Jump to content

Препоръчани коментари

Здравейте представям ви една моя авторска песен. Музиката и текста са мои. Вокалът е записан през телефон и смесен в програма затова има някои несъвършенства но аз знам къде са. Ще се радвам да споделите мнения, дали ви харесва. Благодаря!

https://soundcloud.com/user-133568946/pak-da-budesh-s-men

Редактирано от ash92

Има някаква грешка. Защо тази турска музика е с български текст?

Забравих да спомена инструментала го прави колега който се занимава със синтезатори и аз по хармонията написах мелодията и текст.

Това не е кавър! Мелодията и текста са мои а инструментала го е правил колега. Инструментала е просто да тества новия си синтезатор а аз приех предизвикателството да направя по акордите хармонията мелодия

Редактирано от ash92

Не съм казал, че е кавър. Казах, че музиката е турска.

Като цяло е хубаво. Но като че ли видях, че каза някъде, че се занимаваш с пеене вече 12 г.? В такъв случай мисля, че може и по-добре, ако действително имаш толкова опит.

Единствено на мен ми липсва енергия и емоция в изпяването ти. Въпреки, че пееш добре, няма я искрата дето да накара човек да изслуша песента от край до край. Дай му повече жизненост на това изпяване. Енергия. Сила. Мощ! Разгърни го тоя глас!

Звучи като циганска песен от преди двайсетина години. Това не е непременно лошо, зависи с каква цел си я направил.

Ако музиката се забърза и в изпяването е вложена малко емоция ще е хит.Да не забравя промяната към малко по-модерно звучене.На Роксана би и отивала тази песен в този вариант.

Имаш много хубав глас! Доста по - добър от на 80% от чалгарките. Дерзай и напред, където и каквото трябва за да го разпространиш и те забележат. Талант!

Музиката и на мен не ми харесва, но е добре изсвирена. Както знаем, всичко си има своята публика, затова те съветвам да продължаваш. Успех!

Имаш много хубав глас! Доста по - добър от на 80% от чалгарките. Дерзай и напред, където и каквото трябва за да го разпространиш и те забележат. Талант!

Музиката и на мен не ми харесва, но е добре изсвирена. Както знаем, всичко си има своята публика, затова те съветвам да продължаваш. Успех!

Благодаря за хубавия коментар!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...