Victor Публикувано на Вторник в 21:07 Report Сподели Публикувано на Вторник в 21:07 🎼 Музикални кредити: Музика: Traditional Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “ Vyarvam v lyubovta" автор: Герго Милов Като жива вода, сред пустинната жажда, ти в душата ми вля сила, дето преражда. И по твоите следи аз уверено крача. Има обич, нали, щом от щастие плача? Искам просто така да вярвам в теб и зная — ти си мойта съдба, началото и края. Ти прогони страха и аз отново вярвам, вярвам в любовта. Искам просто така да вярвам в теб и зная — ти си мойта съдба, началото и края. Ти прогони страха и аз отново вярвам, вярвам в любовта. Пак смутено мълчат всички думи красиви, за да се преклонят пред сърцата щастливи. И по твоите следи аз уверено крача. Има обич, нали, щом от щастие плача? Искам просто така да вярвам в теб и зная — ти си мойта съдба, началото и края. Ти прогони страха и аз отново вярвам, вярвам в любовта. Искам просто така да вярвам в теб и зная — ти си мойта съдба, началото и края. Ти прогони страха и аз отново вярвам, вярвам в любовта. Искам просто така да вярвам в теб и зная — ти си мойта съдба, началото и края. Ти прогони страха и аз отново вярвам, вярвам в любовта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Сряда в 17:17 Report Сподели Публикувано Сряда в 17:17 Поздравления, много приятно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Сряда в 17:19 Report Сподели Публикувано Сряда в 17:19 What in the Ru pop? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.