Victor Публикувано на преди 2 часа Report Сподели Публикувано на преди 2 часа 🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NE SAMO TI © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ NE SAMO TI" автор: Герго Милов Не ме попита как минал е денят ми, пропусна и кошмарите в съня ми. Не ти направи впечатление дори, когато виждаше в очите ми сълзи. Все аз бях тази, дето се интересува какво през всеки ден те развълнува. „Добре ли си?“, „Как спа?“, „Искаш ли съвет?“ — поставях себе си отзад, а теб отпред. Не само ти си важен в този свят, не само ти живееш в ад, не само ти се срещаш със проблеми — не сме деца, а вече сме големи. Не само ти си важен в този свят, не само ти живееш в ад, не само ти се срещаш със проблеми — не сме деца, а вече сме големи. Не си направи труд да ме изслушаш и в тежките моменти да ме гушнеш. Когато исках на рамото ти да поплача, ти беше вечно с някой твой приятел. Все аз бях тази, дето се интересува какво през всеки ден те развълнува. „Добре ли си?“, „Как спа?“, „Искаш ли съвет?“ — поставях себе си отзад, а теб отпред. Не само ти си важен в този свят, не само ти живееш в ад, не само ти се срещаш със проблеми — не сме деца, а вече сме големи. Не само ти си важен в този свят, не само ти живееш в ад, не само ти се срещаш със проблеми — не сме деца, а вече сме големи. Не само ти си важен в този свят, не само ти живееш в ад, не само ти се срещаш със проблеми — не сме деца, а вече сме големи. Не само ти си важен в този свят, не само ти живееш в ад, не само ти се срещаш със проблеми — не сме деца, а вече сме големи. Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119284-anna-dameran-ne-samo-ti-%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D1%82%D0%B8-official-video-2025/ Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.