Jump to content

Пееш или лъжеш

Препоръчани коментари

Пееш или лъжеш е българска версия на шоуто I can see your voice. Българската версия започва през есентта на 2016 г. Водещи на шоуто са Мария Игнатова и Ненчо Балабанов.

Хора с артистични умения и харизма, които пеят фалшиво или пък имат истински талант си партнират с известни музикални изпълнители. Във всеки епизод участниците са оценявани от една популярна личност от музикалната сцена у нас. Част от тях са забележителни певци с музикален талант, а останалите ще твърдят, че притежават такъв. Гост-звездата има специална мисия - да определи кой "пее" и кой "лъже" на сцената, а на финала очаква дует с победителя.

Сподели в други сайтове

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Много тъпо предаване, едвам гледах 30 минути даже.

Гледам как някакви обсъждат, коментират, разглеждат някакви хора, които не са певци... и това трябва да ти е интересно ли? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Много тъпо предаване, едвам гледах 30 минути даже.

Гледам как някакви обсъждат, коментират, разглеждат някакви хора, които не са певци... и това трябва да ти е интересно ли? :mf_surrender:

Аз го гледах цялото предаване. Реалити формат два часа ми идва доста... било то Капките, било ВИП Брадър, много са просто...

А предаването наистина е мега зле. Като идея е ок, но естествено, когато нещо се побългари - става кофти.

Те не коментират въпросните участници, те буквално им се подиграват, присмиват им се, супер брутално ги коментират, което според мен е доста обидно, ама... щом са се навили.

Разбира се, всички там коментатори, гости са от любимците на Маги, едни и същи лица, едни и същи реплики на водещите, едни и същи войс овъри, изобщо едно и също всяка година...

Едва ли ще има успех и рейтинг това предаване, защото е много завъртяно... и нищо интересно не се случва.

И какво ми обяснява лишения от всякаква креативност Маги, че нямало какво друга да измислят, вместо "лъжеш". "Пееш или се преструваш", "Пееш или се правиш", "Пееш или не", "Пееш или играеш", "Пееш или си отваряш устата"...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...