Jump to content

kalinkata

Members
  • Коментари

    23
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от kalinkata

  1. На чужбина не случайно и викат чужбина.Идва от чуждина,място на което не принадлежиш.Ако погледнем въпроса икономически чужбина е добър вариант за кариерно развитие,стига да спазваш изисквания,като език,призната диплома и т.н.България е бедна страна,в която няма почва за развитие.Тя е разграбена,разрушена,а народът е поставен на колене от ниски заплати,корупция,престъпност,страх и т.н.Няма такова нещо като това да избереш кариера в чужбина или да останеш тук,за "оправиш" България и повярвайте ми да избереш да останеш тук не е акт на патриотизъм. Акт на патриотизъм е това да излезеш да защитаваш правата си,да познаваш историята си и заедно със своите сънародници да се бориш за доброто на държавата и родината към които принадлежиш.Ако става въпрос за България,като моя родина,като страна в която съм роден,учил,работя и живея,една страна която има велико минало и уникална природа,избирам България.Но заедно и с този избор ние поемаме и по пътя на оцеляването.Само и единствено от нас,от нас българската нация и народ,зависи как и в каква страна ще живеем.

  2. Камелия няма участия и няма успехи в музикалните си проекти само поради една единствена причина,а именно,че не е част от Пайнер.Деси Слава не е по добра от нея,напротив,тя не може на малкич пръст да стъпи на Камелия.Но защо е по-успешна в момента?Отговорът е заради рекламата,която получава,реклама която ви промива мозъците и губите абсолютно всякаква обективност.А и да не говорим,че вече и двете са стари,нормално е да не ходят по участия и да не правят клипове,времето им е отминало.Така става и ще стане с всеки,неизбежно е.Но ако става въпрос коя е постигнала повече,коя е по-успешна,коя има повече талант,то тогава Камелия бие във всички категории.

  3. Въпросът не е дали общата култура те прави умен или не.За тези,които не са разбрали, въпросът е дали тя трябва да бъде задължителна.Отговорът се крие в понятието "обща култура".Общата култура е съвкупност от най-елементарни и основни знания от всички свери на живота,като се предполага,че всеки един би трябвало да знае.Тя не е задължителна,напълно свободен си да бъдеш напълно невеж по всичко,ако искаш.Но ако искаш да се наречеш един средно-интелигентен човек,то тогава ще ти е нужна богата обща култура.

  4. Камелия много ясно.Тя е най-добрата и талантлива пайнерка някога работила и творила в този жанр.В днешно време е хейтвана и позабравена,но нейният успех от хиляди продадени копия албуми и едни от най-големите хитове на 90те и началото на 2000 никога няма да бъдат минати от днешните цигании с по няколко милиона гледания.Нейните песни са отъждествени от жанра ПОП-ФОЛК,такъв какъвто трябва да бъде,фолклорна музика с поп елементи,а не днешните цигански чалгии с мазен ритъм,нескопосан текст,вой вместо пеене и баналните вече за всички заглавия и теми.

  5. Хит е отвсякъде,но е и достатъчно доказателство за това,че музикалния инвалид Криско не е никакъв рапър,а чалгар.Това е поредната глупава песен.Никакво послание,нескопосани рими,заради които да има благозвучие пее като робот.Завиждам за диалекта му.В опита си за някаква балада,впряга цялата си неадекватност като писател,ужасен флоу и единствено и само някаква добра продукция.От цялата песен единственото за хвалба е beat-а.Мъчно ми е че такива като него стават известни с подобни простотии,вместо да се даде шанс на хора с истински талант като MC таi Dj с много по добри парчета от това.Опитва се да прави нещо повече от обичайната наркомания,но пак не му се получава!

  6. <object width="425" height="350"><param name="movie" value="
    name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

    1 година от този скандален мегахит.

    Къде се изгуби Лорчето?

    Тая песен става само за фапване, по-скоро клипа де.

  7. 1. Няма те до мен

     

    2. Знам, че боли

     

    3. Бели нощи

     

    4. Две сърца

     

    5. Птица скитница

     

    6. На криле

     

    7. В твоите очи

     

    8. Завинаги

     

    9. Следи от сълзи

     

    10. Неочакван край

     

    11. Only one

     

    12. I'm your bitch

     

     

    13. Кажи ми

     

    14. Върни радостта ми

     

    15. Най-неправилният мъж

     

    16. Думи две

     

    17. Любов

     

    18. Мъжете всичко искат

     

    19. Искам, но не мога

     

    20. Само една

  8. Абе който ги харесва, ще си ги пуска. Сигурно и 2008 са казвали същото за "Знам диагнозата", но съм се убедил много пъти, че тази песен си е вечен хит - по дискотеки са я пускали, в ежедневието се слуша и се помни, даже в кръчма са я пяли. Примери много такива.

    То в дискотеката кат си пиян каквото и да ти пуснат ще се разбиваш, въпроса е дали ще си свалиш въпросната песен на телефона. или пък като седнеш на маса дали ще я слушаш.

  9. Истинските хитове се създаваха навремето-преди 10,15,20 години и никой не може да ме убеди в обратното. След 10 години някой ще си пусне ли на Фики- бум или пък на Теди Александрова - Чалга пеперудки? Мисля, че всички знаем отговора! :ad:

×
×
  • Create New...