада нощта над нас, чертаят мрежи прилепите в мрака, утеха сетна твоята немощ чака, а в своята вяра сам не вярвам аз. И ти отпущаш пламналата ръка и тръгваш, поглед в тъмнината впила, изгубила дори за сълзите сила. Аз искам да те помня все така: бездомна, безнадеждна и унила, в ръката ми вплела пламнала ръка и до сърцето ми скръбен лик склонила. Градът далече тръпне в мътен дим, край нас, на хълма, тръпнат дървесата и любовта ни сякаш е по-свята, защото трябва да се разделим. Градът далече тръпне в мътен дим, край нас, на хълма, тръпнат дървесата и любовта ни сякаш е по-свята, защото трябва да се разделим. Аз искам да те помня все така! Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119576-kyllo-az-iskam-da-te-pomnya-vse-taka-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE-%D0%B0%D0%B7-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D1%8F-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-official-video-2026/ Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.